Snelevacature Amsterdam

Curcumine beschermt tegen de ziekte van Alzheimer

Kurkuma al duizenden jaren, bekende kruiden en natuurlijke remedies. Het is een deel van de Curry poeder en heeft een intensief gele kleur. Vooral vanwege zijn anti-inflammatoire eigenschappen wordt het gebruikt in de Natuurlijke geneeskunde bekend. Het werkzame bestanddeel Curcumine, het is nu ontdekt als een zachte remedie voor de ziekte van Alzheimer symptomen.

Vandaag al meer dan 1,2 miljoen mensen lijden in Duitsland de ziekte van Alzheimer. Wereldwijd zijn er ongeveer 30 miljoen euro. Als deze Getallen waren niet eng genoeg is, wordt verwacht dat u zal stijgen tot aan het jaar 2050 meer dan 100 miljoen. Regelmatig worden aangepast, de prognoses naar boven. Deze zijn zeker alarmerende feiten waarmee wij geconfronteerd worden, is echter nog steeds bijna hulpeloos.

De ziekte van Alzheimer is niet te genezen. Maar verzögerbar.

Een genezing van de ziekte van Alzheimer is momenteel uitgesloten en blijft waarschijnlijk voor een lange tijd. Het is daarom belangrijk om vertraging van de aanvang van de ziekte zo ver mogelijk is en de cursus. Hier is de kans echter heel goed. Namelijk, het moet in gedachten worden gehouden dat voorafgaand aan de 65ten leeftijd van de gevallen zich voordoen, en de Bulk van de ziekte is waargenomen volgens de 80ten jaar oud. Zo, dat elk jaar van vertraging betekent een dichter bij het einde van de levensverwachting.

Simpel gezegd: Als het mogelijk is om een verschuiving in het begin van de ziekte van Alzheimer, volgens kont, dit gaat betekenen voor veel mensen in je leven span wordt niet beïnvloed.

Toelating tot de volgende fase van de ziekte aan de achterkant

Een verdere Kans in de strijd tegen de ziekte van Alzheimer is een zeer lange geschiedenis. Tussen de uitbraak en de dodelijke afloop van de ziekte van zeven jaar, gemiddeld. Deze tijd is verdeeld in drie fasen. De grote nadruk moet hier op de eerste Fase.

In dit stadium, lichte vergeetachtigheid, stemmingswisselingen, vooral taal en oriëntatie stoornissen, evenals een bijzondere waardevermindering van het dag-nacht ritme. De patiënten geïnstrueerd alleen om een redelijke mate afhankelijk van buitenlandse hulp. De meeste van de taken van het dagelijkse leven kan worden overwonnen met lichte beperkingen voor jezelf. Een actief leven is hier nog steeds mogelijk. Gewoon hier, talloze successen zijn bereikt, vertraging van de inwerkingtreding van de tweede fase van de ziekte.

Patiënten met ernstige dementie symptomen met succes behandeld met kurkuma

Demenz und CurcuminDit kan echter ook mogelijkheden om te gaan met de Overgang naar de tweede fase van de ziekte van Alzheimer symptomen met succes, stelt een Japanse studie van de Kariya Toyota Algemeen Ziekenhuis. Het opmerkelijke is dat de wetenschappers een Cocktail van chemische stoffen, maar één van de oudste van de mensheid gecontroleerd bekende remedie tegen dementie en vergeetachtigheid.

Dit is de één met de gember in verband met kurkuma knol, op de in India voor meer dan 5000 jaar. Helaas, slechts drie patiënten werden opgenomen. Toch zijn de resultaten kunnen beschouwd worden als de weg vooruit. Alle drie de personen vertoonden symptomen van prikkelbaarheid, rusteloosheid, angst en apathie. Bij twee patiënten was er zelfs incontinentie, en verwarring. Na drie maanden van het nemen van de geconcentreerde Curcuminoids, een vermindering van de symptomen worden waargenomen. Dit betekende ook dat de bewijslast op de onderhouder merkbaar verminderen.

Zelfs als het in het geval van dementie, standaard, gebruikt de Mini-Mental-Status-Test (MMST), bleek slechts in één geval, betere waarden, maar alle drie de patiënten na het eerste jaar van de Behandeling in staat zal zijn te herkennen familieleden. De verergering van gedrags-en psychologische symptomen van Dementie (BPSD) kan worden gestopt is (1).

Resultaten van onderzoeken worden bevestigd door andere studies

Dit wordt ook bevestigd door de bevindingen van een groot aantal andere studies over het gebruik van kurkuma tegen de ziekte van Alzheimer. Een Amerikaanse studie van de Universiteit van Californië, bijvoorbeeld, zou kunnen aantonen dat kurkuma in staat is om het bevorderen van de verwijdering aan het einde van de uitscheiding van pathologische Beta-Amyloid Plaques bij de ziekte van Alzheimer patiënten.

Deze Plaques geen genoegen nemen met een gewone. Dit gebeurt, kunt u neuro-toxisch en lijken het bevorderen van de ziekte van Alzheimer. Ze worden daarom ook beschouwd als een seniele Plaques (2).

Vitaminen en Alzheimer

demenz vitamine ginkgoEen verdere studie van de Universiteit, ten slotte komt tot de conclusie dat kurkuma kan helpen in combinatie met Vitamine D toegediend processen, de sterke punten van het neurale Systeem (3).

Effectief en in zijn werking met een hoge-kwaliteit onderzoek ondersteunt de remming van de neuronale Plaque door vitaminen Folsaäure, Vitamine B6 en Vitamine B12. Deze drie B-vitaminen zijn belangrijk voor het verwijderen van schadelijke homocysteïne. Homocysteïne is een aminozuur dat wordt geproduceerd tijdens de normale stofwisseling. In het geval van het ontbreken van één van de drie vitamines de homocysteïne-niveau is toegenomen. Deposito ‘ s op de kransslagaders, de bloedvaten, de zenuwen en leidt tot hypertensie, vasculaire aandoeningen, maar ook op de lange termijn, tot een verhoogd risico op de ziekte van Alzheimer. Meer hierover hier.

Bronnen en studies:

(1) Hishikawa, Nozomi, et al., “Effecten van kurkuma op de ziekte van Alzheimer met gedrags-en psychologische symptomen van dementie”, Ayu. 2012 Oct-Dec; 33(4), Pp. 499 – 504. (2) Zhang, L., et al., “Curcuminoids verbeteren van amyloid-beta opname door macrofagen van de ziekte van Alzheimer-patiënten”, J Alzheimer Dis. 2006 Sep;10(1), Pp. 1 – 7. (3) Masoumi, A., et al., “1alpha,25-dihydroxyvitamine D3 samenwerkt met curcuminoids te stimuleren amyloid-beta goedkeuring door de macrofagen van de ziekte van Alzheimer-patiënten”, J Alzheimer Dis. 2009;17(3), blz. 703-17.

Display Gezamenlijke supplementen in vergelijking www.GelenkExperten.com

Producten en samenstellingen vergeleken.Aanbevelingen voor gezonde gewrichten.

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org

Dus aminozuren om te helpen. Belangrijk fürMuskeln en voor de gewrichten!

Geef een reactie

Scroll To Top