Snelevacature Amsterdam

De 7 beste tips voor het gekraakte de hoek van de mond

Lippencreme gegen eingerissene Mundwinkel
Wat echt helpt tegen gebarsten hoeken van uw mond? In onze galerij wij geven de beste tips voor Gebarsten hoek van de mond kunnen erg pijnlijk zijn – elke Lach of Gapen, doet pijn. Gelukkig zijn er veel natuurlijke helpers tegen de onaangename scheuren. Zalven, kompressen, en goede voeding – hier is wat echt helpt.

De lippen hebben geen beschermende vette film en drogen snel uit, vooral in de Winter. Sinds de hoek van de mond scheuren kan ook worden uit een tekort aan voedingsstoffen ontstaan, moeten worden Betrokken, aandacht te besteden aan uw voeding. Vooral belangrijk is een voldoende aanvoer van zink, ijzer en Vitamine B2. Om te zorgen voor de dagelijkse eis van 10 mg zink, bijvoorbeeld 170 g Edam kaas, 180 g lever, 200 g havermout of 260 g ossenhaas. Andere zink voedsel linzen, eieren en zonnebloempitten zijn rijk. Uw strijkijzer eis van 15 mg kan havermout vrouwen, bijvoorbeeld, 50 g, 150 g gehakt, 200 g spinazie en 2 volkoren brood en bedek met zonnebloempitten. Mannen krijgen door met een beetje minder ijzer. De aanbevolen 1,2 mg Vitamine B2 met vier glazen melk, 230 g Camembert of 40 g varken lever. Maar ook groene groenten, eieren en graanproducten bevatten de Vitamine B2.

Gebarsten hoek van de mond – een Signaal van het lichaam

Gebarsten mondhoeken zijn meestal onschadelijk. Als het Probleem zich opnieuw en opnieuw, en de hoeken van de mond ontstoken raken, kan dit duiden op een infectie met een huid schimmel (“candidiasis”), of Herpes virussen. Ook, reeds bestaande aandoeningen, zoals Diabetes of eczeem kunnen een trigger. Laat een huid arts te verduidelijken.

Gekraakte de hoek van de mond genezen met deze tips, zelfs

Met deze tips kunt u in geval van scheuren in de hoeken van de mond. Met de juiste voeding u kan helpen bij het voorkomen van deficiëntieverschijnselen en remedies uit de natuur kan helpen om de vervelende symptomen.

Foto ‘ s galerie van “De 7 beste tips voor gebarsten hoek van de mond” – check it out en ga aan de slag.

En dus uw lippen zijn mooi en gezond zijn, kunnen we u vertellen in de Video, de beste zorg tips!

 

 

 

© door wat wordt uitgezonden

Geef een reactie

Scroll To Top