Snelevacature Amsterdam

Cry baby? Wat u moet doen

Was tun wenn Babys weinen?
Huilen baby ‘ s communiceren, in principe is dat je mist iets – en als er slechts een paar seconden de aandacht van Een Baby kan niet praten. Het wil ons iets vertellen, dan schreeuwt. Maar dat gedrag is juist? Een huilende baby kan zijn voor ouders om snel te veranderen in een nachtmerrie. In een recente studie hebben de onderzoekers onderzocht wat voor de ontwikkeling van baby ‘ s op zijn best.

Een team van onderzoekers van de Universiteit van North Carolina-Greensboro, dat kinderen zich in hun ontwikkeling mentaal, emotioneel en fysiek gezonder, als hun “moeders reageren snel, warm, consequent en geduldig voor de schreeuw”. Bovendien, baby ‘ s die veel aandacht zal worden, over het algemeen, meer vertrouwen en meer in balans, wat op zijn beurt leidt tot minder huilen.

De auteur van de studie van Professor Esther M. Leerkes van de Universiteit van North Carolina, geeft toe dat het “altijd reageren op een cry baby gevoelige,” maar voor een moeder was nog steeds “een grote uitdaging”, ze moet maken.

Huilen baby ‘ s communiceren met hun behoeften

Veel moeders zijn blootgesteld aan, vooral in de eerste maanden na de geboorte, bijzondere situaties van stress. Echter, studies hebben aangetoond dat baby ‘ s van gespannen, depressief of overweldigd moeders huilen vaker en aanhoudend. Het is belangrijk – de onderzoekers verklaren – dat moeders het waarnemen van de wijnen ten onrechte als de manipulatieve werking van uw kind. Integendeel, het huilen van baby ‘ s communiceren naar de moeder van hun behoeften (Wensen te Huilen), of een gevoel van ongemak en een gebrek aan aandacht van het Geheugen (Huilen).

Gekrijs van een Baby, het heeft ook een goede reden

Huilen babys, verhardt niet Negeren moederlijke “”, of dressing, beperken de wijnen bepaalde – vanuit het oogpunt van een volwassene is begrijpelijk – verlangen. Integendeel, artsen waarschuwen zelfs voor het onderzoek, omdat de ontwikkeling van de schade kan het gevolg zijn. In andere woorden: het Huilen van een kind, dan heeft ook een goede reden. Door de manier, het risico te verwennen met aandacht bij kinderen. Kinderen kunnen zich ophopen in de eerste paar maanden van het leven, een zeker gevoel van basisvertrouwen aan de moeder, toon in de volwassenheid de minste gedragsproblemen en ontwikkelingsstoornissen.

Geef een reactie

Scroll To Top