Snelevacature Amsterdam

Cranberry ‘ s anti-show virale effecten

Cranberry sap kan worden effectief is tegen verschillende niet-verwante virussen, bijvoorbeeld, een AMERIKAANSE studie.

Al in 2005, het verbaasde Professor Dr. Steven Lipson en Patrice Cohen en haar Team van experts van de wereld door een studie waarin werd aangetoond dat vossenbes (Vaccinium macrocarpon) is in de positie om bepaalde intestinale virussen onschadelijk zijn (hier meer). Wat werd gepresenteerd op de jaarlijkse bijeenkomst van de American society for Microbiology, kon de indruk dat de wetenschappers van het prestigieuze St. Francis College in Brooklyn Heights, New York, USA, en in de volgende jaren.

Effect van cranberry ‘ s op de SA-11 virus en bacteriën infecteren T-Phangen in het Experiment

Daardoor was het mogelijk de New York onderzoekers in een verdere studie, voor het eerst aantonen dat cranberry sap kan ook een niet-specifiek, dus meer Algemeen effect tegen virussen. Om dit te doen, het sap werd gebruikt tegen verschillende, verwante soorten virussen. Om de controle van de virus-geïnfecteerde cel werden blootgesteld aan culturen in parallel, jus d ‘ orange en Grapefruitsap.

Cranberries Wirkung auf Viren und BakterienIn het verleden kon worden aangetoond dat cranberry sap kan neutraliseren het Anheftfähigkeit van Escherichia coli bacteriën. Dit wordt bevestigd door onder meer de franse voedselautoriteit door een relevante gezondheidsclaim. Gezondheidsclaims zijn toegestaan verklaring op de gezondheid van de werking van een voedingsmiddel of voedingssupplement dat gebruikt kan worden op de verpakking of in de reclame.

De Amerikaanse wetenschappers vastgesteld, maar het effect van cranberrysap op bacteriofaag of korte Phangen. De virussen zijn gespecialiseerd op het infecteren van bepaalde bacteriën als gastheer organismen. In ons geval is het T4-Phangen en T4 vergelijkbaar met T2-Phangen. Beide virussen Escherichia coli bacteriën infecteren. Daarnaast werden effecten waargenomen als in het vorige onderzoek, weer op het Rotavirus SA-11, en geen enkele relatie met bacteriofagen. Het komt oorspronkelijk uit de aap, maar kan ook mensen infecteren en leidt tot diarree.

In de reageerbuis, cranberry sap fungeert als van een bepaalde concentratie, direct

Ten eerste, de onderzoekers gaven de T2-Phangen aan cranberry sap of een vloeistof met cranberry sap in verschillende concentraties. Het onmiddellijke resultaat was dat de infectiviteit werd bepaald. Dit betekent dat er geen biologische werkzaamheid van de virussen gedetecteerd. Het Experiment met T4-Phangen geleid tot een vergelijkbaar resultaat leidt. Bovendien, het had geen invloed op de resultaten, ongeacht of het een vier graden Celsius, koude of 23 graden Celsius, warme cranberry sap is gebruikt.

Het effect is dosis-afhankelijk in de zeer korte termijn. Daarnaast zijn de onderzoekers in staat waren om de mogelijkheid uit te sluiten dat de pH-waarden, de suiker of koolhydraten concentraties van de juice had een verlammende effect op het virus. De poging tot controle vloeistoffen van de sinaasappels en grapefruits gebracht met een 60-minuten contacttijd x-inactivatie van het virus slechts 25 tot 35 procent.

In de volgende Fase van de SA werden behandeld-11 virus in een cel cultuur met cranberry sap mengsels. Vanaf een concentratie van 20 procent cranberry sap, het klonteren van rode bloed cellen geremd. Dit betekent dat vanaf deze mengverhouding, de virussen die in staat waren om de cel oppervlak aan te meren. Een lagere concentratie van 12 procent, had geen effect.

Wat is het effect van de cranberry ‘ s, en u kunt er op een levend organisme bevestigd?

Onder het scan-en transmissie-elektronenmicroscoop, de wetenschappers waren in staat om te bepalen dat onder de invloed van het cranberry sap aan de verrijking van de T4-Phangen op het oppervlak van Escherichia coli host bacteriën was net gestopt als de vermeerdering van de SA-11 virus in MA-104 host niercellen van Apen.

Na dit, voor de eerste keer ontdekte niet-specifieke effect van cranberrysap tegen virussen, de onderzoekers in op de behoefte aan verdere studies, het licht in het echte werkingsmechanisme. Het is ook aan dit punt in de tijd, de vaststelling van effecten in een reageerbuis. Deze resultaten moeten worden in de volgende stap, door studies op dieren model zijn bevestigd.

Bron: Lipson, S. M., et al., Antivirale effecten op bacteriofagen en rotavirus door cranberry sap, Phytomedicine. 2007 Jan;14(1), Pp. 23 – 30.

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org

Dus aminozuren om te helpen. Belangrijk fürMuskeln en voor de gewrichten!

Display Gezamenlijke supplementen in vergelijking www.GelenkExperten.com

Producten en samenstellingen vergeleken.Aanbevelingen voor gezonde gewrichten.

Geef een reactie

Scroll To Top