Snelevacature Amsterdam

Daarom, olive (thee bladeren) zijn zo gezond

Met de komst van de Mediterrane keuken in het duits Restaurant-scène, de olijfolie heeft zijn weg gevonden in het lokale dieet. Zeker in dit land al eeuwenlang bekend en gewaardeerd, maar het is een aanzienlijke consumptie kan worden uitgesproken met een stijgende trend tot aan de jaren 1980.

In de tussentijd, de Duitsers maken het tot ongeveer een Liter olijfolie per jaar. Dit is in vergelijking met de consumptie, bijvoorbeeld op het griekse eiland Kreta, er zijn ongeveer 30 liter, is nog steeds verwaarloosbaar klein. De griekse eilandbewoners hebben nu een van de hoogste levensverwachtingen in de hele wereld bekend. Daarnaast zijn ze betrokken aanzienlijk minder van hart-en vaatziekten, kanker, Diabetes, artrose, en andere kwalen die de mensen in de Westerse wereld.

Olijfolie als een Centrale pijler van het Mediterrane dieet

Als Achtergrond wordt nu erkend voeding een belangrijke factor. Het spreekt kort en bondig van het “Mediterrane dieet”: een Veel vette vis, verse groenten en fruit, rode wijn en olijfolie zijn ook letterlijk op ieders lippen. Is hier vergeten echter dat in Kreta, in het geheel van de Middellandse zee, een ander product van de Olijfboom (Olea europaea) is gebruikt, dat is maar net beginnen te worden in de meer Noordelijke oorden ontdekt. De spraak is van olive bladeren.

Polyfenolen – de werkzame bestanddelen van De olijfboom

Het gezondheidsbevorderende effect van de Olie van de vrucht van de olijfboom resultaten van het hoge aandeel van de eenvoudige onverzadigde vetzuren (met name linolzuur) is ook van de inhoud van polyfenolen. Een uitstekende koudgeperste extra vierge olijfolie, herkent men, derhalve, in de mate dat het vers is en niet is gewijzigd, zijn duidelijk scherp en bitter van smaak. Dit is te wijten aan een deel van soms meer dan 600 milligram van polyfenolen per Liter.

De 3.000-voudige concentratie van de Polyfenolen Oleuropeïne in olijfolie bladeren

Mittelmeerdiät DiabetesIn olive bladeren van deze secundaire plantaardige stoffen zijn gevonden in geconcentreerde Vorm. Ongeveer 30 verschillende polyfenolen zijn aangetroffen in de bladeren. De belangrijkste onder hen, de Oleuropeïne, in een 3000-voudig hogere concentratie dan in olijfolie. Bovendien, het is te vinden in de olijfgroene bladeren, de zeer sterke anti-oxidant handelen hydroxytyrosol, een heerlijk oxygen radical – trapping capaciteit van 27.000 micromole van Trolox-Equivalenten per gram (umolTE/g) heeft de tien-voudige van de Vitamine C.

Ook een antioxidant, de flavonoïden Hesperidine, Quercetine en Rutine. Maar niet alleen fytochemicaliën en vitaminen hebben anti-oxidant. De olive bladeren opgenomen in de carbon compound squaleen is toe te rekenen aan deze eigenschap. Squaleen is niet, echter, in tegenstelling tot de meeste andere anti-oxidanten heeft het voordeel dat het kan worden opgeslagen in het lichaam.

Oleuropeïne beschermt de olijfboom en de mensen

In het bijzonder, Oleuropeïne (12.000 umolTE/g) heeft ook anti-inflammatoire eigenschappen. Daarnaast is dit materiaal is aanzienlijk verantwoordelijk voor de robuustheid van de olijfboom. Dat is, lijkt hij te worden met antivirale middelen, antifugal en antibacteriële eigenschappen en reguleert het immuunsysteem reacties.

Olive bladeren als een zalf, thee of extract werkt in veel opzichten goed voor je gezondheid

Sinds de oudheid, olijfbomen de bladeren worden gebruikt in een extern verwerkt tot pasta ‘ s en zalven – in het geval van blessures, oppervlakkige ontstekingen en reumatische klachten toegepast. In de duitstalige landen de voordelen van deze behandeling zijn al beschreven door Hildegard von Bingen. Van de bladeren is ook serveert koffie. Deze interne toepassing verbetert de doorstroming van het bloed. Als gevolg van de bloeddruk.

Bovendien, het komt met regelmatige inname, een reductie in LDL-cholesterol waarden en een gunstige invloed op de bloedsuikerspiegel. Zoals in het geval van de externe toepassing verlichting bij reumatische-reumatische ziekten. De ontgiftende eigenschappen van het immuunsysteem te versterken en bieden bescherming tegen griep en verkoudheid als schimmelgroei en infecties. Tot slot, een rustgevend effect van de olijfgroene bladeren, en dus om te genieten van de koffie ook bevordert een gezonde slaap. Naast de niet-ga werkte ook supplementen met olive leaf extract, waardoor de actieve ingrediënten zijn aanwezig in geconcentreerde Vorm.

Geselecteerde studies op olive bladeren

Olive leaf extract verlaagt de bloeddruk bijna net zo effectief als medicatie

Olivenblätter Tee FlavonoideAlle vermelde eigenschappen zijn bevestigd door tal van wetenschappelijke studies. Dus een Team van de Medische school van de Universiteit van Indonesië in een klinische, gerandomiseerde, placebo-controlled, double-werknemers in de jaren 2011-Blinde studie Parallel Design met de bloeddruk-verlagende effecten van olive leaf. Een totaal van 200 patiënten met milde hypertensie (hoge bloeddruk) kreeg acht weken van ofwel 500 milligram olive leaf extract, of de farmaceutische ACE-remmer Captopril toegediend.

Met de olijf bladeren extract op de systolische waarde daalde na twee maanden van 11,5 mm hg en de diastolische 4,8 mm hg. In het geval van de ACE-remmers, de daling van 13,7 en 6.4 mmHg is slechts licht hoger. De onderzoekers concludeerden dat olive bladeren extract is bijna net zo effectief als de farmaceutische drug Captopril.1

Veel type-2-Diabetes-risico-factoren-olive leaf extract vermindert

Blutzuckerspiegel senken mit OlivenIn het geval van de vermindering van de risicofactoren voor Diabetes type 2 werd onlangs uitgevoerd aan de Universiteit van Auckland, nieuw-Zeeland, een gerandomiseerde, Placebo-gecontroleerde, dubbelblinde studie in Crossover Design.2 heb Hier, met een Totale aanwezigheid van 46 obese mannen tussen de leeftijd van 40 tot 52 jaar, een groep van extracten voor een periode van 12 weken dagelijks een preparaat met olijf-bladeren, die 51,1 milligram Oleuropeïne en 9,7 milligram hydroxytyrosol.

De proefpersonen in de andere groep nam een Placebo. De administratie van olive bladeren gebracht extracten in vergelijking met de Placebo-groep, 15% verbetering in de gevoeligheid voor insuline en een 28 procent verhoogde responsiviteit van de Präproinsulin-het vormen van Beta-cellen in de alvleesklier en een versnelde verordening van Interleukine-6 en van de bindende eiwitten voor Insuline-achtige groeifactoren IGFBP-1 en IGFBP-2.

De bestanddelen van olijfolie laat remmen de jicht veroorzaken enzym

Als het eerste bewijs van het mechanisme van de werking van de ingrediënten in olijfolie bladeren tegen jicht in een studie van de Universiteit van Leipzig. De duitse onderzoekers vonden dat Oleuropeïne, evenals andere onderdelen van de olijf bladeren direct remmen het enzym xanthine oxidase. Xanthine oxidase is verantwoordelijk voor het katalyseren van urinezuur in de lever en de nieren, wat leidt tot een verhoogde urinezuur en jicht.3

Dus: genieten van een griekse salade en krijgen er geen spijt van goede smaak, hoge kwaliteit olijfolie in de salade!

Display Gezamenlijke supplementen in vergelijking www.GelenkExperten.com

Producten en samenstellingen vergeleken.Aanbevelingen voor gezonde gewrichten.

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org

Dus aminozuren om te helpen. Belangrijk fürMuskeln en voor de gewrichten!

Geef een reactie

Scroll To Top