Snelevacature Amsterdam

De 10 probleem zones van de man

Männer drücken sich vor Gesundheits-Vorsorge
Ongeveer 80 procent van de mannen druk in de voorkant van de gezondheid Voorzorg, en alleen bij de uitbraak van de ziekte naar de dokter vanwege het sterke geslacht – in termen van gezondheid, mannen kleiner zijn dan de vrouwen.

De feiten: je hebt een hoger cardiovasculair risico last te hebben van een hernia en sterven vijf jaar eerder. Pensioen? Fout! Ongeveer 80 procent van de mannen overslaan health Checks. ,,Mensen gaan vaak op zoek naar een arts wanneer de ziekte al uitgebroken. Bij u in de eerste lijn om reparaties uit te voeren,” zegt Frank Sommer, ‘ s werelds eerste Hoogleraar van de gezondheid van mannen, van het academisch ziekenhuis Hamburg-Eppendorf.

Hoe je een vrouw de Partner naar de dokter?

Maak het hem duidelijk dat pensioen is niet een teken van zwakte. Integendeel, het is een teken van intelligentie en potentie”, zegt Prof. de zomer. Voor de meeste mannen is het door de manier ongemakkelijk om je lichaam te verlaten door een vrouw te onderzoeken.

Zijn tip: “zorg Ervoor dat het maken van een afspraak met een mannelijke arts, in het bijzonder een uroloog–. Dit bespaart verlegenheid.” Typisch voor mannen is dat ze niet goed luisteren. Breng het onderwerp van de zorg in een ontspannen sfeer, bijvoorbeeld, na een goede maaltijd,” adviseert Prof. zomer. “Ze zeggen: ‘ik ben Bezorgd over je.’ Het laat zien dat je van hem houden – het beste Argument ooit.”

In onze foto gallery, geven wij u de 10 meest voorkomende probleemgebieden van de mens te onthullen wat u eraan kunt doen.

Geef een reactie

Scroll To Top