Snelevacature Amsterdam

De 4 grootste verkoudheid mythen naar de test

Erkältungsmythen
De griep vaccinatie beschermt tegen alle verkoudheid infecties? De praktijk Vita heeft het antwoord, en is gedefinieerd zelfs meer verkoudheid mythen op Moet ik trekken als het koud is en de neus hoog? En het moet altijd de dezelfde antibiotica? De praktijk Vita gaat met de typische verkoudheid mythen en legt uit hoe een infectie te voorkomen.

Infecties van de luchtwegen de meest voorkomende infecties bij de mens zijn: ze maken, volgens de DAK-gezondheid-rapport in dit land, 20 procent van het ziekteverzuim. Maar we hebben daarnaast vaak ook een hoest en sniffle, zo vaak hebben we het mis, wanneer het gaat om de oorzaken en preventie. De praktijk Vita legt de grootste koude mythen – en verklapt de Trucs die bescherm uzelf en anderen tegen het vangen van een vervelende verkoudheid.

Erkältung vermeiden

Volgens een van de verkoudheid mythen je kunt niet jezelf te beschermen tegen een ziekte, als er veel mensen bij elkaar komen. Maar dit is een misvatting is dat het wassen van je handen beschermt

Verkoudheid mythen naar de test

Bijvoorbeeld, veel mensen zijn nog steeds van overtuigd dat de griep vaccinatie is een soort van universele bescherming: één Keer per jaar toegepast ter bescherming van het Geloof, om betrouwbaar te zijn tegen griep-achtige infecties van allerlei aard. Maar dit is een vergissing! De griep vaccin beschermt alleen tegen de Griep. In tegenstelling tot een normaal koud dit begint vaak plotseling met hoge koorts en koude rillingen, en heeft gewoonlijk een ernstiger verloop dan een simpele infectie. Een vaccin tegen de verkoudheid nog – na alle, er zijn meer dan 200 verschillende virus kan een oorzaak van het ongemak.

Die een heleboel mensen, is gegarandeerd ziek

Een van de meest voorkomende koude mythen is dat je niet kunt bescherm uzelf hoe dan ook, recht tegen verkoudheid, als je veel van andere mensen. Maar ook dit is onjuist: er is Niets meer gemeen met de andere personen en voorwerpen in contact, als onze handen. Daarom is er geen betere bescherming tegen infectie, zoals een grondig wassen van de handen onder stromend water. Zorg ervoor dat u het distribueren van de zeep tussen de vingers en op de spijker bed grondig. Omdat We geloven in onszelf onbewust elke vier minuten in het gezicht, veroorzaakt door virussen en bacteriën beter in het slijmvlies zich kan vestigen.

Klik nu via onze image gallery “De mythen van de 4 grootste Koud” en leer nog meer feiten over de bescherming tegen infectie.

Antibiotika

Antibiotica, kunnen we een snelle ontwikkeling van resistentie – natuurlijke remedies kan dus een Alternatief zijn voor de behandeling

Extra tips: Wanneer antibiotica niet meer werken

Experts aan de alarmbel: al te vaak voorschrijven van Artsen voor verkoudheid antibiotica. Deze zijn tegen virussen, machteloos, vechten alleen bacteriën. Maar: In ongeveer 85 procent van de gevallen, virussen zijn de triggers van de symptomen. Deze wijdverbreide het voorschrijven van de praktijk leidt tot resistentie tegen antibiotica de bacteriën, die resistent zijn tegen steeds meer antibiotica resistente (). In gevolg, wordt het effectieve middelen gaan verschijnen. Dat is een veel problemen, bereidt ons voor vandaag en in de toekomst, deskundigen van het Instituut voor milieuvraagstukken van de geneeskunde en de hygiëne in ziekenhuizen in het Universitair ziekenhuis van Freiburg waarschuwen. Misschien helpen kruiden-supplementen: studies hebben aangetoond dat de wortel extracten uit de Zuid-Afrikaanse Cape geranium (imp: Umckaloabo, apotheek) helpen om infecties van de luchtwegen. De duur van acute Bronchitis kan worden verminderd door over 2 dagen. Zelfs kinderen van een jaar gedoogd het extract als de alcohol-vrije sap. Sommige van de wettelijke ziekenfondsen vergoeden de kosten van deze koude geneeskunde.

Geef een reactie

Scroll To Top