Snelevacature Amsterdam

De Baby huilt en overbelast – heb je last van Reflux?

Kinderärztin Dr. Nadine Hess verrät, wie man Reflux-Beschwerden beim Baby lindern kann
Expert Dr. Hess: “tot 66% van de baby’ s hebben een meer of minder uitgesproken reflux-symptomen bij de meeste kinderen het Probleem is geregeld te Bereiken van het eerste jaar van het leven van alle, alleen, Veel baby ‘ s huilen na Borst – of flesvoeding maaltijd, over-extensie, en spit meer dan anderen. Ouders zoeken vaak met je kinderen als gevolg van deze symptomen, de kinderarts – dan waarschijnlijk een gastro sophagealen Reflux (GER), reflux van maaginhoud in de slokdarm, te diagnosticeren. Dit is een slechte zaak? Wat is de reden? Wat kunt u doen?

De kinderarts Dr. Nadine Hess zegt:

Bijna iedereen – of baby, kind of volwassene – het is in de loop van de dag, aan een meer of minder uitgesproken reflux van maagzuur in de slokdarm. In de meeste gevallen onopgemerkt en zonder gevolgen. Maar in sommige zuigelingen, de oorzaak van de Reflux is meer uitgesproken, je spit zelfs na elke maaltijd, goed en over-strekken zich zeer veel.

In een bijzonder zeldzaam slecht – maar, gelukkig, gevallen kan worden beïnvloed door de terugloop van de Bloei van het kind. Het kan ook leiden tot meer infecties van de longen, omdat chyme wordt weggezogen (aspiraat=inname van vloeibare of vaste stoffen in de longen). In deze ernstige gevallen spreekt men van GERD – Gastro-Oesofageale Reflux Ziekte. Deze kinderen worden dan zeker in de handen van een ervaren pediatrische gastro-enteroloog, dus van gastro-intestinale ziekten gespecialiseerde kinderen van de dokter.

Eigenlijk is de oude regel van toepassing: Speikinder groeiachterstand kinderen. In het speeksel, het bedrag van spuckter melk is vaak aanzienlijk meer dan u en de kinderen, ondanks de Spuckerei genoeg te eten. Twee derde van alle baby ‘ s last meer of minder onder Reflux.*

Wenn das Baby nach dem Füttern schreit und sich stark überstreckt, ist meist Reflux die Ursache

Als een baby na de Voeding schreeuwen, over-strekken, en spuwt, er is vaak Reflux reflux van eerder doorgeslikt voedsel in de slokdarm achter

Bij baby ‘ s, de spieren die normaal gesproken het voorkomen van de reflux van maaginhoud in de slokdarm is niet ontworpen, noch zo goed. Volledig sluit hij de maag-ingang, ook voor grotere kinderen en volwassenen nooit, het kan altijd flow een beetje, dit is een probleem. Tot 66% van de baby ‘ s hebben een meer of minder uitgesproken reflux-symptomen bij de meeste kinderen het Probleem is geregeld te Bereiken van het eerste jaar van het leven van alle, alleen, zonder andere therapieën nodig zijn. Slechte Reflux is het niet dus het meeste van de tijd. Vaak een duidelijke verbetering al zichtbaar zodra het voedsel zal gestart worden – dat is inherent dus vloeistof en alleen al om die reden niet zo gemakkelijk de weg terug naar de top.

Wat kun je doen als je Baby Reflux heeft klachten

Een kind onder de uitgesproken symptomen, zoals frequente en sterke sappen over-strekken van de bovenste lichaam (als gevolg van pijn in de slokdarm terugstroomt chyme en de maag), lijdt u kunt krijgen met een aantal maatregelen van opluchting.

1. De juiste Positie

Handig is het voeden van de baby in de semi-rechtop, zodat, in een puur fysiek minder terug in de slokdarm kan stromen in elk geval. Of het nu een licht bovenlichaam hoog in de bed brengt een voordeel is, is omstreden – waarschijnlijk heeft het geen effect.

2. Beter Burp

Nuttig is het niet, een paar keer, landbouwers, zodat het zoveel mogelijk laten lijken op een stijging van de druk in de maag door gevangenen er lucht. Het heeft zijn waarde bewezen om te proberen 10 minuten na de laatste oprisping na de maaltijd een ander. Soms heeft verspreid, wordt de lucht in de maag, zodat u kunt ontsnappen meer gemakkelijk.

3. Minder reflux door de verdikking van de melk of het eten

In sommige gevallen, het kan ook nuttig zijn, de melk is iets dikker (bijvoorbeeld een preparaat met als een kruiden-indikker van locust bean meel). Het gebruik van dergelijke preparaten moeten altijd besproken worden met het kind de arts en niet om te Stoppen met borstvoeding aan de borst of zelfs het geven van borstvoeding. Er zijn ook diverse formule voedsel te helpen zure Reflux ze worden meestal vermengd met johannesbrood bloem, de melk een beetje een dikke vloeistof. Praat met uw kinderarts als u niet zeker weet of het iets voor uw kind is uit van de vraag. Een mogelijke bijwerking van verdikte voedsel kan worden harder de ontlasting. Dan moet de dosis worden verminderd.

4. De tijd geneest ook Reflux

In veel gevallen is het voldoende, echter de ouders over de frequentie en de onschadelijkheid van uw klachten, het onderwijzen en het geven van de spier tussen de slokdarm en de maag, maar een paar keer sterker te zijn.

* Gastro-oesofageale Reflux: Management Begeleiding voor de Kinderarts. Lightdale JR, Gremsen. Kindergeneeskunde 2013;131(5)1684-95

Geef een reactie

Scroll To Top