Snelevacature Amsterdam

Cranberry voor blaas-ontsteking: bijna net zo goed als antibiotica

Cranberry ‘ s kunnen worden genomen door veel vrouwen met een neiging tot ontsteking in de blaas en de nieren. Zelfs als het af en toe, de werking wordt betwijfeld: Cranberry-extracten hebben aangetoond in diverse studies, die je kunt ontsteking van het urinoir luchtwegen te verlichten. Schotse onderzoekers verrassing, nu zelfs met een onderzoek naar het resultaat, na Cranberry extracten zijn bijna even effectief is in de preventie van infecties van de urinewegen als een antibioticum.

Een kleine nieuwsgierigheid bevat de volgende studie. Volgens de Directeur, Prof. Dr. Marion McMurdo, het was namelijk vermeld, in Essentie, te onderzoeken van de doeltreffendheid en relevantie van een eenvoudig dosis antibioticum genoemd Trimethoprim. De achtergrond is hier, dat dit medium wordt heel vaak gebruikt voor de preventie van infecties van de urinewegen.

Zeer kwetsbaar, vooral vrouwen, als gevolg van anatomische voorwaarden, in de hogere leeftijdsgroepen voor bij mannen, een vergelijkbaar aantal ziekten treedt op.. Voor de preventie, evenals een vergelijking van het effect van andere Antibioika kunnen worden gebruikt. Het is echter ook altijd een groter aantal bijwerkingen.

Studie: Cranberry-extract of een antibiotica voor een blaasontsteking?

Voor het realiseren van een vergelijking met een side-effect-gratis medium, de wetenschappers besloten door de Schotse Ninewells Ziekenhuis en de medische faculteit van de Universiteit van Dundee in de gelijknamige poort van de stad, voor een vergelijking van Trimethoprim – rijke kant-effecten – en-Cranberry-extract – met geen bijwerkingen bekend. In de loop van het onderzoek, onderwerp, echter, is verplaatst Trimethoprim als het eigenlijke onderzoek wordt meer en meer op de Achtergrond.

In plaats daarvan, de Cranberry was extract in de focus. De wetenschappers wilden het verkennen van de antibioticum en ontdekt de uitstekende eigenschappen van Cranberry extract.

Onderzoek met sterk tegen infecties aan de urinewegen gevoelig vrouwen

Antibiotika oder Cranberry?De deelnemers in de studie van de vierde grootste stad in Schotland werden 137 vrouwen in de gevorderde leeftijd. Van deze 69 personen werden willekeurig toegewezen aan een groep over een periode van zes maanden van de dagelijkse voorbereiding werd uitgereikt, waarin een dagelijkse dosis van 500 mg Cranberry-extract. De 68 deelnemers in de andere groep werden gegeven 100 milligram per dag een lage dosis Trimethoprim.

Alle deelnemers zijn al behandeld in de afgelopen 12 maanden twee of meer keer met antibiotica tegen infecties aan de urinewegen. Het kan daarom van worden uitgegaan dat alle deelnemers waren sterk in het gezicht van deze ziekte-gevoelig. Op het moment dat het Onderzoek startte, 37 vrouwen werden behandeld met antibiotica infectie van de urinewegen. De Cranberry groep van 25 mensen en in de Trimethoprim groep van 14 mensen kwamen.

Geen statistisch significant verschil in het effect van Cranberry of antibiotica

Dan is het vreemde is gebeurd. In het geval van de deelnemers van de Trimethoprim groep, de duur van het nemen van antibiotica heeft geleid tot de vertraging van het optreden van een infectie van de urinewegen op te ongeveer drie maanden of 91 dagen. Die vrouwen, echter, de “alleen” side-effect is gratis natuurlijk product, Cranberry-extracten, waren immers een gemiddelde van 84.5 dagen klacht-vrij, totdat het kwam tot een nieuwe infectie van de urinewegen.

De wetenschappers zeiden dat het verschil tussen de re-uiterlijk tijd is bij het nemen van Trimethoprim of Cranberry statistisch significant. Om duidelijk te zijn, De Cranberry extracten waren vergelijkbaar effectief zijn als de side-effect-rijke antibioticum.

Voor een extra versterking van het immuunsysteem en de opname van extra hoge dosis vitamines en aminozuren, in het bijzonder Vitamine C, Vitamine E, zink en aminozuren wordt aanbevolen. Product tip: Amit Amin immun360 + Cranberry is te wijten aan de samenstelling van een product te adviseren.

Bron: McMurdo, M. E., et al., Cranberry of trimethoprim voor de preventie van recidiverende urineweginfecties? Een gerandomiseerde gecontroleerde trial bij oudere vrouwen, J Antimicrob Chemother. 2009 Feb;63(2), Pp. 389 – 95.

Display Gezamenlijke supplementen in vergelijking www.GelenkExperten.com

Producten en samenstellingen vergeleken.Aanbevelingen voor gezonde gewrichten.

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org

Dus aminozuren om te helpen. Belangrijk fürMuskeln en voor de gewrichten!

Geef een reactie

Scroll To Top