Snelevacature Amsterdam

Co-enzym Q10 voor een betere Spemienqualität

Co-enzym Q10 draagt bij aan een betere vruchtbaarheid van de man, een klinische studie.

In het geval van verminderde vruchtbaarheid worden geproduceerd in de testes, sperma, maar niet

  • een voldoende aantal (Oligozoospermia)
  • met voldoende flexibiliteit (Astenozoospermie)
  • of de zaadcellen beschadigd zijn om een hoog percentage (morfologie).

Als een oorzaak voor het verhogen van de expressie van MMPs in mannen van externe factoren zoals voeding en het milieu. Als een cruciale factor in de ontwikkeling van een beperkt reproductieve capaciteit (Impotentia generieke Randi) wordt beschouwd als de oxidatieve Stress. Met co-enzym Q10 als een beslissende invloed op oxidatieve Stress kan worden genomen, en de sperma kwaliteit is verbeterd, zoals een studie van de Iraanse Shahid Sadoughi Universiteit opnieuw te sluiten. 1

Q10 – een Jack of all trades in het onderhoud van een gezond leven

Het co-enzym Q10 is vergelijkbaar met vitamine E en Vitamine K en is te vinden in de mitochondriën. Deze worden genoemd vanwege hun productie van Adenosontriphosphat “energie centrales”.

In organen met een hoge energie-omzet, dus veel mitochondriën. In het hart, bijvoorbeeld, de mitochondriën vorm van een volume-aandeel van 36 procent. Het lijkt met de longen en de lever. Buiten de mitochondriën, de Q10 speelt ook een belangrijke rol als een effectieve anti-oxidant, en aan het onderhoud van het optimale niveau van Vitamine C en E.

Om deze redenen, de voedings supplementen met co-enzym Q10 wordt toegeschreven aan de vele gezondheidsbevorderende eigenschappen. Ooit, de Wetenschappen en meer, met deze werkzame stof in dienst te nemen, hoe duidelijker de zin van zijn ondersteunend gebruik bij patiënten met Angina pectoris, een hartinfarct, hartafwijkingen of een hoge bloeddruk.

Studie bevestigt het positieve effect van Q10 op het belangrijke enzym, katalase

Fruchtbarkeit Folsäure Schwangerschaft und NeuralrohrdefekteHet onderzoek van de Iraanse wetenschappers onder de richting van Azadeh Nadjarzadeh, echter uitsluitend op de vermindering van de oxidatieve Stress en de daaruit voortvloeiende verbetering van de spermakwaliteit. Een totaal van 60, op dit punt, de voortplanting van impotente mannen werden verdeeld door een willekeurige beslissing in een groep, waarvan de leden ontvangen een dagelijks voedingssupplement van 200 mg Q10, en in een groep, in plaats daarvan, een Placebo werd ingenomen.

Naast de vrijwilligers, de medewerkers die direct betrokken, het was niet bekend wie behoorde tot die groep. Het verloop van de studie was dus dubbel-blind, wat is de relevantie van de resultaten toeneemt als gevolg van het vertrek van de afzonderlijke invloeden. Aan het einde van drie maanden, de studie was afgerond, met de resterende 47 mannen.

In de Q10-groep ontdekt dat er een verhoogde activiteit van het anti-oxidant enzym catalase (CAT). De KAT is verantwoordelijk voor het verwijderen van schadelijke waterstof peroxyds, die is samengesteld door superoxide Dismutase (SOD). Daarnaast is er een correlatie tussen de consumptie zou kunnen worden ingenomen door Q10 en structurele verbeteringen van het sperma.

De onderzoekers kwamen tot de conclusie dat een periode van drie maanden inname van Q10 leidt tot de vermindering van oxidatieve Stress, wat leidt tot een verbetering in de kwaliteit van het sperma in het voordeel van een verhoogde vruchtbaarheid.

Co-enzym Q10 is ook een onderdeel van het onderzoek is een combinatie voorbereiding voor het verbeteren van de vruchtbaarheid van mannen.

Bron:

 

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org/fruchtbarkeit/

Zo belangrijk aminozuren zijn voor de vruchtbaarheid van een man!

Geef een reactie

Scroll To Top