Snelevacature Amsterdam

Choline en betaïne ondersteuning van de regulering van de bloedsuikerspiegel

Voor de eerste keer, het effect van choline en betaïne is gevonden op het niveau van de bloedsuiker van Die meer choline en betaïne aan een lager risico voor insuline resistentie heeft. In het geval van Diabetes is daarom aan te raden om te eten met veel choline en betaine of als voedingssupplement nemen.

Choline en betaïne leiden tot het helemaal mis in de schaduw onder de voedingssupplementen. Beide stoffen worden beschouwd als vitamine-achtige stoffen. Choline is niet geproduceerd door het menselijk organisme in voldoende hoeveelheden. Daarom is erkend sinds 1998 als een essentiële stof. De aanbevolen dosering van choline is ongeveer 500 mg per dag): vrouwen moeten 425 mg choline per dag. Tijdens de zwangerschap, de intake moet worden 450 milligram, en tijdens de lactatie, evenals in het algemeen voor mannen is 550 milligram, respectievelijk.

Choline is bewezen effectief tegen over het Smeren van de lever, en ook bij Astma. Betaïne is een oxidatie product van choline en is ook laag op de verwerking van vet in de lever. Het is ook een homocysteïne-Killer. Met regelmatige inname van homocysteïne niveaus kan worden verlaagd met maximaal 20 procent, en het risico op cardiovasculaire ziekten als dementie, aanzienlijk af.

Pilot-studie naar het effect van choline en betaïne op de bloedsuikerspiegel van Newfoundland

Diabetes und Cholin BetainNu, wetenschappers, waaronder de canadese Memorial University in St. John ‘ s in Newfoundland hebben ontdekt voor het eerst de tips op een verdere mogelijke effect van choline en betaïne. Deze zijn berekend in het kader van de studie, de CODERING (Complexe Ziekten in de Newfoundland bevolking: Milieu en Genetica – Complexe ziekten in de bevolking van Newfoundland: milieu en genetica) op een vragenlijst van de voedingsgewoonten van 2394 volwassenen. Uit deze gegevens, was het bepalen van de onderzoekers van de choline– en betaïne-opname van de individuele deelnemers.

Vergelijking van choline en betaïne intake met de prevalentie van insuline resistentie

In Parallel, de distributie en de mate van insuline resistentie onder de deelnemers werden opgemerkt. Voor dit doel zijn twee verschillende procedures werden gebruikt: De kwantitatieve insuline gevoeligheid Controleren Index (QUICKI) is het resultaat van de berekeningen voor de verhouding van de Nuchtere Insuline en Vasten glucose. Hij werpt licht op de insuline gevoeligheid.

De HOMA-Index (Homeostasis Model Assessment), maar van een waarde van twee noten op een en insuline resistentie. 2.5 het is waarschijnlijk, en vijf kan worden geconcludeerd dat een type-2-Diabetes.

Minder weerstand en een hogere gevoeligheid voor insuline als choline en betaïne, die helpen bij Diabetes

De canadese wetenschappers kwamen tot het resultaat, dat het Vasten glucose-en insulinespiegels en de HOMA-Index waren de lagere, meer betaine en choline. Hoe hoger de betaine en choline inname werd, hoe minder insuline resistentie. Dit werd bevestigd aan de andere kant, de QUICKI waarden waren hoger het nemen van een hogere gevoeligheid voor insuline.

Daarom is de Insuline-effect door choline en betaïne is waarschijnlijk

De onderzoekers gaven echter aan dat hun onderzoek toont een correlatie, of de verhouding van de verschillende kenmerken. Achter is het niet noodzakelijk een causale relatie. Toch zijn de auteurs van de studie geven aan dat er veel informatie over de mechanismen die optreden tegen insulineresistentie. Dus de mogelijkheid dat choline is effectief tegen oxidatieve Stress en anti-inflammatoire.

Betaine kan glycogeen daarnaast zijn de trajecten voor glycogeen synthese, d.w.z. de omzetting van glucose in de opslag op de vorm, maar ook de gevoeligheid voor insuline. Bovendien, betaïne is in staat om het verminderen van de niveaus van de verschillende markers van Ontsteking, die ook het effect van betaïne tegen een schip schadelijke homocysteïne.

Bron: Guang, Zon, et al., Hoge dieet choline en betaïne inname geassocieerd met lage insuline resistentie in de Newfoundland bevolking en Voeding, 27 augustus 2016, Epub gepubliceerd voorafgaand aan de gedrukte versie.

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org

Dus aminozuren om te helpen. Belangrijk fürMuskeln en voor de gewrichten!

Display Gezamenlijke supplementen in vergelijking www.GelenkExperten.com

Producten en samenstellingen vergeleken.Aanbevelingen voor gezonde gewrichten.

Geef een reactie

Scroll To Top