Snelevacature Amsterdam

De beste diëten in de wereld

Ein Mann isst Salat
Gewicht verliezen, het verlagen van de bloeddruk of gewoon gezond eten, verschillende mensen hebben verschillende diëten. Een panel van Amerikaanse voedingsexperts, het beste dieet in verschillende categorieën, die worden gekozen door Een panel van Amerikaanse voedingsdeskundigen zal selecteer één keer per jaar het beste dieet in verschillende categorieën. Wat is het gezondst? Dat vermindert de snelste, en welke is de beste voor diabetici? De praktijk Vita introduceert de winnaars.

Gezondste dieet: DASH

De stem van de U. S. News & World Report er voor vijf jaar, en zo ver, de DASH-dieet (Dietary approaches to stop hypertension) nam de eerste plaats in het Algemeen de beste diëten. De verklaring van de Jury deze Keer: dit dieet gewicht reducer verbindt het einde van en gezondheidsbevorderende factoren. Dat is de reden waarom ze ook in de categorie van de “gezondste dieet”. Kritische uw cholesterol en bloeddruk verlagend effect, waardoor het risico om ziektes als beroerte en een hartaanval. Het DASH dieet is speciaal ontworpen hoge bloeddruk (hypertensie) en te voorkomen. Voor nutriënten zoals kalium, calcium, eiwitten en vezels zijn met name geschikt – dat is waarom ze zijn de belangrijkste onderdelen van het dieet.

Het beste dieet om gewicht te verliezen: Weight Watchers

De eerste plaats in de categorie beste diëten “gewichtsverlies” gaat naar de Weight Watchers dieet. Op basis van diverse onderzoeksresultaten, het is voor de verwezenlijking van zowel korte termijn als lange termijn gewicht-verlies doelen. Het is gebaseerd op een puntensysteem: Elk voedsel wordt gegeven een bepaald punt waarde – dit is berekend stoffen in de inhoud van eiwitten, koolhydraten, vet en vezels. Die daalt volgens dit concept is het toegestaan om dagelijks in te nemen op Basis van de lichaamslengte, berekend in het punt van voedsel.

Makkelijkste Dieet: De 12-Uur-Regel

In een onderzoek dat Onlangs gepubliceerd in het tijdschrift Cell Metabolism, hebben wetenschappers een zeer eenvoudige dieet regel: Slechts 12 uur te doen zonder voedsel.

De Achtergrond: de onderzoekers waren in staat om uit te vinden in hun studie dat mensen eten gemiddeld in een venster tijd van 15 uur. Toen de onderzoekers snijd de onderwerpen taken, wordt het venster van drie uur, maar niet bewust eten, dit. Een gemiddelde van zeven kilo in 16 weken. Ze zijn ook beter geslapen en voelde me meer energiek.

De beste voeding voor het hart: Ornish dieet

Voor mensen met hart problemen met de voeding experts raden het Ornish dieet. In 1990 een studie gepubliceerd in de onderwerpen verlost van het gebruik van dit programma in een jaar verharding van de slagaders. Controle-onderzoeken na vijf jaar bleek dat het positieve effect had gestopt. Het concept van de beste voeding voor het hart, de onderdelen van de Sport, stress management en sociale ondersteuning in de bijeenkomsten van de groep omvatten naast een laag-vet dieet.

Beste dieet: Biggest Loser dieet

De Jury van de voeding van de TV-show voor het ideaal, om te voorkomen dat Diabetes of om het te controleren. Omdat studies hebben aangetoond dat mensen die van toepassing, van het bloedsuiker niveau daalt permanent. Het dieet plan volgt de normen van de American Diabetes Association, en ook na overleg met de arts om te voldoen aan de individuele behoeften van de patiënt. Op het dagelijkse menu, vier porties fruit, drie porties eiwit-rijk, beschikbaar voedsel, twee porties volkoren producten, en de Extra ‘ s, zoals de Desserts, die samen mag niet meer dan 200 calorieën.

Beste Immuun Dieet: Vasten

Ook als dit dieet is niet inbegrepen in de rang-lijst, het niet onder de wetenschappers, net voor het gesprek: Omdat een recente Amerikaanse studie toont aan dat het vasten ontgift het lichaam, maar ook het immuunsysteem verjongd. De onderzoekers van de Universiteit van Zuid-Californië gaf onderwerpen meer dan zes maanden voor twee tot vier dagen per week van vasten en onderzocht het effect van het dieet heeft op uw immuunsysteem. Met een voor het hoofd van het onderzoek verrassend resultaat: Oude, beschadigde immuunsysteem cellen overleden en vormden nieuwe.

Het beste dieet om te voorkomen dat de ontsteking: de Viking dieet

Die eet als een Viking, voorkomt ontstekingen – dit is het resultaat van een deense studie. Het Nordic dieet bestaat uit vis, groenten, bessen en plantaardige oliën. Volgens de studie, de dirigent stopt een Gen in de vetcellen onder de huid, die de ontsteking veroorzaakt en de pathogenese van veel ziekten, zoals Diabetes en hoge bloeddruk is betrokken.

 

 

Hamburg-harburg, 29. December 2015

Geef een reactie

Scroll To Top