Snelevacature Amsterdam

De 5 beste tips uit de best-selling “darm met charme”

Giulia Enders
In de Bestseller ‘darm met charme”, legt Giulia Enders de structuur en de functie van de darm “darm met charme” is het bestormen van de bestseller lijsten. Duidelijk Giualia Enders vertelt het gut, onze “onderschat Orgel”. En geeft nuttige tips van de vijf beste lees je hier.

Giulia Enders is gefascineerd door dit Orgaan: de Liefdevolle, grappige en zonder taboes die ze in beeld brengt in “darm met charme” gebouw, de Taak en de kenmerken van de darm. Lezers van dit boek kan de bestrijding van Misselijkheid en brandend maagzuur na het lezen en het gebruik van de juiste wc positie aambeien hebben ook geen Kans.

In onze foto gallery we hebben een aantal van de beste tips voor je – klik hier!

Giulia Enders’ boek over “de darm met charme” werd gepubliceerd door de Ullstein Verlag (16,99 Euro).

Waarom is een gezonde dikke darm zo belangrijk?

“Darm met charme”-auteur Enders weet hoe belangrijk een gezonde darm is het voor ons van-dag-tot-dag, hij redde ons leven – zonder dat we het merken. Verantwoordelijk voor deze kleine levende ding, met een dubieuze reputatie: zijn bacteriën. Tot 100 biljoen leven in ons spijsverteringskanaal. U hoeft niet splitsen ons voedsel en voor ons om te verteren. Een van zijn belangrijkste taken is het versterken van het immuunsysteem: ons immuun-cellen van de bacterie leren om onderscheid te maken tussen goed en kwaad indringers en het verbeteren van uw kracht. De darmflora speelt een belangrijke rol in de vraag of we krijgen een koude of hoe snel krijgen we een handvat op.

De darm beschermt u tegen ziekte

Belangrijk is niet alleen het aantal bacteriën, maar ook hun diversiteit: In een gezonde darm is ongeveer 1 000 soorten rondspringen. Hoe meer divers de Microbiome is, hoe gezonder we blijven. Stress, een onevenwichtige voeding of medicijnen kunnen verstoren het delicate evenwicht van snel. We zijn dan vatbaarder voor ziekten, variërend van abdominale pijn, milde infecties en Obesitas, Diabetes en reuma. Ook brandend maagzuur is een veel voorkomend gevolg: “darm met charme”-de auteur van Enders is aanbevolen om te drinken voor de verlichting van de kamille thee – ondersteuning van de spijsvertering in haar werk.

Darm mit Charme

In de “darm met charme” adviseert de auteur om te eten probiotische yoghurt met melkzuurbacteriën. De maag is getroost door het feit

Belangrijk voor de stemming

Nog verrassender is dat de darm heeft zelfs een impact hebben op onze Psyche. Noorse onderzoekers toonden aan dat in de darm van de depressieve patiënten grote schaal gebruikt, sommige soorten bacteriën sterker, terwijl anderen ontbreken bijna volledig. En een Amerikaanse studie: deelnemers die nu gegeten hadden, een maand lang een dagelijkse probiotische yoghurt met melkzuurbacteriën toont, reageerde rustig te emotioneel schokkende beelden. In het spijsverteringskanaal, namelijk een verscheidenheid aan rustgevende en de stemming wordt gevormd verhogende hormonen. De darmflora is verstoord, is het effect op de productie van deze boodschappers.

Hoe schadelijk moderne dieet?

Negatief, de darmflora wordt beïnvloed door de dierlijke vetten en afgewerkte producten, waarvan we vandaag de dag meer eet dan een paar decennia geleden. Dit voordeel kan leiden tot de groei van bacteriën, Obesitas, of aandoeningen, zoals het prikkelbare darm syndroom.

Darme komen met charme: Wat smaakt het goed om onze maag

Hoe kunnen we de ondersteuning van onze darmflora? Met de zogenaamde pre-voedingsmiddelen, zoals asperges, knoflook, uien, aardappel salade, witlof en yoghurt – de beste in de biologische kwaliteit zoals deskundigen adviseren. Deze stimuleren de groei en de activiteit van de goede bacteriën in de darm. “Darm met charme”-auteur Enders beveelt ook veel vezels verwerkt worden, bijvoorbeeld door de pruimen of psyllium zaad – deze steun het werk van de Spijsvertering.

Waarom de maag moet oefenen

We eten niet alleen slecht, maar ook minder. Onder de meest voorkomende gevolgen van een blokkade. Om de darm op haar tenen, het helpen van regelmatig bewegen zoals een dagelijks 30 minuten lopen. Bovendien moeten we drinken per dag spritzer 1,5 liter water, ongezoete thee of Sap.

Geef een reactie

Scroll To Top