Snelevacature Amsterdam

Choline, homocysteïne, en het risico van een hartaanval

Homocysteïne is een vasculaire schadelijk afbraakproduct van het normale metabolisme. Het lichaam bouwt niet genoeg homocysteïne, atherosclerose, hypertensie, of erectiele dysfunctie, maar ook dementie als gevolg. De vitamine-achtige choline kan een lagere homocysteïne niveaus, effectief en zonder bijwerkingen.

Ter vermindering van het homocysteïne gehalte in het bloed, is het raadzaam een goede toevoer van de B-vitamines, foliumzuur, Vitamine B6 en Vitamine B12. Maar ook betaïne wordt aanbevolen als een homocysteïne te verlagen. Choline is een van micronutriënten, die heeft grote Overeenkomsten met de B-vitaminen en daarom in het verleden als Vitamine B4. Als een oxidatie product van choline naar betaïne. Choline is gevonden volgens de recente bevindingen, wat lijkt op een parallelle weg naar het bekende effect van de combinatie van “foliumzuur-B6-B12”, teneinde te verlagen van het homocysteïne-niveau.

Nu, zo ontdekten onderzoekers van de University of North Carolina in Chapel Hill, VS), die ook choline hebben een invloed op de stofwisseling van het aminozuur homocysteïne en het risico voor hart-en vaatziekten kunnen verlagen.1

Omzetting van homocysteïne naar methionine is belangrijk

Cholin HomocysteinspiegelBepalend voor de vermindering van het risico in de methylering van homocysteïne is hier. Heeft plaatsgevonden eens, verhoogde productie van niet-proteinogenic aminozuur, het is te laat de schadelijke stof door de verbinding met of het verwijderen van methyl groepen, de essentiële en de proteinogenic aminozuur methionine.

De methylering wordt belemmerd, dit gebeurt meestal veroorzaakt door een foliumzuur of Vitamine B9-Magels, kan het ontwikkelen van verhoogde concentraties van homocysteïne van hun schadelijke effecten. De onderzoekers uit Chapel Hill, het is nu mogelijk om, in zekere zin een parallel pad voor de methylering van homocysteïne in methionine. Dit vindt plaats met de steun van betaine, de geoxideerde van choline in het lichaam. In Proeven op muizen en mensen, de wetenschappers waren in staat om aan te tonen dat een choline-deficiëntie leidt tot een verminderde capaciteit om methylate homocysteïne.

Zonder choline twee keer zo veel homocysteïne in muizen

Eerste van alles, muizen kregen in hun voer gedurende een periode van drie weken, geen choline of in het dagelijkse rantsoen van tien of 35 micromol per kilogram lichaamsgewicht. Nadat u hebt toegediend gekregen methionine mondeling.

Het resultaat was duidelijk. Twee uur na de methionine-inname van de homocysteïne waren de concentraties in het Plasma van de muizen, geen choline waren twee keer zo hoog als in de degenen die voedsel verrijkt met choline.

Choline-deficiëntie verhoogt de Test, de homocysteïne niveaus in de mens door 35 procent

Een soortgelijke cursus van een Test duurde acht mannen. Deze werden in de eerste tien dagen Fase van het onderzoek, een dag 550 mg choline per 70 kg lichaamsgewicht. Nu, de homocysteïne werd gemeten gehalte in het Serum. Na dat, ze nam voedsel, met bijna geen choline, tot een choline werd gevonden worden in het tekort. Dit leidde tot het feit dat uw homocysteïne waarden zijn 35 procent hoger dan na de eerste meting, die werd gevolgd door de choline-rijk dieet.

Verdere studies over het effect van choline op het homocysteïnegehalte in de mens geproduceerd in de afgelopen jaren, vergelijkbare resultaten (in Detail meer hierover hier).

Studie:

Geef een reactie

Scroll To Top