Snelevacature Amsterdam

De 10 beste immuunsysteem meer uit de natuur

Je herbstlicher das Wetter, desto größer die Erkältungs- und Grippegefahr.
Iedere herfst, het weer, hoe groter de koude en griep risico. Dat is de reden waarom vitaminen en mineralen zo belangrijk. Wat zijn immuunsysteem meer van essentieel belang om te leren van de afbeeldingen galerij Van de herfst is in volle gang, en met de koude periode. Vanwege de constante verandering in temperatuur gunsten pijn, gevoeligheid voor verkoudheid en een zere. Toevoegen aan: We gaan nu steeds vaker in een gesloten, warme kamers. Als er veel mensen op dezelfde tijd, met de verspreiding van de ziekteverwekker zeer snel.

Als alle hoest en neusverkoudheid, een handvat te infecteren!

In een Experiment in de Verenigde Staten werd opgesteld in een bedrijf, een vergadertafel met onschadelijke virussen. Na vier uur waren ze praktisch in het gehele gebouw is niet op te sporen. Schokkend snel en net zo snel verspreiden koude en griep virussen…

Hoe aan te sluiten?

Het virus kan overleven tot twee dagen als je verblijf op een onderwerp (bv., telefoon handset). We aanraken en raakt ons in het gezicht, kunt u zich te vestigen op de neus, de mond en de ogen op onze slijmvliezen. Die, op zijn beurt, in de koude tijd van het jaar bijzonder kwetsbaar. De reden hiervoor is dat In de verwarmde kamers van de luchtvochtigheid is zo laag, dat ze uitdrogen en hun beschermende functie is verminderd.

Daarnaast is er ook de droplet-infectie. Hoest of niest, het Zieke, het vliegen, het virus in druppeltjes door de lucht tot drie meter breed. Wie is de volgende, ademen in de ziekteverwekkers. In de Luchtwegen, ze vermenigvuldigen, en we zijn besmet. De overdracht van een koude, vrij grote druppels met duizenden virussen is noodzakelijk. Deze houden slechts een paar seconden in de lucht voordat ze op de grond vallen. Maar in het geval van influenza virussen: voldoen aan de kleinste deeltjes, die een lange tijd in de lucht. Zelfs als de zieke Persoon de ruimte heeft verlaten, kunt u de stekker in.

Zo kunnen we onszelf beschermen

Niet iedereen is ziek, is voornamelijk te wijten aan het lichaam de eigen verdediging. Een sterk immuunsysteem vernietigen van de binnenvallende virussen voordat ze zich kunnen vermenigvuldigen. En zo maak je dus je afweer sterk: Slaap minstens zeven uur per nacht. 3 tot 4 keer per dag, 10 minuten, zodat u zich te ontdoen van het grootste deel van de virussen in de lucht. Drink ten minste 1,5 liter per dag. Een pot met water aan de verwarming verhoogt de luchtvochtigheid en houdt de slijmvliezen van de weerstand. De belangrijkste bescherming: regelmatig de handen te wassen.

Met onze Top tips voor koude virussen geen Kans krijgen. Meer informatie in onze foto gallery.

 

© door wat wordt uitgezonden

Geef een reactie

Scroll To Top