Snelevacature Amsterdam

De beste Korrels voor kinderen

Globuli für Kinder
Natuurgenezers gebruik maken van de Bolletjes voor de kinderen als Alternatief of als aanvulling op de conventionele geneeskunde Als kinderen klachten hebben om het vertrouwen van ouders over de genezende kracht van de homeopathie. Bolletjes voor kinderen zijn bijzonder goed geschikt. Maar welke ziekten wat zijn de homeopathische Globuli kan helpen? De praktijk Vita legt.

Bij kinderen, veel ouders gebruik maken van homeopathie als de Kleine goed op de reactie van de drug. Bolletjes voor kinderen hebben een zoetige smaak, in het geval van kleine patiënten, zeer populair. De Kleinste aangemoedigd om te zuigen, de Globli voor kinderen en lang genoeg te houden in de mond. De kleinere diameter van de staat ook het gebruik bij zuigelingen.

Bolletjes voor kinderen: toepassing

Dus, kinderen moeten niet worden ingeslikt onder een jaar, de kleine bolletjes, de Bolletjes voor de kinderen op een plastic lepel met thee of water (geen melk!) in drie minuten worden opgelost. Kinderen die ouder zijn dan een jaar, de Korrels, bij voorkeur onder de tong te lossen in de mond. Het beste voor het beheren van de Drug voor de maaltijd.

Voor een zelf-behandeling, is alleen een lage potentie niveaus (zoals D6, D12 of C6, C12), de opgegeven betekent dat er over-the-counter in de apotheek. Experts voor kinderen-Practitioner aanbevolen zelf-behandeling potentie niveau C12 in de volgende dosering: elke dosis van twee tot drie Druppeltjes op de tong. Ongeveer 15 minuten na de eerste dosis moet verminderen het ongemak. Alleen als, na een aanvankelijke verbetering, geen verdere vooruitgang meer shows moeten worden herhaald, waarbij de Korrels voor kinderen. Dit kan in eerste instantie al na 30 minuten. Probeer echter om de afstand te vergroten snel drie tot vier uur. Na twee tot drie dagen van de Behandeling, de klachten volledig verdwenen en de Medicatie worden beëindigd.

%image_alt%

Als uw kind een plotse ziekte, koorts, het homeopathische middel Aconitum D12. Geef uw kind 3 keer per dag 5 Bolletjes

Bolletjes voor kinderen: De noodzaak om zich te houden

Belangrijk: Ga naar de arts, als uw kind de gave van het homeopathische middel, geen verbetering van de klachten binnen de kortste tijd hebt of als uw kind de klacht niet is, in weerwil van verbetering na twee tot drie dagen van de Behandeling. Als uw kind al door een chronische ziekte in de homeopathische behandeling, neemt u dan altijd eerst contact op met de behandelend arts en ze niet geven andere homeopathische middel op zijn eigen. Een homeopathische zelf-behandeling is alleen handig voor korte termijn, een licht ongemak, zoals ze in de lijst. In het geval van alle andere ziekten en aandoeningen die u laat uw kind neemt u dan altijd eerst een arts!

De beste Korrels voor kinderen ziekten

Deze Bolletjes voor kinderen hebben een bewezen effectief voor de homeopathische therapie bijzonder goed en daarom moet in elke home apotheek:

  • Koorts: Aconitum D12
  • Loopneus: Euphrasia D12
  • Pijn In De Nek: Aconitum D12
  • Buikpijn: Chamomilla D12
  • Insectenbeten: Api ‘ S D12
  • Misselijkheid: Pulsatilla D12
  • Waterpokken: Rhus Toxicodendron D12
  • Slapeloosheid: Coffea D12

Geef een reactie

Scroll To Top