Snelevacature Amsterdam

De beste natuurlijke remedie voor Burn-out

Naturheilmittel gegen Burn-out
Burn-out? Effectieve oplossingen uit de natuur kan helpen wetenschappers hebben ontdekt iets Verbazingwekkend: Voor de meest voorkomende Burnout symptomen, is er een effectieve manier uit het huis en de natuurlijke medicijnen die U zullen helpen vaak effectiever dan conventionele medische preparaten.

Gedachten | Nerveuze Spanning | Slapeloosheid | Maag Pijn | Angst | Druk | Uitputting | Angst Om Te Falen

Constant Gedachten

Lavendel

De Plant bevat Linalool, dat vermindert de productie van stimulerende neurotransmitters. De hersenen minder prikkels interactie Bieden. Tip: natuurlijke geneesmiddelen met lavendel etherische olie (bijvoorbeeld Lasea, apotheek) zijn bijzonder effectief.

Valeriaan

Baldrianblüten in einem Korb

Valeriaan is een effectief middel tegen volledige Gedachten

Onderzoekers aan de Universiteit van Saitama (Japan) hebben gevonden: Na de verovering van Valeriaan, de zogenaamde Valere zuur in het bloed is niet op te sporen. Deze kalmerende cirkels met een constante Gedachten. Tip: bij acute klachten, 3 dagen, 2 keer per dag 5 Valeriaan druppels (van de apotheek). Trivia: een Aantal van de ingrediënten van de Baldrians (Valepotriate), wanneer het gebruikt wordt in Overmaat, de cel te beschadigen. Daarom, na 4 weken van de dagelijkse inname van een vier-week break.

Nerveuze Spanning

Zuring

Nieuwe studies tonen aan dat zuring is de beste remedie voor nerveuze spanning en stemming dieptepunten. De enorm hoge Vitamine C en ijzer inhoud releases in de hersenen die hormonen activeren onze motivatie systemen. Tip: Als een homeopathische Globule (Rumex acetosa D12). Bij acute klachten elke 30 minuten 3-sferen. Trivia: in combinatie preparaten van zuring kruid, verveine, gentiaan wortel, en ouderling bloem om te helpen bij verkoudheid en hoest.

Hop

Als hop worden afgebroken in het lichaam, een bitter-zuur (alpha acid), die vermindert de interne spanning. Tip: 1 THEELEPEL gedroogde hopbellen (apotheek) in 150 ml kokend water, laat staan voor 10 minuten, de thee 3 x per dag te drinken. Trivia: studies van de European Scientific Cooperative on Fytotherapie hebben aangetoond dat het werkzame bestanddeel van hop is al bereikt na twee minuten in de bloedbaan, er zijn entstress het einde van het effect.

Slaapstoornissen

Lavendel

Lavendel heeft een kalmerende en slapen-het bevorderen van effect

Lavendel

Zelfs in slaap en slaap problemen, natuurlijke geneesmiddelen kunnen bieden met lavendel olie te verlichten. Tal van studies tonen de rustgevende en gezonde slaap-bevorderend effect. De geneesmiddelen (bijvoorbeeld, Lasea, apotheek) moet worden over een langere periode van tijd – ten minste twee weken worden genomen, om zich te ontvouwen een optimaal effect.

Valeriaan en citroenmelisse

In het geval van slapeloosheid de geconcentreerde actieve ingrediënten van Valeriaan wortel te helpen. Combinaties met andere medicinale planten, zoals citroenmelisse (bijvoorbeeld Euvegal, apotheek), hopbellen van de of passiebloem vaak. Het is belangrijk dat een slaap bevorderen geleidelijk, en op te merken pas na vijf tot en met 14 dagen, de eerste effecten zijn.

Kamille

De Apigenin kamille gebruikt in de hersenen dezelfde receptoren als synthetische kalmeringsmiddelen, bovendien, het helpt de hersenen regelen het stress hormoon Cortisol. Resultaat: De slaap sets in een veel sneller en zal het niet worden onderbroken. Tip: De beste 14 dagen dagelijks 1 tablet van combinatie preparaten met kamille, hop (apotheek). Trivia: kamille voorbereidingen kunnen veroorzaken, bevatten de stof Anthecotulid allergische reacties.

Data

Ze bevatten het aminozuur Tryptofaan. Dit wordt in het lichaam omgezet in het hormoon Serotonine, wiens taak het is om de slaap in te leiden en gedurende de nacht houden. Tip: voor de 14 dagen 3 tot 4 data voordat je gaat slapen, brengt diepe en rustgevende slaap, vond een zweedse studie. Dingen om te weten: data bevatten tyramine. In het geval van mensen die last hebben van migraine, kan leiden tot deze stof de in ongemak of verergeren.

Nerveuze Maag Pijn

Duizendblad

Schafgarbe

Duizendblad is effectief tegen stress, buikpijn en verlies van eetlust-verwante

Het helpt, want de ingrediënten (met inbegrip van alkaloïden) tegen maag klachten en verlies van eetlust. Bovendien verbetert de bloedtoevoer naar het hart, stimuleert de bloedsomloop en regenereert ons immuunsysteem. Tip: bij acute klachten, 3 keer per dag 20 druppels duizendblad tinctuur (apotheek). Trivia: combinatie preparaten van kamille en duizendblad (apotheek) is ook effectief voor milde mond en keel ontsteking.

Melissa

De essentiële Oliën hebben krampstillend pijn worden verlicht. De aromatische smaak en stimuleert de vorming van maagzuur, waardoor de spijsvertering wordt bevorderd. Tip: Phytomediziner Dr. Romeinse Huber van Freiburg adviseert: 5 tot 6 citroenmelisse bladeren (apotheek) met kokend water, 5 minuten, 2 tot 3 keer per dag drinken. Interessante feiten: de ingrediënten van de citroenmelisse kan een dempend effect hebben op de schildklier.

Stress-Geïnduceerde Angst

Linden bloemen

De samenstelling van de werkzame bestanddelen (Farnesol, Flavono ide, Hesperidine) kalmeert de zenuwen voor stress-gerelateerde angst. Tip: 10 gram lindebloesem kruiden (uit de apotheek) oplossen in warm water, tekenen voor 5 minuten, zeven, met een beetje honing gemengd 3 keer per dag drinken. Meer over Koude Linden thee giet het perfecte drankje voor de warme dagen: 1 l water en een handvol verse Linden bloemen (apotheek), 6 tot 8 uur.

Rhodiola rosea

De werkzame bestanddelen van de Plant (Rosavin) gaan positief in het zenuwstelsel van het metabolisme van de hersenen en het verminderen van de activiteit van het stress-receptoren. Tip: Het beste als een combinatie van het product met de werkzame stof Hyperforine (apotheek) 2 keer per dag 1 capsule in te nemen. Trivia: in verband met mogelijke interacties Rhodiola voorbereidingen mag niet worden ingenomen met immunosuppressiva (cyclosporine, Indinavir), en de anti-baby pil.

Lavendel

Talrijke studies hebben aangetoond dat het kalmerend en anxiolytische effect. De geneesmiddelen (bijvoorbeeld, Lasea, apotheek) moet worden over een langere periode van tijd – ten minste twee weken worden genomen, om zich te ontvouwen een optimaal effect.

Druk

Klatschmohn

De bittere stoffen van de klaproos rust tijdens de druk en Stress

Klaprozen

De bittere stoffen zijn het programmeren van onze hersenen en de rustgevende Alpha-modus en maak een goede prestaties van de druk en Stress van effectieve maatregelen. Tip: 1 maal per dag, 3 gedroogde bloemen (apotheek) giet kokend water en drink of 3 druppels van de tinctuur (van de apotheek) voordat u gaat slapen naar de baden van water en 20 minuten van het zwemwater. Trivia: In kinderen, de ingrediënten van de klaproos, kan ook leiden tot Misselijkheid en braken.

Passiebloem

Het heeft een positieve invloed op de hersenen een stof (Gamma-amino boterzuur) is een boodschapper. Resultaat: gevoelens van übermächtigem druk worden verminderd. Tip: 2 maal daags 1 tablet passie bloem droog pack (apotheek). Studies van de Wereldwijde Neuro-wetenschappen Initiatief van Stichting getuigen van het effect van de drug. Dingen om te weten: 1 theelepel kruid passiebloem (apotheek) met 150 ml water, te brouwen voor 30 minuten voor het slapen gaan drinken; helpt bij slaapstoornissen.

Uitputting, Burnout

Meidoorn

De ingrediënten (procyanidins) van de meidoorn te verbeteren bloedvaten, de doorbloeding van de kransslagaders van het hart ritme wordt geregeld, waarbij de stress hormoon Cortisol wordt verminderd in het bloed. Gevolg: de reserves van kracht, uitputting en Burnout-gevoelens verminderen. Tip: Dagelijks 2 doorn-tabletten (apotheek) weten over te nemen van een periode van zes weken. Interessante feiten: andere hart-en zenuw-tonic voorbereidingen genomen moet worden afgestemd op de intake met een arts.

Rose

Roze geur werkt direct op het limbisch Systeem, dit zorgt voor de afscheiding van hormonen, die hebben een positief effect op de stemming. We voelen onmiddellijk met minder stress. Tip: 2 tot 3 druppels van de pure roos essentiële olie (van de apotheek) in een zakdoek, een paar keer, ruiken, neem een diepe adem. Trivia: Professor Boris Vast, Ruprecht-Karls-Universiteit, sat-test mensen van de geuren, terwijl zij sliep. De meest aangename dromen van degenen die ademde in de zuivere geur van de roos.

Angst om te falen

Lavendel

Zelfs met de angst om te falen, lavendel olie helpt. Talrijke studies hebben aangetoond dat het kalmerend en anxiolytische effect. De geneesmiddelen (bijvoorbeeld, Lasea, apotheek) moet worden over een langere periode van tijd – ten minste twee weken worden genomen, om zich te ontvouwen een optimaal effect.

Angelica

Burnout-Heilmittel Engelwurz

De tannines van de Angelica effect op uw stemming

Lange artsen hebben onderschat de helende kracht van de Angelica. Het is nu duidelijk: hun tannines en Vitamine B12 laat in het lichaam hormonen van geluk en fungeren als een effectieve profylaxe in geval van angst om te falen en depressieve stemmingen.

Geef een reactie

Scroll To Top