Snelevacature Amsterdam

Co-enzym Q10 en Vitamine B6 voor een gezonde bloedvaten

Vitamine B6 en co-enzym Q10 aan het bevorderen van de gezondheid van de slagaders en het risico van hart-en vaatziekten.

Een voldoende hoge concentratie van Vitamine B6 en co-enzym Q10 aan ziekten leiden tot een verminderd risico van coronaire hart. Patiënten met hart-en vaatziekten – een van ‘ s werelds grootste oorzaken van de dood – hebben slechts een lage concentratie van Vitamine B6 en co-enzym Q10. Dit suggereert dat in geval van vasculaire aandoeningen, de inname van Vitamine B6 en co-enzym Q10 kan nuttig zijn en vasculaire beschermend. De Details en de doses van de juiste vitamine producten kunnen worden ontleend aan de studie en het onderwerp van verder onderzoek.

Co-Enzym Q10

coenzym Q10 Vitamin B6 GefässeHet co-enzym Q10 is voor de productie van chemische energie in de mitochondria – de energiecentrales van de cellen van het lichaam. Q10 stimuleert vooral de productie van adenosine trifosfaat (ATP). In de studie worden de effecten van Q10 op het hart, cognitieve gezondheid en verwante Anti-Aging effecten zijn bestudeerd. Daarnaast werd gevonden dat Q10 een positief effect heeft op hart-aanvallen, hoge bloeddruk en Angina pectoris.

Vitamine B6 is gevonden in voedsel zoals groenten, volkoren brood, vlees, noten en bananen. De voeding is water-oplosbaar en kan ook afzonderlijk worden genomen.

De Resultaten Van De Studie

Taiwanese Wetenschappelijk onderzoek met 87 gezonde proefpersonen en 45 proefpersonen met CAD. De CAD-patiënten hadden een significant lager gehalte aan Q10 en Vitamine B6 in het bloed. Patiënten met een lage co-enzym Q10-niveaus zijn in het algemeen ouder dan personen met een hoger Q10-niveau. Daarom is de ouder de test moet proberen te genereren om te voorkomen dat oxidatieve Stress en verhogen de activiteit van anti-oxidanten.

Samengevat, de resultaten van het onderzoek waren duidelijk: Vitamine B6 en co-enzym Q10 kan helpen bij het verbeteren van de slagaders en de gezondheid van hart-en vaatziekten te bevorderen in hoge mate. Dit is vooral belangrijk bij mensen met diabetes en mensen met een reeds beschadigde schepen.

Geef een reactie

Scroll To Top