Snelevacature Amsterdam

De 7 meest populaire kazen in de health Check

Verschiedene Käsesorten
Sommige kazen kan helpen om het cholesterolgehalte te verlagen, een studie toont Een sterk staaltje van kaas – een streling voor de tong! Echter, in het geval van een kaas-maaltijd alleen het gehemelte stijgt, andere delen van het lichaam heeft, afhankelijk van het type kaas, bijvoorbeeld het hart of de botten. De praktijk Vita onthult de gezonde voordelen van de meest populaire kazen.

Gouda

Rond 3.7 kilo Gouda eet elke duitse gemiddeld per jaar – waardoor het de meest populaire vorm van de kaas is voor de nederlanders in dit land. En het beschermt het hart, Want het bevatte boterzuur verlaagt het niveau van cholesterol, een onderzoek bleek onlangs. Het helpt ook beschermen tegen kanker van de dikke darm. Een ander pluspunt van de Gouda ‘ s: Het bevat geen van melk suiker wordt afgebroken tijdens de rijping. Het is dus ook mensen met een lactose -, voedsel-intolerantie, in goed geweten. Van de dure merken met het label “lactosevrij” moet worden Betrokken en niet te misleiden, de Goudse is het toch.

Mozzarella

Mozzarella, biedt veel choline. Deze stof brengt de hersenen up-to-speed. Hij biedt ook veel Calcium. Dit mineraal versterkt de botten, voorkomt osteoporose (botontkalking). Het beïnvloedt de functie van spieren en zenuwen. Studies hebben ook aangetoond dat een goede voeding met Calcium verlaagt de bloeddruk.

Parmezaanse kaas

Het behoort tot elke Pasta, en het lichaam is blij, Omdat Parmezaanse kaas bevat vooral veel hart beschermende boterzuur. Waarom Parmezaanse kaas is gezond, dus gezond, vooral in het hoge calcium-inhoud rechtvaardigt. Maar hij kan nog meer: bijvoorbeeld, studies tonen aan dat de kaas helpt bij het voorkomen van verkoudheid. Verantwoordelijk voor de geconcentreerde belasting van mineralen. Daarnaast handelt het om de bloeddruk te verlagen – 30 gram per dag.

Harzer Kaas

Harzer kaas heeft een hoog eiwitgehalte (30 procent), maar nauwelijks vet (minder dan tien procent) – maakt het een gezonde Snack. Voor de atleten, de kaas is zelfs een wettelijke doping agenten: Een studie, zure melk, kaas, met een koolhydraat leverancier, zoals een brood helpt bijzonder goed, het voorkomen van pijn.

Edam

De populaire gesneden kaas bevat veel Jodium kan de schildklier klier in de vorming van je hormonen. Ook deze kaas is een boterzuur-donor en helpt om hart-en vaatziekten en darmkanker te voorkomen. Het bevat ook zink, een tekort aan deze voedingsstoffen kan leiden tot huid, haaruitval, problemen en een scheur in de hoek van de mond. Voor de gezondheid van het is een van de meest belangrijke mineralen. Al bij minimale dosering, zink geeft een maximaal effect. Want, hoewel het zich voordoet in het lichaam slechts in kleine hoeveelheden – dat is de reden waarom het heet spoorelement, haar invloed is enorm. Vele vitale processen kon niet plaatsvinden zonder zink: De immuun cellen gebruiken om ziekte verwekkers, letterlijk. In het geval van Diabetes, het steunt de opslag en de werking van Insuline, en versterkt het de ziekte van aangevallen schepen. 170 gram Edam voldoende voor het dekken van de dagelijkse behoefte aan zink.

Schapen kaas

Schapen kaas bevordert gezonde botten en tanden; Want hij is een goede leverancier van calcium (500 mg/100g) en fosfor (400 mg/100g). Phohsphor samen met Calcium voor de sterkte van botten en tanden, speelt een rol in de energievoorziening en in de opbouw van de celwanden. Ook in deze kaas waardevolle boter is zuur. Rijk aan Vitamine A en B-vitamines en waardevolle mineralen, ondersteunt schapenkaas ook bloedstolling en versterkt het zenuwstelsel.

Camembert

De zachte kaas bevat 1.3 microgram Vitamine B12 – deze voeding is essentieel voor de vorming van bloed, de celdeling en de bescherming van de zenuwen in de hersenen en het ruggenmerg. Een tekort kan leiden tot bloedarmoede, hart-en vaatziekten, netvlies beschadiging en dementie. Om te voldoen aan de dagelijkse behoefte van een volwassene van Vitamine B12, moet 100 gram Camembert kaas verbruikt.

Geef een reactie

Scroll To Top