Snelevacature Amsterdam

De 6 meest voorkomende triggers van pijn in de rug

Zucker verursacht Rückenschmerzen
Waarom is suiker slecht voor de rug? Hier leer je de zes meest voorkomende triggers van pijn in de rug weet dat ze Zeggen dat de pijn in de rug in de strijd! Verschillende fysieke, maar ook psychologische triggers zijn mogelijk. Vaak, echter, er zijn ongezonde gewoonten die ervoor zorgen dat Lijden op het kruis.

Bepaalde bewegingen zoals Bukken, gaan staan of op te Heffen, kan een pijn trigger voor terug. Maar ook Stress, emotionele stress thuis of op de werkplek, pijn is de trigger voor de achterkant.

Maar al een paar veranderingen in het gedrag, verban de pijn in de rug, bijvoorbeeld, een betere matras, comfortabele schoenen en meer beweging. Met deze eenvoudige tips, ga je naar de alledaagse snel weer peppy!

Foto ‘ s galerie “de pijn, De 6 meest voorkomende triggers van terug” – blik op en start!

Pijn in de rug? Misschien is het je voeten

Het trekt in het kruis, komen veel triggers uit van de vraag. Maar een oorzaak die vaak over het hoofd gezien.

De kantoren zijn volledig met patiënten die klagen over pijn in het gebied van de wervelkolom. Dienovereenkomstig, is vaak een operatie overhaast, met een laser gesneden en gespoten. Echter, het succes is vaak van korte duur. Omdat de pijn in de rug kan ook betekenen dat een andere oorzaak: een verkeerde stand van de voeten. Dit heeft onvermijdelijk een ongelijke belasting van de spieren. We rollen voortdurend mis met de voeten, afwijkingen van deze ernstige problemen met gewrichten en rug.

Als het gaat om voetproblemen?

De meest voorkomende vormen van de verticale en de splay voet. Bijna elke Tweede is aangetast nu. De belangrijkste oorzaak zijn weefsel-zwak bindweefsel, een beetje getrainde spieren, evenals te hoge of puntige schoenen. Omdat het vaak lang duurt, tot een onjuiste positie van de macht, is te merken, het is de moeite waard de orthopedisch chirurg, specifiek op de voeten om dit aan te pakken, indien nodig, van een specialist (podoloog). Vooraf, die u thuis kunt uitvoeren, zelfs een kleine ‘pre-onderzoek”.

Welke behandelingen kunnen helpen?

Chirurgie in de uitlijning moet worden zeldzaam. Ze gaan goed met een fysiotherapie behandeling – de zogenaamde spiral dynamics. Deze beweging concept, patiënten leren hoe ze met hun poten met behulp van speciale Oefeningen opnieuw. Als gevolg van de gehele wervelkolom wordt ontlast en gestabiliseerd. De pijn verdwijnen aanzienlijk. Verhoudingsgewijs, veel zorgverzekeraars vergoeden de kosten van 60 euro per sessie (info: www.spiraldynamik.com Tel: 041(0)43 210 34 43.

Flexie-distractie tegen rugpijn

 

 

 

Dr. med. Uwe Diedrich, een arts en een Chirotherapeut in Norderstedt, Duitsland, verklaart dat de flexie-distractie en toont een Video van hoe het loopt.

Geef een reactie

Scroll To Top