Snelevacature Amsterdam

De beste remedie tegen pijn in de onderrug

Ein Mann steht vom Schreibtisch auf und hält sich den Rücken
De beste manier pijn te voorkomen dat lager is, is de beweging – de bevindingen van een recente Australische studie, Elke tweede naar de derde duitse experts is beïnvloed schattingen van pijn in de rug. Met name veel voor en schrijnende pijn in de onderrug. Australische onderzoekers hebben nu onderzoek gedaan naar de beste oplossing voor.

Het Team van Dr. Daniel Steffens van de Universiteit van Sydney beoordeeld 21 van de klinische studies met een totaal van 30.850 onderwerpen. Het doel: om uit te vinden wat het beste gedaan voor pijn in de onderrug te beschermen. De studie werd gepubliceerd in het journal Interne Geneeskunde.

De deelnemers aan de studie waren in de meerderheid in de werkende leeftijd en had al live afleveringen van pijn in de onderrug. Onder de onderzochte maatregelen van beweging (fysiotherapie of sport), inlegzolen, riemen weer op, en onderwijs over de oorzaak en behandeling van pijn in de rug. Het succes van de maatregel werd gemeten in termen van of u kunt het voorkomen van herhaling van rugklachten en ziekteverzuim in staat waren om dat te voorkomen.

Beweging is de beste bescherming tegen pijn in de onderrug

Uit de analyse blijkt: – beweging is de beste bescherming tegen pijn in de onderrug. Het vermindert het risico van een nieuwe pijn aflevering 35 procent, terwijl de bandjes op de rug en de Schoen plaats zal nauwelijks tonen een effect. Sport of fysieke therapie zal worden gecombineerd met het educatieve werk (bijvoorbeeld het feit dat Sport ook tijdens de huidige pijn episodes mogelijk), vermindert het risico van herhaling van de pijn door 45 procent. De kans dat de pijn in de rug een ziekteverlof, verminderd met een oefening programma, zelfs met 78 procent.

In het geval van lage rugpijn: op de Bal

Hoewel bewegingstherapie is een goede preventieve maatregel – de studies laten zien dat de bescherming tegen de pijn bleef in de onderrug van de onderwerpen. Na een jaar, het effect was verdwenen – werd gecombineerd om de behandeling met de verlichting gedacht dat u ook in aanvulling op dat, echter, in een verzwakte Vorm.

De reden voor dit is, volgens de veronderstelling van het hoofd van de studie, de vakken opgehouden te verplaatsen, zodra de studie is afgerond. Om permanent in pijn in de onderrug beschermd, maar regelmatige lichaamsbeweging is noodzakelijk.

De beste tips over met de sport te beginnen, kunt u hier vinden.

Hamburg-harburg, 12. Januari 2016

Geef een reactie

Scroll To Top