Snelevacature Amsterdam

Creatine nitraat donoren zijn veilig in de gemeenschappelijke toepassing

Creatine nitraat is net zo veilig als creatine monohydraat, maar het kan een beetje meer effectief. Dit is aangetoond in een studie.

Onder het lichaam van andere bouwers, maar het leren van het op grote schaal wordt gebruikt voor de ondersteuning van de structuur van de spier (d.w.z. kracht toename) aminozuren, en in het bijzonder van creatine in te nemen. Wat indrukwekkend spier-klare pakketten, maar, als, na het korte-termijn blootstelling wordt uitgevoerd buiten adem? Daarom zou het voordelig zijn als de training van het uithoudingsvermogen kunnen worden ondersteund door een Supplement. Nitraat is aangetoond in vele studies positieve effecten. Wetenschappers van het Amerikaanse Texas A&M University (TAMU) is omgegaan met de vraag, wat er gebeurt als er in plaats van creatine monohydraat (CrM) creatine nitraat (CrN).

De voor de hand liggende reden is voor de studie was het feit dat vele studies bestaan die te maken hebben met het nitraat-de invloed op het uithoudingsvermogen, maar slechts een paar die nitraat supplementen in verband met de opbouw van spieren en kracht te verhogen. Hun hypothese was dat creatine nitrate zijn complementair in hun effecten kunnen elkaar wederzijds uitsluiten.

Onderzoek enkele dosis van creatine nitraat

Om deze veronderstelling aan de muren, maar ook voor de veiligheid en beveiliging van CrN is een bewijs, een onderzoek uitgevoerd met twee afzonderlijk onderzoek in fasen. De eerste fase was het Ontwerp van een gerandomiseerde, Placebo-gecontroleerde, cross-over studie. Hier werd de aanvraag aan te tonen dat de veiligheid van CrN op basis van een acute opname. 13 test personen beschikbaar waren, nam eenmaal ofwel 1,5 gram van CrN, drie gram van CrN, vijf gram van CrM of Placebo.

Na een zeef-dag wash-out periode in de creatine herhaalde inname met een omgekeerde groep van beroep. Onmiddellijk vóór het nemen van 30 minuten en elk uur tot vijf uur na verschillende Tests werden gehouden. In bloeddruk en hartslag, de lever en de spieren enzymen onderzocht, evenals de eventuele bijwerkingen waargenomen.

Hoe compatibel met de creatine nitraat is in een lange termijn inkomen?

In de tweede Fase behandeld met de effecten van de inname van CrN over een langere periode van tijd. In deze gerandomiseerde, dubbel-Blinde studie van 48 personen namen deel. Kreeg je ook 1.5 of drie gram van CrN. De CrM-dosering, echter, was slechts drie gram. Vooraf hebben de deelnemers uitgenodigd voor twee weken van intense kracht training, die werd voortgezet tijdens de 28day nemen periode. De laatste was gestart met een week lang in volgorde van laden, tijdens het gevonden dagelijks in plaats van vier inkomsten. Na de toekenning van het betreffende preparaat werd uitgevoerd keer per dag.

Na de ingang test, een tussentijdse toets en na 28 dagen van de laatste Test zeven dagen later op het programma. De voorstelling was te zien op de bench press en de Fiets ergo meter Sprint gevonden. Bovendien, de zogenaamde ‘ Wingate-Test werd uitgevoerd voor de bepaling van de anaërobe prestaties. Met anaërobe capaciteit is de maximale belasting die kan worden gehandhaafd gedurende een langere periode van tijd.

Noch het een,-tijd en lange-termijn gebruik van creatine-nitraat geassocieerd met alarmerende gevolgen

De eenmalige inkomsten, in de eerste etappe, leidde in geen van de groep verandert in bloed markers, die kan worden geïnterpreteerd als een indicatie van een gezondheidsprobleem. Ook geen ernstige wijzigingen in de hemodynamische functies, waardoor de bloedstroom functies in de bloedvaten zijn bedoeld opgetreden.

Deze bevindingen ook van toepassing zijn op de lange termijn het gebruik in de tweede Fase, inclusief de zeven dagen last van lampjes met een zeer hoge dosering. Als een side-effect is dat slechts een zeer lichte duizeligheid, werd gemeld, maar er werd opgemerkt in de Placebo groep.

Creatine nitraat is vergelijkbaar met dat van creatine monohydraat

Na het laden volgorde in de tweede Fase van de groepen significant verhoogde Plasma nitraat waarden opgetreden in de CrN, die, echter, waren verdwenen, drie weken later. De inname van drie gram van CrN hier geïntroduceerd in de test na zeven dagen op een soortgelijke Helling van de spieren creatine in het CrM-groep. Het effect vervaagd, echter, wanneer de eindcontrole na 28 dagen gebruik. Door de opleiding, de prestaties verbeterd in alle groepen, inclusief de controlegroep.

Bench press prestaties waren verhoogt alleen in de Drie-gram-CrN-groep was significant hoger dan in de Placebo-groep. In hun conclusie van de wetenschappers om hun hypotheses zijn daarom bevestigd. Tot een dagelijkse dosis van drie gram van CrN is goed te verdragen en kan als veilig worden beschouwd. Het toont ook vergeleken met het nemen van CrM vergelijkbaar en in sommige punten iets betere effecten.

Bron: Galvan, Elfego, et al., Acute en chronische veiligheid en de werkzaamheid van een dosis-afhankelijke creatine nitraat suppletie en sporten performance, Journal of the International Society of Sports Nutrition, 31 Maart 2016, Epub gepubliceerd voorafgaand aan de gedrukte versie.

Geef een reactie

Scroll To Top