Snelevacature Amsterdam

De 10 beste home remedies voor diarree

Äpfel gegen Durchfall
Wist je dat Appels zijn een goed huis remedie voor diarree? Hoe dit precies werkt en wat helpt nog steeds, om te weten dat u in de galerij, Omdat het in het geval van bepaalde ziekten haat om in de voorkant van de deur: We onthullen de beste home remedies voor diarree. Je weet dat in de galerij, die middelen echt helpen!

Diarree: home remedies kunnen helpen

Pinterest Board voor Acute diarree wordt meestal veroorzaakt door een bacterie, een virus, een voedselintolerantie of inname van antibiotica. Vaak gaat het zeer snel. De buik begint te rommelen en heb je het gevoel te hebben om naar de wc te gaan racen.

Een paar hebben een verlangen om te vertrekken uw appartement en om medicijnen te kopen in de apotheek. En dit is vaak niet nodig omdat de home remedies effectief zijn tegen diarree is meestal net zo goed. In het Algemeen, het ongemak moet verdwijnen na niet meer dan drie dagen. Dit is niet het geval, moet worden behandeld door een arts.

In het geval van zeer ernstige diarree, zoals Salmonella veroorzaken, moeten home remedie voor diarree wordt alleen gebruikt voor ondersteuning. Het is belangrijk, in de tijd te raadpleeg een arts en de behandeling met hem.

Cola mit Eiswürfeln

Anders dan vaak wordt aangenomen Cola helpt tegen diarree. Door het hoge suikergehalte, het kan zelfs leiden tot een verhoogde water uitscheiding door de nieren. Dus je verliest meer vocht

De diarree langer duurt dan 14 dagen of komt weer over en weer? Dan heb je misschien last van chronische diarree. In dit geval is onderzocht door een arts. Neem het geval voor een zeer lange tijd, kunnen symptomen van een tekort ontstaan omdat het lichaam absorbeert de voedingsstoffen, vooral door de darmen. Bovendien, chronische kunnen diarree een Symptoom van een andere ziekte.

Home remedies voor diarree blijven werken in baby ‘ s

Zelfs baby ‘ s en kleine kinderen kan worden gegeven huis. In het beste geval, zoals dat te compenseren voor het vochtverlies, aangezien kleine kinderen drogen zeer snel. Moet de diarree sterke, waterige, is het belangrijk om een arts te zien.

Klik nu via onze image gallery en leren wat de beste home remedies voor diarree.

© door wat wordt uitgezonden

Geef een reactie

Scroll To Top