Snelevacature Amsterdam

Cranberry ‘ s kan wijzigen in de loop van gastro-intestinale infecties verlichten

Cranberry ‘ s worden gewaardeerd door veel vrouwen hebben te maken met frequente blaas en urinebuis ontsteking. Dit effect van de Cranberry heeft bevestigd studies en, bijvoorbeeld, het franse Ministerie van gezondheid. Amerikaanse onderzoekers vonden dat cranberry sap kan ook tegen bepaalde darm-virussen.

Het prestigieuze St. Francis College heeft zich sinds 1859 in de historische wijk van Brooklyn Heights, New York, USA. Naast diverse andere moeilijke punten, de Eigen College in de Rooms-Katholieke instelling, in het bijzonder door middel van onderzoek op Cranberry-en appelsap kunnen maken.

Een doorbraak kwam na de wetenschappers hier een onderzoek uitgevoerd, waaruit bleek dat een invloed van het cranberry sap te intestinale virussen. Werd dit onderzoek door Prof. Dr. Steven Lipson en Patrice Cohen. Na al enige tijd bekend is dat cranberry sap kan voorkomen dat de bijlage van E. coli bacteriën om de darmflora slijmvliezen, vanwege de effectiviteit tegen infecties aan de urinewegen, Lipson/Cohen en haar Team aangetoond, voor de eerste keer anti-virale effecten. Haar resultaten bijgedragen aan de 105ten jaarlijkse bijeenkomst van de American society for Microbiology op 06. Juni 2005 in Atlanta. Belangrijk de resultaten zijn voornamelijk de infectie kan eindigen met darm-virus voor kinderen en zwakke mensen ook dodelijk zijn.

Studie over cranberry ‘ s en intestinale virussen

Leiden kreeg deze inzichten te intestinale virussen, maag-darm-infecties, en in het bijzonder kleine kinderen kan het gevaarlijk zijn. Inderdaad, zoals een Gastro-enteritis veroorzaakt door virussen voor vele Duizenden kinderen die dit jaar, in het bijzonder in ontwikkelingslanden en opkomende landen fataal.

Voor laboratorium onderzoek, de New York wetenschappers waren de overdraagbare de mens van de aap darm-virus SA-11, een zogenaamde Rotavirus, dat diarree veroorzaakt,. Daarnaast is ze gekozen voor een groep van ook-ten laste Reoviruses van de vacht van schapen darmen. Ze veroorzaken een ontsteking van de dunne darm. Van deze virussen, cel-ontwikkelde culturen, die vervolgens werden genomen met cranberry sap in contact.

Cranberry ‘ s show in de reageerbuis naar een 100 procent succesvol effect

Studie zu Cranberries und DarmvirenDit toonde aan dat onder invloed van het sap van de SA-11 virus, noch in de rode bloedcellen hechten aan een gastheer cellen die al geïnfecteerd zijn. Om te komen tot een onmiddellijke effect was van een verhouding van één deel cranberrysap 16 Delen van SA-11 virus.

Onder de microscoop zijn de onderzoekers zagen dat de virale mogelijkheden van de SA-11 kwam tot Stilstand is gekomen. Nu het vermoeden kwam dat deze staking kwam-achtig effect kan veroorzaakt worden door een verandering in de pH-waarde in de cel culturen door de cranberr sap. Dus de onderzoekers nam een anders effectieve vloeistof, die had dezelfde pH als cranberry sap, en behandelde de cel culturen.

De vergelijking toonde wel, dat cranberry sap is 100 procent doeltreffend is, de test vloeistof, maar alleen naar 34 procent. Conclusie is dus, dat andere ingrediënten moeten worden voor de anti-virale kracht van cranberry sap verantwoordelijk.

Belangrijk: een klinische studie van de Cranberry in het geval van gastro-intestinale infecties vereist bij de mens

Hier zijn de St. Francis wetenschappers punt om het bevestigd effect van E. coli-bacteriën die de type-A OPC het haar sap, zodat de hechting van de flavanols, of gecondenseerde tannines in de cranberry-zoals fimbriae van de bacteriën. Een Dock kan worden verhinderd om slijmvliezen, de bacteriën zijn niet effectief.

Analoog aan dit kon ook komen in het geding, dat de aan het virus geschikt Receptor sites zijn gewijzigd in de ontvangende cellen als gevolg van de cranberry juice, zodat een Pin-code voor de virussen betrokken is onmogelijk. Natuurlijk, het is ook mogelijk dat het virus zelf, de compatibiliteit met de ontvangende cellen wordt beïnvloed.

Dit alles blijft voor het moment, echter, op het gebied van vermoedens. Om toegang te krijgen tot meer inzichten en voor het beveiligen van je keuze van de onderzoeker uit Brooklyn Heights, daarom voornamelijk studies in de context van de menselijke klinische proeven.

Het versterken van het immuunsysteem – ook met Veenbessen

Dus iedereen die wil te versterken zijn immuunsysteem, ervaren vaak problemen met de maag, de darmen of de urinewegen lijdt, zorg moet worden genomen in een Algemene vitamine-rijke voeding is vooral belangrijk om regelmatig te drinken, cranberry sap of extracten.

Bron: Cohen, Patrice, et al., Presentatie op de 105ten jaarlijkse bijeenkomst van de American society for Microbiology op 06. Juni 2005 in Atlanta

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org

Dus aminozuren om te helpen. Belangrijk fürMuskeln en voor de gewrichten!

Display Gezamenlijke supplementen in vergelijking www.GelenkExperten.com

Producten en samenstellingen vergeleken.Aanbevelingen voor gezonde gewrichten.

Geef een reactie

Scroll To Top