Snelevacature Amsterdam

Cranberry en probiotica voor de gezondheid van de plasbuis en nieren

Cranberry OPC remt schadelijke effecten van E. coli bacteriën Aanval ook nuttig probiotische stammen of beide? De detectie van de neiging om urineweginfecties gunstige invloed van het Cranberry-extracten werd voorzien in een recente Amerikaanse studie weer.

Functionele voedingsmiddelen, vaak ook Functionele Voedingsmiddelen genoemd wilt van ingrediënten toegevoegd om een extra Voordeel. Meestal wordt een extra dosis van micro-voedingsstoffen zoals vitaminen en mineralen in de producten overgaat. Vaak, plantenextracten, voedingsvezels of probiotische bacterieculturen toegevoegd zijn, maar. Wetenschappers van de AMERIKAANSE Universiteit van Wisconsin-Madison in de vraag: Wat gebeurt er als een werkzame stof is bekend dat het remt de schadelijke activiteit van Escherichia coli bacteriën met probiotische bacteriën vandaan? Het vermoeden was dat deze micro-organismen kan worden aangevallen en dus het positieve effect, of zelfs in haar tegendeel zou kunnen worden opgeheven in de voorraad. Maar het kan ook zijn dat beide stoffen zijn complementair en bij te dragen tot een verbeterde werking.

Veenbessen bevatten een speciale OPC

Om de vraag te onderzoeken, hebben de onderzoekers gekozen voor oligomere proanthocyanidinen (OPC), verkregen van cranberry ‘ s (Vaccinium macrocarpon). Deze OPC hebben een speciale, dubbel-gelinkte type-structuur. Deze eigenschap leidt tot het feit dat je in staat bent om het oppervlak haren of groep fimbriae van E. coli bacteriën. Als een resultaat, de E. coli-bacteriën niet van de intestinale mucosa. Dit kan, onder andere, de invloed van het Cranberry OPC tegen infecties aan de urinewegen effectief.

Lacto– en Bifido– in de strijd tegen E. coli bacteriën

De E. coli-bacteriën leven moeilijk, kan ook probiotische lactobacillen, zoals L. acidophilus, L. gasseri, L. plantarum, L. rhamnosus en Bifidobacterium animalis subsp. Lactis. Hoe dit precies gebeurt is niet duidelijk. Het lijkt er echter op dat de micro-organismen produceren zogenaamde Bacteriocins. Dit zijn eiwitten die wet op E. coli bacteriën, ongunstige en dus stunt van uw groei. Daarnaast stimuleren ze de huid, de afweermechanismen van het darmslijmvlies, en zijn daarom een belangrijk onderdeel van het lichaam het eigen immuunsysteem.

Wat is de invloed van het Cranberry OPC hebben op de probiotische bacteriën?

cranberries wirken entzündungshemmendMaar wat gebeurt er als Cranberry-vergadering van de OPC op deze probiotische bacteriën? Ook worden aangevallen u? Als een resultaat, de OPC zou verminderen-effect en de probiotische bacteriën. Als een resultaat, de groei van E. coli bacteriën zou zelfs gepromoot. Hier zijn de Amerikaanse wetenschappers geven het duidelijk.

Voor de eerste keer starten in 2004 in Frankrijk erkend effect van Cranberry OPC van een dagelijkse dosis van minimaal 36 milligram wordt niet beïnvloed. Ze blijven “(…) het verminderen van de vaststelling van de verschillende Escherichia Coli bacteriën op de slijmvliezen van de urinewegen (…)” zoals het heet in het frans gezondheidsclaim, de toegestane gezondheidsclaim voor verschillende Cranberry producten.

De onderzoekers merkten op dat Cranberry OPC tot het verrichten van een binding van de fimbriae op het oppervlak van E. coli bacteriën, maar niet op de van probiotische bacteriën. Het beginsel ” de vervuiler betaalt, onder andere, infecties van de urinewegen kan het Gevolg zijn van de strijd.

Bijdrage aan de gezondheid van de plasbuis en de nieren door cranberry ‘ s kan worden verhoogd

Dit zal belangrijke informatie, zoals door een combinatie van Cranberry OPC en de probiotische stammen, synergie-effecten kunnen worden bereikt. In verdere studies te gaan op de laboratorium tests, en het effect op de menselijke controleren, moet worden gevonden geschikt actieve Stof combinaties. Vervolgens kunt u in het ontwerp van functionele voedingsmiddelen.

Bron: Polewski, M. A., et al., Het vermogen van de cranberry proanthocyanidines in combinatie met een probiotische formulering remt in vitro invasie van de darm epitheliale cellen van de extra-intestinale pathogene E. coli, Journal of Functional Foods, Volume 25, augustus 2016. blz. 123 – 134.

Display Gezamenlijke supplementen in vergelijking www.GelenkExperten.com

Producten en samenstellingen vergeleken.Aanbevelingen voor gezonde gewrichten.

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org

Dus aminozuren om te helpen. Belangrijk fürMuskeln en voor de gewrichten!

Geef een reactie

Scroll To Top