Snelevacature Amsterdam

Creatine effecten tijdens de Opleiding (studie)

Creatine (ook vaak in het duits “creatine”) is een sport leren wordt vaak gezien als een niet-proteinogenic aminozuur. Studies hebben aangetoond dat creatine verhoogt de prestatie-verhogende effect van bepaalde trainingsmethoden.

Post-activering Potentiëring (PAP) is een relatief nieuwe methode van de sporters, met name krachtsporters, een onmiddellijke verbetering in hun spieren te bereiken prestaties. Ze hebben een specifiek gebruik, bijvoorbeeld in een concurrentie situatie is een zeer intensieve training. Vaak leidt dit tot een aanzienlijke toename in prestatie in de reeks.

Dus, de haalbare aantal van de knie kan worden verhoogd boog, een snelle opeenvolging van squats met zware Gewichten is uitgevoerd. Wetenschappers uit verschillende Taiwanese universiteiten, evenals de Nationale Sport Training centrum in het land, hebben nu onderzocht voor de eerste keer, de mogelijke invloed van een creatine-Supplement bij de PAP effect.

Creatine in Team atleten van de verschillende disciplines in de Test

In hun gerandomiseerde, dubbel-Blinde studie, Matched-Pair Design 30 man Universiteit atleten namen deel. Tien mensen, basketballer, voetballer en atleet, die had in Taiwan vooral veel, afkomstig uit Zwitserland tegen betaling Tchoukball verplaatsen. Aan alle deelnemers werd gevraagd een maand voor het begin van het onderzoek af te zien van de regelmatige inname van anti-inflammatoire geneesmiddelen evenals supplementen volledig. Verder moet je ook houden tijdens de observatieperiode, uw fundamentele training, als je normale dieet.

Springt vanaf de start positie aan te tonen spontane beschikbaarheid van stroom en herhaalde squats het bedrag van de macht behoudt zich

Voor de eerste inname van het lichaam werden gemeten vermogen en afmetingen. Daarnaast is een complex training unit voor de verwezenlijking van de PAP werd voltooid effect tweemaal. De sprongen vanaf de start positie, de zogenaamde Counter Movement Sprongen werden gevolgd door de eerste Keer. Na de tweede passage van de knie werden uitgevoerd bocht. Nu een zes-dag opladen fase begon, tijdens welke de deelnemers vier keer per dag, vijf gram creatine, of hetzelfde bedrag van de met placebo inkomen. Vervolgens zijn dezelfde toetsen als in het begin. De prijs van creatine of Placebo werd daarna voortgezet in kleinere dosis.

Creatine verbetert de PAP effect als de knie niet gebogen, maar in sprongen

De resultaten van het onderzoek bleek dat de atleten in de creatine groep was in staat om te draaien, bocht na de intake fase, in vergelijking met het begin van de studie aanzienlijk hoger aantal van de knieën. Daarnaast is de maximale prestatie werd bereikt werking op de PAP training sneller. De deelnemers in de Placebogroep, geen vergelijkbare effecten werden.

De Spungkraft– of-snelheid-kracht van de prestaties, echter, werd beïnvloed noch de Placebo noch de creatine. Tijdens het gebruik van creatine Supplement van de maximale PAP effect, dit betekent snellere en meer intense en zonder begeleidende symptomen van vermoeidheid opgetreden, was er geen verbetering in de spontane beschikbaarheid van stroom pieken.

Bron: Wang, Chia-Chi, De Effecten van Creatine op Explosieve Prestaties en Optimale Individuele post activering Potentiëring Tijd, Voedingsstoffen 2016, 8(3), 143, Epub gepubliceerd voorafgaand aan de gedrukte versie.

Geef een reactie

Scroll To Top