Snelevacature Amsterdam

Co-enzym Q10 en pine bark extract beschermt het hart

Co-enzym Q10 en pine bark extract kan bereiken in combinatie met hartfalen, verbeteringen en bloeddruk, het reguleren van de hartslag en de verlaging van het hart capaciteit te verhogen.

In tal van onderzoeken in het verleden, de positieve eigenschappen van pine bark extract. Het werkt, onder andere, een vaatverwijdende en tonic op de innerlijke tankwanden en bevordert de doorstroming van het bloed, waarbij de systolische en de diastolische bloeddruk kan worden verlaagd. Achtergrond van de anti-oxidatie en anti-inflammatoire hier zijn-inflammatoire eigenschappen van pine bark extract.

Ook de anti-oxidanten, het co-enzym Q10. Dit is een stof in het lichaam. Dit is de reden waarom Q10 is niet geteld, maar het is vergelijkbaar met vitaminen K en E, de vitamines. Als een voedingssupplement, hebben ook de Q10 gunstige invloeden op de vasculaire gezondheid, gevonden. Daarnaast helpt het als opruimer van vrije radicalen voor het behoud van de effectiviteit van Vitamine E, respectievelijk. In zeer hoge concentraties Q10 is gebruikt en zelfs succesvol geweest naar de Halte van de dementie-symptomen.

Een interessante vraag is nu, wat er gebeurt als pine bark extract en co-enzym Q10 samen te worden gebruikt, teneinde te ontvouwen hun effecten. Een italiaans team van onderzoekers is gekomen om op te merken in een studie van patiënten met congestief hartfalen in de waarden van de resultaten.1

12 weken dagelijks en 105 mg pine bark extract en 350 milligram Q10

herz blutdruck coenzym q10De wetenschappers van de Gabriele D ‘ annunzio Universiteit van Chieti en Pescara, Italië, gebruikt voor hun onderzoek, een combinatie van bijzonder biobeschikbaar pine bark extract product, Pycnogenol en het co-enzym Q10 van het bedrijf Kaneka, is van gefermenteerde gist en identiek is met de Q10, zoals het ook in het lichaam wordt geproduceerd en is te vinden in natuurlijke voedingsmiddelen. Samen vormen de twee antoxidativen ingrediënten worden aangeboden onder de naam van PycnoQ10.

Een totaal van 53 patenten met hartfalen nam deel aan de 12-week, Placebo-gecontroleerde, single-blind observationele studie. In de selectie van de onderwerpen, de onderzoekers voor mensen hebben gekozen in een leeftijdsgroep van 54 tot 68 jaar, met milde tot matige hypertensie in de voorafgaande drie maanden, stabiel hartfalen. De ejectiefractie is de hoeveelheid bloed die wordt vervoerd bij een hart-en samentrekking, van alle patiënten was jonger dan 40 procent van hun oorspronkelijke capaciteit. Bovendien zijn alle proefpersonen nam drie of meer geneesmiddelen voor de behandeling van het hartfalen.

Aan het begin van de studie, de deelnemers eigeteilt in twee groepen. De ene groep kreeg een Placebo capsules en de andere groep PycnoQ10 capsules met een totale dosis van 105 milligram pine bark extract en 350 milligram Q10. Beide groepen nam de capsules elke na het Ontbijt. De eerder voorgeschreven medicatie vergeten was, blijven uiteraard behouden. In de loop van de volgende 12 weken, de prestaties van de proefpersonen werd gecontroleerd op een regelmatige basis. Het lopen op de loopband, de meting van de ejectiefractie (hart capaciteit), en de waarneming van de distale Oedeem d.w.z. zwelling in het been behoorde.

Belangrijke Verbeteringen

Hoge bloeddruk verlaagd

bluthochdruck senkenAan het eind van de studie, de systolische en de diastolische bloeddruk in de PycnoQ10 groep waren aanzienlijk lager dan de uitvoer. Hier is een vermindering in 139.2 te 133.2 mmHg in de gemiddelde systolische en een 82.3 te 77.3 mmHg diastolisch.

In de Placebo groep (controle groep, het duurt-effect-vrije substantie, maar niets wit), er waren bijna constante waarden, gingen ze terug minimum van 140,3 te 139.5 mmHg respectievelijk tot 83,4 tot 81,2 mmHg.

Een Lagere Hartslag

Ook de hartslag van de deelnemers van de PycnoQ10 groep aanzienlijke vooruitgang geboekt. Van een gemiddelde van 78.4 slagen per Minuut viel te 74.2. In de controlegroep was deze waarde 79.1 in het begin van de studie, en 78.4 aan het einde. Het aantal ademhalingen per Minuut is gedaald in de PycnoQ10-groep van 23,1 naar 21,2 in de Middellandse zee.

Verhoogde hart capaciteit +22.4%, en draagvermogen

blutdruck bluthochdruckHet meest verbazingwekkende is de capaciteit echter, was de toename van de ejectiefractie van de patiënten, de combinatie van het pijnboomschors extract en Q-10 van de omzet. Een stijging van 22,4 procent genoteerd, als een duidelijk resultaat. In de controle groep was er slechts een lichte verandering van vier procent.

Even duidelijk, de pine was rundvlees extract-Q-10-effect heeft op de fysieke prestaties. Alle 3.3-keer langer, de patiënten waren in staat om de stress test op de loopband.

Als resultaat vonden de onderzoekers dat de combinatie van het pijnboomschors extract en co-enzym Q10, het hart wordt versterkt, zodat een groter volume van het bloed kan worden rondgepompt met elke slag. In het resultaat, de hartslag daalt tegelijkertijd een beter aanbod van organen met zuurstof.

Studie:

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org

Dus aminozuren om te helpen. Belangrijk fürMuskeln en voor de gewrichten!

Display Gezamenlijke supplementen in vergelijking www.GelenkExperten.com

Producten en samenstellingen vergeleken.Aanbevelingen voor gezonde gewrichten.

Geef een reactie

Scroll To Top