Snelevacature Amsterdam

Cranberry sap kan beschermen tegen Diabetes en hart-en vaatziekten

Met cranberry juice, een stuk van het lichaam volgens een AMERIKAANSE studie, waarden die een risico voor hart-en vaatziekten, beroerte en Diabetes. Het effect van cranberry ‘ s op de gezondheid is nu een AMERIKAANSE studie bevestigt.

Fruit, bessen zijn een van de gezondste voedingsmiddelen ooit. Ongeacht de verscheidenheid kan worden aanbevolen om te genieten van een regelmatig de koppen van ze, maar of je er ook koud geperst sap en jam.

In termen van hun gezondheidsbevorderende eigenschappen, cranberry ‘ s zijn in toenemende mate de aandacht van de wetenschap. Dus ook in het kader van een studie uitgevoerd door de Beltsville Human Nutrition research center, die is verbonden met het AMERIKAANSE Ministerie van landbouw. Hier werd ontdekt dat het sap van de bessen, die zijn ook wel grote bessen vruchten moss, kan het risico voor hart-en vaatziekten, beroertes en Diabetes aanzienlijk.

Cranberry ‘ s hebben meer OPC dan de meeste andere vruchten

Het vermoeden van de onderzoekers van het rustige dorp van Beltsville, Maryland, is gericht op het feit dat de positieve effecten zijn te wijten aan de Veenbessen polyfenolen bevat. Zij worden genoemd in een verwarrende manier in verschillende publicaties verschillende en afgekort. Zo zijn ze bedoeld als proanthocyanidinen (PAC) alsmede de oligomere proanthocyanidinen (OPC of PCO).

Het is echter altijd een groep van (verkorte) plantaardige looistoffen, wordt toegeschreven aan de Flavanols. In Veenbessen, dit OPC zijn er in overvloed. In het vers fruit, het kan 125 milligram tot 100 gram. Deze waarde is meer dan de bosbessen te bieden Appels, kersen of druiven.

De franse voedselautoriteit bevestigt het effect van de Cranberry opc ‘ s

Daarnaast is de OPC in de variëteiten met grote vruchten mos zijn de bessen in een speciale Vorm, de dubbel gekoppeld type-A,. Deze type-A OPC bovendien hebben de eigenschap dat ze kunnen aanleggen om te voorkomen dat verschillende schadelijke micro-organismen aan de intestinale mucosa.

Deze verbinding geldt, bijvoorbeeld, voor het franse Agentschap voor voedselveiligheid, Agence française de sécurité sanitaire des aliments (AFSSA), als een wetenschappelijk bevestigd. Daarom kan geadverteerd worden in Frankrijk cranberry sap en Cranberry extracten, met de verklaring: “(…)…draagt bij tot de vermindering van de vaststelling van de verschillende Escherichia Coli bacteriën op de slijmvliezen van de urinewegen membranen.” Volgens AFSSA, een dagelijkse inname van 36 mg Cranberry OPC is nodig om een effect te bereiken.

Elke dag ongeveer een halve Liter caloriearme cranberry sap

Cranberrysaft wirkt gegen Diabetes und für gesundes HerzNu, hij nam deel aan de us-Amerikaanse dubbel-blinde, Placebo-deel-gecontroleerde, Parallelle studie, van een totaal van 56 gezonde volwassenen met een gemiddelde leeftijd van 50 jaar. Slechts een aantal van de deelnemers had een milde tot medium Obesitas. Over een periode van acht weken, de maaltijden van het onderzoek, bedoeld in het hotel. Kreeg de maaltijden voor de deelnemers twee keer per dag om te drinken ongeveer 250 milliliter inhoud geserveerd. Het maakt elke dag ongeveer een halve Liter. Glazen calorie sap ofwel lage cranberry of een van hen in kleur, consistentie en de smaak is nauwelijks te onderscheiden vloeistof als een Placebo.

In het begin van de intake fase, alsmede aan het einde van de wetenschappers van de waarden die worden beschouwd als indicatoren voor een verhoogd risico van hart-en vaatziekten, beroertes en Diabetes. Voor dit doel, de bloeddruk werd gemeten na vier weken, de bloedsuikerspiegel, het vet in het bloed waarden, maar ook door bepaalde inflammatoire markers, zoals C-reactief Proteïne (CRP).

In het verlagen van de bloeddruk, cranberry sap met de Top DASH dieet kan houden

Cranberries sind gesund für Herz und KreislaufNa het verstrijken van acht weken, de onderzoekers aan de deelnemers in de Cranberry groep in vergelijking met de Placebo groep zou kunnen vinden aanzienlijk betere waarden. In het bijzonder, als de bloeddruk is een zeer effectieve actie kan worden bereikt. Ze kwam vrijwel overeen met die aan die werd bereikt door het Amerikaanse Ministerie van volksgezondheid ondersteund DASH dieet. In het geval van de DASH (Dietary Approaches to Stop Hypertension) is een complex dieet dat is ontwikkeld, zoals de aanpak in de strijd tegen hoge bloeddruk. Het wordt beschouwd als de Gouden Standaard in dit gebied en werd verkozen tot de Verenigde Staten aan de gezondste dieet in het jaar 2013.

De wetenschappers van de Beltsville Human Nutrition research center verbaasd waren dat twee glazen cranberrysap per dag vergelijkbare successen kunnen worden behaald. Samengevat, ze gekwantificeerde de vermindering van het risico door cranberrysap tot tien procent in relatie tot hart-en vaatziekten en 15 procent, als het gaat om te slagen. Ook een vermindering van de Diabetes risico, konden bevestigend antwoord aan de onderzoekers, maar niet aan het percentage evaluatie.

Bron: Novotny, J. A., et al., Cranberry sap verbruik verlaagt de markers van de cardiometabolica risico, met inbegrip van de bloeddruk en het circuleren van C-reactief proteïne, triglyceriden en glucose concentraties in volwassenen, J Nutr. 2015 Jun;145(6), Pp. 1185 – 93.

Display Gezamenlijke supplementen in vergelijking www.GelenkExperten.com

Producten en samenstellingen vergeleken.Aanbevelingen voor gezonde gewrichten.

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org

Dus aminozuren om te helpen. Belangrijk fürMuskeln en voor de gewrichten!

Geef een reactie

Scroll To Top