Snelevacature Amsterdam

De 7 beste medicinale planten voor de verkoudheid

Kamille und Co helfen bei Erkältungen
Kamille, tijm, en Co zijn de beste helper voor een loopneus en hoesten. Welke kruiden kan helpen met de symptomen van Verkoudheid, kunt u zien in de fotogalerij van De beste remedies tegen Koude symptomen zijn vaak te vinden in onze tuin: kamille, ouderling, en co. om te helpen tegen een loopneus en een droge hoest.

De symptomen van verkoudheid: geneeskrachtige planten, of antibiotica?

Zonder vraag, de antibiotica zijn een zegen. Uw ontdekking heeft gered van vele miljoenen mensen. Maar de massa gebruiken, heeft zijn nadelen: meer en meer ziekteverwekkers zijn steeds resistent tegen antibiotica, wat betekent dat ze niet langer het ontwikkelen van mechanismen, zodat de medicatie werkt. De wereld gezondheid organisatie DIE classificeert weerstand zelfs als een wereldwijd gevaar voor de gezondheid, waarschuwt de gewone infecties en letsels, die decennia lang werden behandeld, kon fataal zijn.

Veel zachter dan antibiotica en zonder ongewenste effecten, natuurlijke Alternatieven om te helpen. Enig ongemak, zelfs beter dan synthetische drugs.

De symptomen van verkoudheid met deze medicinale planten te verlichten

Als de hoofdpijn en hoesten ons om te Slapen, we hebben geen toevlucht nemen tot medicatie van de apotheek. De beste remedie tegen verkoudheid, kunnen we direct in de natuur.

Wat zijn de medicinale planten in koud werk klachten in het beste leer je in onze fotogalerij.

Geef een reactie

Scroll To Top