Snelevacature Amsterdam

De beste tijd voor uw training

Zu welcher Uhrzeit trainieren?
Het is DE ideale tijd voor een training, maar toch, een sporter moet-de-klok in de gaten te houden, ongeacht of het nu ochtend, middag of avond: Sport en bewegen zijn goed voor ons. Maar als we aandacht besteden aan de juiste tijd, dat we kunnen verhogen van onze succesfactoren in opleiding is vrij eenvoudig.

Maar als je goed kijkt, dan studies tonen Aan dat de optimale training van de tijd, het hangt af van wat de individuele doelstellingen. Ik zou graag het verbeteren van mijn conditie, spiermassa op te bouwen, het verlichten van Stress of gewoon een goede nachtrust? Voor elk van deze opleidingen, is het de perfecte tijd.

Tegen hoge bloeddruk, slaapproblemen en Stress: in de Ochtend de trein

Die wordt gemarteld vroeg in de ochtend uit bed om te trainen voor het werk, een ronde, verbeteren, tenminste op de lange termijn – zijn de kwaliteit van de slaap en beschermt tegen hoge bloeddruk en Stress. Het effect van wetenschappers van de Appalachian State University in de VS hebben laten zien staat North Carolina. Een training van 30 minuten in de Ochtend verlaagt de bloeddruk, daarom, zo sterk als medicijnen. Daarnaast zijn ook andere positieve effecten: De ochtend sporten zorgt ervoor dat we betalen voor de Rest van de dag, minder stress hormonen, en geeft ons langere periodes van diepe slaap in de nacht.

Verwijder de: Voor of na het Slapen

Iedereen die wil om gewicht te verliezen moet worden om te Trainen in de vroege en late uren van de dag. Een studie, die werd gepubliceerd in 2010 in het Journal of Physiology, was in staat om te laten zien dat training van het uithoudingsvermogen en helpt voor het Ontbijt, sneller en meer gewicht. Dus, wetenschappers waren in staat om te bevestigen, voor de eerste keer dat een zogenaamde “fast-Opleiding helpt je gewicht te verliezen. Het idee is dat De fysieke inspanning op een lege maag stimuleert het lichaam om te gebruiken de energie reserves. Die vet verbrandt, verbetert de glucose tolerantie en leidt tot een hogere calorie-basis van het verbruik in de loop van een dag.

Soortgelijke effecten zijn aangetoond in een studie die verscheen in de Journal of Sports Medicine en de Fysieke Conditie,. Het enige verschil is dat De proefpersonen opgeleid in de avond. In de tweede studie, een ander positief effect is toegevoegd, zelfs: De proefpersonen aten de volgende Ochtend, met veel grotere porties. Tal van studies tonen aan dat een stevig Ontbijt met meer stabiele niveaus van de bloedsuiker, een geringere eetlust in de loop van een dag, en, in het Algemeen, is geassocieerd met een verminderde Obesitas risico ‘ s zijn verbonden.

Spieren: 17 – 20

Artsen weten dat spieren in de ochtend op een van de zwakste. Hun prestaties groeit in de loop van de dag, en bereikte in de vroege avond naar de top. Al in 1998 dit fenomeen werd beschreven in het tijdschrift Geneeskunde en Wetenschap in Sport Uitoefenen. In de studie van wetenschappers aan de Universiteit van Williamsburg in de AMERIKAANSE staat Virginia punten voor de uitoefening van de prestaties van jonge, ongetrainde mannen op verschillende momenten: ze had het zweet op verschillende dagen voor elk van de 8, 12, 16 en 20 uur. Het resultaat was duidelijk: De latere je hebt getraind, hoe beter de prestaties die zij toonden.

Niet alleen zijn de spieren in de avond op de meest krachtige, ze zijn ook charmes meest nodig hebben van de opleiding. Dus wie wil er een grote groei van de spier tussen training 17 en 19 uur. In een studie in de Journal of Strength and Conditioning Research, bereikt door onderwerpen als een spier groei van 3,5 procent binnen 10 weken, de mannen in de controlegroep (ze getraind in de ochtend) kreeg 2,7 procent.

Geef een reactie

Scroll To Top