Snelevacature Amsterdam

Chronische blaasontsteking: het Kan helpen een vaccinatie?

Impfung gegen chronische Blasenentzündung als Spritze
De vaccinatie tegen chronische ontsteking van de blaas “leert” het immuunsysteem, E. coli-bij de bestrijding van bacteriën, chronische ontsteking van de blaas, Is het gevaarlijk? Hoe is het met je? Die in het bijzonder risico lopen op het ontwikkelen van chronische cystitis? En wat de behandelmethoden zijn Betrokken beschikbaar?

Branden tijdens het plassen en pijn in de buik: de Typische symptomen van een blaasontsteking (cystitis). Ongeveer 70 procent van de vrouwen gevangen ten minste één keer in je leven – in het bijzonder in of na de Winter, wanneer het immuunsysteem verzwakt is. Echter, sommige vrouwen kunnen dromen van cystitis als één zaak: de infectie komt altijd terug – of het verdwijnt nooit goed.

Chronische Blaasontsteking: Definitie

U last heeft van wat bekend is in artsen als een terugkerende, recidiverende of chronische cystitis, dat is, de Betrokken personen hebben vaker dan drie keer per jaar blaasontsteking symptomen. Experts schatten dat ongeveer vijf procent van de vrouwen worden beïnvloed door chronische cystitis. Het is belangrijk onderscheid te maken tussen chronische ontsteking van de blaas, de zogenaamde interstitiële cystitis: Dit is een niet-bacteriële ontsteking van de blaas, wanneer de blaaswand is chronisch ontstoken. Deze Vorm van blaasontsteking is moeilijk te behandelen – de patiënt moet duidelijk maken aan uw behandelend arts, als de ontsteking kan worden behandeld met een injectie met cortisone.

Wat zijn de oorzaken van een chronische ontsteking van de blaas?

Een blaasontsteking is niet helemaal genezen en door onjuiste of Niet-behandeling bacteriën in de blaas, de ontsteking chronisch wordt of kan leiden tot complicaties als pyelonefritis. De meest voorkomende redenen voor dit zijn: Het gaat om de infectie heeft, zelfs voordat de urinewegen zijn volledig hersteld, bijvoorbeeld, als in de Sex, nieuwe ziekteverwekkers worden overgedragen. Sommige van de slachtoffers niet te drinken met een blaasontsteking extra beetje te hebben om zo vaak naar het toilet en om te voorkomen dat de pijnlijke Burn – het risico dat de ontsteking chronisch wordt verhoogd door een meerdere. Een andere reden voor de weerstand tegen antibiotica is de vraag. Na de menopauze, chronische blaasontsteking bij vrouwen is niet ongewoon. Door de daling van Oestrogeen, het slijmvlies van de blaas en urinewegen worden bloeden erger door – die was al voorafgaand aan de Menopauze gevoelig voor een blaasontsteking, moet u voorkomen dat zorgvuldig de risico factoren en bij het eerste teken van een arts.

Chronische blaasontsteking: Wat de behandelmethoden zijn er?

De juiste persoon bij verdenking van een chronische blaasontsteking zijn gynaecologen en urologen. Om het vinden van de geschikte behandelmethode, zijn in eerste instantie uitgesloten verschillende andere ziekten, zoals interstitiële cystitis of een niet-herkende blaas te verminderen. Indien nodig, het uitvoeren van een cystoscopie.

Als de bacteriën die leiden tot een chronische ontsteking van de blaas, en dit is meestal het geval is, kan de arts voor de behandeling meestal bepaalde antibiotica, echter voor een langere periode dan in het geval van acute cystitis. De voorbereidingen moeten worden over meerdere weken, in sommige gevallen zelfs over een paar maanden, genomen. De antibiotica worden gedoseerd op een lange-termijn behandeling van een chronische ontsteking van de blaas, echter lager. In het geval van regelmatig terugkerende blaasontsteking, de toediening van Antibiotica is problematisch, omdat het gemakkelijker is voor de resistentie ontstaan en patiënten kunnen bijwerkingen in het maag-gebied of een echtscheiding moet u schimmelinfectie. Daarom het belang van kruidengeneesmiddelen wordt steeds groter en groter: Dit moet fungeren als een diureticum, de ziekteverwekkers spoelen de bacteriën te bestrijden en verlichten van de symptomen. Een combinatie van extracten van Solidago, Orthosiphon en Hauhechel heeft bewezen hier.

Wat is het effect van de vaccinatie tegen chronische cystitis?

Er is ook een vaccin tegen chronische ontsteking van de blaas, – als tabletten of injecties: De zorgverzekeraars betalen voor de therapie die u nodig heeft om over drie maanden dagelijks één tablet. Het immuunsysteem leert om te gaan zitten tegen de darm bacterie Escherichia coli dat is voor 70-95% van alle blaas infecties verantwoordelijk zijn – het is beter voor het leger. Het risico van infectie is daardoor verminderd. Een volledige bescherming niet kunnen garanderen van de vaccinatie.

Uiterlijk na vijf jaar, de vaccinatie moet worden vernieuwd. Sommige Artsen bieden ook injecties. De patiënt ontvangt een periode van een week, van een totaal van drie spuiten voorbereiding van het immuunsysteem om meerdere stammen van bacteriën op hetzelfde moment.

Geef een reactie

Scroll To Top