Snelevacature Amsterdam

De beste home remedies voor heesheid

Halswickel lindern Heiserkeit und Halsschmerzen
Een nek-wrap is handig voor een zere keel en het verlichten van heesheid. Ontdek meer home remedies voor heesheid in de galerie Als de keelpijn en gags bewijzen succesvol te zijn, de middelen in huis, die begon oma. Knoflook over de aardappel-wraps tot de ui-honing – ontdek de beste home remedies tegen heesheid!

Pinterest Board

Vooral in de herfst en winter maanden, home remedies voor heesheid. De hals is altijd gevoelig en ons immuunsysteem maakt snel moe. Een nek-wrap kan helpen.

Healing van de aarde

Om te roeren voor een kronkelende 3 eetlepels van de genezing van de aarde (apotheek) aan met water tot een pasta, op een dunne katoenen doek te verspreiden en wikkel rond de nek. Een wollen sjaal te dragen en umbehalten, totdat de aarde droog is. Heeft anti-inflammatoire en pijnstillende.

Ui wrap

Voor deze, 2-3 uien in ringen gesneden en warmte (koekenpan). Vervolgens vinger dik op een linnen doek, te nemen en om de nek. Voor de fixatie, een katoenen doek wikkelen. Totdat de warmte verdwijnt (3 maal daags). Doodt ziektekiemen en helpt met de pijn in de nek.

Quark wikkeling

Een vochtige doek is dik cool Quark toepassing. Dan aan de hals, en druk op de vochtige doek, droog inpakken. Zolang de hals te behouden, om het deel van het lichaam is opgewarmd. Heeft anti-inflammatoire en antipyretische.

Koude kompressen voor acute pijn

Heilerde hilft bei Heiserkeit

Een nek-wrap is van kracht voor heesheid anti-inflammatoire en analgetische

Remmen van het ontstekingsproces. Een linnen doek van de lengte na het vouwen en in het koude water duiken. Nadat de Drain is los om de nek en een droge handdoek over de wrap. Ongeveer 15 minuten van slijtage, vervang dan het (2 keer per dag).

Warm de wraps in het geval van langdurige klachten

Ideaal aardappel wrap. Voor dit doel, 1 pond aardappelen en kook ze op een doek en samenvouwen. Aardappelen in een doek en puree, laat iets afkoelen. Als de wrap is niet te warm (op de onderarm van de test!), de hals, met een sjaal fix (2-3 uur). Pijn-verlichtend en rustgevend.

Thee drinken

Hete drankjes hebben een kalmerend effect op de hoest en het verlichten van de heesheid. Er zijn een aantal theesoorten die helpen in dit geval bijzonder goed. Heemstwortel en kaasjeskruid bevatten slijmstoffen, contra-irritatie in de mond en keel helpen. Vlier bloemen hebben een anti-inflammatoire en immuun-stimulerend effect. Tijm is effectief tegen virussen, pepermunt doodt ziektekiemen en kamille gedesinfecteerd. Hoe voor te bereiden van de thee het beste, weet dat je in ons fotoalbum “thee tegen heesheid”.

6 home remedies voor heesheid

Oma ‘ s home remedies voor heesheid hebben nog steeds hun effect.

Wat home remedies hebben bewezen effectief te zijn tegen heesheid beste, wij kunnen u vertellen in de praktijk Vita foto ‘ s gallery.

Wat helpt een heesheid, dokter?

 

Prof. dr. Markus Hess, KNO-arts en Phoniater, legt uit wat helpt een heesheid

© door wat wordt uitgezonden

Geef een reactie

Scroll To Top