Snelevacature Amsterdam

Chondroïtine voor artrose van de knie, misschien zelfs effectiever dan medicijnen?

Chondroïtine is een belangrijk bestanddeel van het kraakbeen structuur. Meer en meer studies tonen aan dat Chondroitin (vaak samen met glucosamine wordt genomen) is de eerste keuze voor de gezamenlijke ongemak. Een van de toonaangevende artritis specialisten als gevolg van een grote twee-jaar durende studie van chondroïtine sulfaat in voorkeur voor de traditionele pijnstillers, de zogenaamde COX-2-remmers.

Een van de essentiële onderdelen van het kraakbeen is samengesteld uit de complexe molecule, Chondroïtine is en in zijn chemisch stabiele Vorm van chondroïtine sulfaat. Een van de minderwaardigheid of een verandering in het kraakbeen veroorzaakt door slijtage, ontstekingen of metabole aandoeningen zijn ook de kenmerken van artrose, is geassocieerd met aanzienlijke pijn en functionele beperkingen van de gewrichten en stijfheid.

Er wordt nu aangenomen gewoon dat het enkele nemen van een stof kunt herstellen van een blessure, die verbonden is met de Degeneratie van dezelfde stof in het organisme. In het geval van chondroïtinesulfaat, maar dit lijkt niet te gelden. In tal van studies, het is weergegeven als effectief tegen artrose symptomen, zoals de gebruikelijke geneesmiddelen. Deze gevangen chondroïtine lijkt te zijn over het voedsel te sulfaat in het regeneratie vermogen van de aangetaste kraakbeen te herstellen of op zijn minst aanzienlijk.

Twee jaar studie in patiënten met artrose

Een zeer uitgebreid en zinvol onderzoek werd uitgevoerd onder leiding van de bekende canadese artritis specialisten Prof. Dr. Jean-Pierre Pelletier. De multi-center, gerandomiseerde, dubbel-blinde, gecontroleerde en vergelijkende studie dragen de naam van MOZAÏEK en vond plaats over een periode van twee jaar. MOZAÏEK staat voor “24 Maanden studie op Structurele veranderingen in de knie artrose Beoordeeld door mrI met Chondroïtine sulfaat” (24 maanden studie op structurele veranderingen van knie artrose in de toekenning van chondroïtinesulfaat bestudeerd met behulp van magnetische resonantie imaging (MRI)).

Chondroïtine sulfaat of een pijnstiller Celecoxib: Wat is effectiever?

Een totaal van 194 knie-artrose-patiënten namen deel. U toonde gewrichtskapsel ontsteking of Synovitis, en klaagde van matige pijn. Eerste van alles, moet je zijn willekeurig verdeeld in twee groepen. De deelnemers in de eerste ontvangst van het product CS bBioactive die een dagelijkse dosis van 1200 mg chondroïtine sulfaat. In de tweede groep, in contrast, de COX-2-remmer Celecoxib door de farmaceutische reus Pfizer in een actieve bestanddeel bedrag van het dagelijks 200 milligram.

Op de lange termijn Minder verlies van kraakbeen volume met chondroïtine sulfaat resultaat:

Chondroitin wirksam bei ArthroseTijdens de onderzoeksperiode in het begin werden uitgevoerd na 12, en aan het eind, na 24 maanden van de kwantitatieve MRI. Het werd gevonden dat patiënten die nam Chondroïtine om te kijken na 12 en na 24 maanden, het verlies van kraakbeen, is aangehouden volume effectiever dan met de drug Celecoxib.

Een significante verbetering werd ook bereikt bij patiënten met zwelling van de gewrichten. Hier is de Chondroïtine, was echter slechts iets boven dat van het farmaceutische product. In andere gebieden, zoals in het geval van de dikte van de gewrichten, evenals in de vermindering van beenmerg letsels, geen significante verschillen tussen de groepen werden waargenomen. Dit geldt ook voor de vermindering van andere symptomen, zoals pijn, functionele beperkingen en stijfheid. In deze gebieden, het werd gevonden in elke groep, een verbetering van ongeveer 50 procent. Over dezelfde ook de pijn geneeskunde behoeften, het omgezet in een gemiddelde van 500 milligram Paracetamol per dag per deelnemer.

Belangrijke verbeteringen voor de toekomstige behandeling van artrose patiënten verwacht

In hun conclusie, Professor Pelletier en zijn Team op gewezen dat hier voor het eerst, voor het kan worden verstrekt aan lange-termijn behandeling van artrose is het belangrijk bewijs: De lange termijn vervolg logs van structurele veranderingen veroorzaakt door knie-artrose kan gestopt worden met Chondroïtine is beter dan met de COX-2-remmer Celecoxib. Ook weer bewijst dat beide agenten hebben een vergelijkbaar effect tegen acute artrose symptomen.

Bron: Pelletier, Jean-Pierre, In een Twee Jaar durende Dubbel-Blind Gerandomiseerde Multicenter Studie, chondroïtinesulfaat wat is Aanzienlijk beter Celecoxib op het Verminderen van het Verlies van Kraakbeen met een Vergelijkbare Effectiviteit bij het Verminderen van Ziekte Symptomen bij Knie Artrose Patiënten, Artritis, en Reumatologie. 2015; Vol. 67 (Bijlage 10), de Jaarlijkse bijeenkomst van de American Academy of Rheumatology, Abstract-nummer 950. Geraadpleegd 9 Februari 2015.

Display Gezamenlijke supplementen in vergelijking www.GelenkExperten.com

Producten en samenstellingen vergeleken.Aanbevelingen voor gezonde gewrichten.

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org

Dus aminozuren om te helpen. Belangrijk fürMuskeln en voor de gewrichten!

Geef een reactie

Scroll To Top