Snelevacature Amsterdam

Chronische Slapeloosheid? Uit bed komen!

Frau liegt schlaflos im Bett
Slapeloosheid kan worden, de nachten zijn een kwelling te maken Met slapeloosheid hebben de neiging om veel van degenen die Getroffen zijn vroeg naar bed te gaan, om de kans vergroten op een bepaald punt uiteindelijk in slaap vallen. De onderzoekers vonden nu: het maakt de slapeloosheid verergeren.

Insomnia of slapeloosheid kan worden Beïnvloed, zowel fysiek als mentaal aanzienlijk. Ze zwerven over, rollen in bed en probeer jezelf te dwingen om te Slapen. Veel Patiënten Wakker ook al vroeg in de Ochtend en kan niet slapen. Tijdens de dag, je slaapt en vervolgens de linker-en overspannen. Een constante metgezel is de zorg te kunnen in de avond niet slapen en niet om de volgende dag fit.

Gebrek aan slaap verbetert de slaap vermogen

Wetenschappers uit de verenigde staten hebben nu ontdekt dat er een mechanisme die slapen veel van de Slaap voorkomt. Veel Patiënten geloven ten onrechte dat zij zou hebben te bieden uw lichaam met genoeg gelegenheden om te Slapen, zodat de slaap komt op het laatst. De onderzoeker Michael perlis gebruiken van de Universiteit van Pennsylvania in Philadelphia bleek nu, dat precies dit gedrag kan leiden tot een chronische slapeloosheid. In een Experiment bleek dat 70 tot 80 procent van de te testen personen die lijden aan een chronische of acute slapeloosheid, sliep beter als ze minder tijd doorgebracht in bed. Studie-Directeur Michael perlis gebruiken legt de verbinding:

Chronische slapeloosheid vermindert de mentale en fysieke prestaties. Het risico van het ontwikkelen van een psychische stoornis, zoals Depressie, is groeiende. Zo zijn veel van de betrokkenen uit te glijden in een gevaarlijke afhankelijkheid van slaapmiddelen. Chronische slapeloosheid kan ook leiden tot hoge bloeddruk, Diabetes, hart-en vaatziekten en beroertes.

“Mensen gaan vroeg naar bed, laat, en in-tussen NAP. Dit lijkt op het eerste gezicht logisch en kan helpen om op de korte termijn. Op de lange termijn, is er een discrepantie tussen de individuele slaap vermogen en slapen is echter gemaakt kans. Dus, een slapeloosheid”.

Chronische slapeloosheid is een gevaar voor de gezondheid

Slapeloosheid is geclassificeerd als acuut als Betrokken, over een periode van twee weken tot drie maanden meer dan drie avonden per week van slaapproblemen.

De slapeloosheid langer dan drie maanden, worden geclassificeerd als chronische slapeloosheid. Ongeveer tien procent van alle Amerikanen lijden aan deze Vorm van slaapstoornis.

© door wat wordt uitgezonden

Hamburg-harburg, 16. Juni 2016

Geef een reactie

Scroll To Top