Snelevacature Amsterdam

Cranberries helpen met infecties aan de urinewegen

Amerikaanse, een deens team van onderzoekers: effect tegen infecties aan de urinewegen ontstaat uit de Mix van actieve ingrediënten in cranberry fruit

Een niet-natuurlijke werkzame stof is zonder de invloed van de persoon geïsoleerd. Altijd een complex assortiment in uw makers van de complementaire up-regulering, in deel, maar ook elke andere pick-materialen. Wat ontstaat is een zeer ingewikkeld netwerk van actieve ingrediënten, die waarschijnlijk heeft het Potentieel, een beproefde middelen om het Lijden te kunnen bieden.

Je kunt zeggen dat De aard baseert zich uitsluitend op de combinatie van producten. We zijn echter, zoals we beginnen met het onderzoeken van de effecten van individuele stoffen, zelfs in het prille begin tot het begrijpen van deze complexiteit.

Vorige onderzoek effect tegen infecties aan de urinewegen type A-OPC schrijft

Cranberry ‘ s (Vaccinium macrocarpon), bijvoorbeeld, hebben aangetoond dat in het geval van infecties in de urinewegen gebied. In het vorige onderzoek, bepaalde polyfenolen zijn verantwoordelijk gemaakt. Het is zelden geïsoleerd Oligomere proanthocyanidinen (OPC) van de dubbel-gelinkte type A.

Er wordt van uitgegaan dat deze dubbele koppeling is in tegenstelling tot de eenvoudige van de type-B-OPC ‘ s verantwoordelijkheid om te voorkomen dat de Implantatie, onder andere, van Escherichia coli bacteriën in de darm mucosa. Na dit wetende, het verlijmen van Cranberry OPC-stand de haar-achtige fimbriae van de bacteriën, waardoor de vorming van een biofilm bestaande uit een combinatie van slijm en micro-organismen wordt geremd.

Wat gebeurt er als u Cranberriy extract zonder OPC?

Nu hebben wetenschappers van de universiteit van Rhode Island, VS), Kopenhagen, Denemarken, cranberry ‘ s zijn bestudeerd onder een heel ander oogpunt, en in het proces, belangrijke nieuwe inzichten. Zij werden ondersteund door het bedrijf Ocean Spray. Voor uw laboratorium onderzoek, het onderzoek team gebruikt een Cranberry-extract bevat geen polyfenolen.

Het type-A OPC zou alleen zijn voor de werking tegen infecties van de urinewegen verantwoordelijk is, zou het “onschadelijk gemaakt” Cranberry extract heeft geen invloed op de infectie veroorzaakt kan hebben Escherichia coli bacteriën. Precies, was echter niet het geval.

Bepaalde koolhydraten remmen biofilmvorming

Specifiek, de wetenschappers geëxtraheerd de Polyfenol-gratis koolhydraten uit de bessen. Ze vinden dat vooral de zogenaamde oligosacchariden, Stoffen uit een beperkt aantal enkelvoudige suikers, sjablonen. De meest voorkomende residuen van de polysacchariden Xyloglucan en Arabinan. In antimicrobiële Tests, deze koolhydraten bleek een geweldig effect.

Namelijk, de Cranberry-koolhydraten werden toegepast op bacteriën geïnfecteerd weefsel en daalde de Biofilm productie door Escherichia coli-stam CFT073 tot meer dan 50 procent. In spanning MG1655, waren er zelfs zo veel als 60 procent. Alleen de Polyfenol-bevattende componenten van de bessen zonder Cranberry koolhydraten werden gebruikt, er werd geen remming. Als een conclusie, merkten de onderzoekers op, daarom, dat, uiteraard, de Mix van actieve ingrediënten in cranberry ‘ s, waaronder polyfenolen en oligosacchariden – elkaar aanvullen, verbeteren en versterken van de biologische effecten tegen Escherichia coli zich ontvouwt.

U, daarom, dat in het geval van studies over de werkzaamheid tegen infecties van de urinewegen, het geheel van de vrucht van het object van de waarneming moet worden en de minder geïsoleerde individuele stoffen.

Bron: Zon, J., et al., Cranberry (Vaccinium macrocarpon) te veroorzaken daling biofilm-formatie door uropathogenic Escherichia coli, J Functionele Voedingsmiddelen. 2015 Feb;17, P. 235 – 242.

Geef een reactie

Scroll To Top