Snelevacature Amsterdam

Co-enzym Q10 werkt tegen mentale achteruitgang

Een nieuwe studie bewijst, kan niet stoppen met de regelmatige inname van CoQ10 om de geestelijke verval, maar zelfs ongedaan te maken. Dit is een onderzoek waarin de oude muizen met co-enzym Q 10 werden gevoed, en op deze manier hun cognitieve en psychomotorische functies kan verbeteren.

Een studie uitgevoerd aan de Universiteit van Noord-Texas en in het tijdschrift Leeftijd gepubliceerd, is omgegaan met de effecten van een continue, langdurige CoQ10 leveren.1

Maar wat is het precies over het co-enzym Q10?

Q10 alter demenz vorbeugenQ10 heeft een relatief eigenschappen, zoals vitaminen, maar omdat het wordt aangemaakt in het lichaam op een natuurlijke manier ingedeeld, het is het lichaam als zodanig. Dit coënzym is gevonden in het bijzonder in de mitochondriën zijn de energieleveranciers van de cellen. Het speelt daarom een belangrijke rol in het behoud van gezondheid, omdat het betrokken is bij de productie van de energieleverancier voor de spieren – adenosine trifosfaat (ATP).

De bekende studies die gebaseerd zijn op wetenschappelijke bevindingen tonen ook aan dat het co-enzym Q 10 positieve effecten in het geval van Overspanning, Angina en hartproblemen. Op hetzelfde moment, sommige studies suggereren dat Q10 is van belang kunnen zijn in de preventie en in de verbetering van de Algemene gezondheidstoestand van mensen met degeneratieve ziekten van de zenuwen.

Details van het onderzoek

Gedächtnis Q10Het kan getest van Texas onderzoekers of Q10, mits het wordt gebruikt relatief laat in het leven, een positieve invloed kon hebben op de functies van de hersenen, en voor verlichting van de klachten. Laboratorium muizen werden ten minste 17.5 maanden oud, wat voor een dergelijk dier is relatief oud, werden in twee groepen verdeeld.

De ene groep kreeg een voeding een Supplement met een hoge dosering Q10-Rantsoenen (2.81 mg / dag), een groep tegen een lage dosis Rantsoen(0,71 mg / dag) gedurende een periode van 15 weken, de controle groep werd gevoed, humane wijze, en zonder extra voeding.

Na een periode van zes weken, de controle groep en een lage, en V10-powered groep van de leeftijd van de Prestaties op cognitieve tests en psychomotorische opgenomen functies, de 3. Groep van relatief vitaal belang. De dieren werden gevoerd met een hoge CoQ10 dosis waren veel efficiënter dan om te zwemmen was het tijd voor het platform. In termen van het gedrag van de muizen, geen significante veranderingen waargenomen. Biochemische analyses toonde een verandering in de mitochondriën, die zich op, in het bijzonder het hart, de lever en de spieren, maar in een zwakkere Vorm ook in de mitochondriën van de hersenen aangetoond.

Dat is de reden waarom wij tot de conclusie gekomen dat een hoge dosis van co-enzym Q10 met de leeftijd kan worden in verband met een geestelijke beperking onder de hierboven beschreven voorwaarden is uiterst nuttig.

Dit kan mogelijk verklaren waarom een lagere dosering Q10 niet soortgelijke effecten kunnen worden bereikt. Het lijkt alsof de leeftijd gegeven dosering van de co-enzymen zou proportioneel moeten zijn en, boven alles, voldoende hoog in de mitochondriën van de hersenen, dus op het punt dat nodig is om te komen tot een verbetering van de cognitieve functies op alle aan te komen.

Aanbevelingen

Wie wenst te verblijven in old age, mentaal fit moet worden co-enzym Q10 supplementen. Ook aanbevolen voor de geestelijke Geschiktheid van de B-vitaminen, en Ginkgo biloba. Dus, bijvoorbeeld, kan het verminderen van de combinatie van Vitamine B6, B12 en foliumzuur het homocysteïnegehalte en daarmee de vorming van tandsteen op de zenuwen te voorkomen. Over een langere periode van tijd is het mogelijk om het risico op dementie aanzienlijk.

Bron:

Geef een reactie

Scroll To Top