Snelevacature Amsterdam

De beste Video tegen slaap problemen

Wasserfall im Wald
Natuur foto ‘ s uit Ierland om mensen te helpen over de hele wereld om te verslaan van uw slaapproblemen Een @ Youtube-Video van Ierland veroorzaakt een wereldwijd Furore – en voor ontspannen mensen, de nederlaag eindelijk hun slaap problemen. De praktijk Vita, de Super-Video.

Omringd door groene bomen en de met mos bedekte stenen, een kleine waterval onder een houten brug over en vervolgens afgewerkt. Dus het beste recept voor slaap problemen, nervositeit, concentratie problemen, volgens de vele Youtube-gebruikers werden al met succes gebruikt door de kleine waterval in de ierse County Leitrim in de slaapstand geluid.

Na de Ierse kunstenaar Johnnie Lawson had het 8-uur Video-vijf jaar geleden op Youtube, kwam tot hem een vloed van dankbaarheid, uitdrukkingen, zei hij tegen de BBC: “mensen die problemen hebben met in Slaap vallen, begon me te schrijven en uit alle hoeken van de wereld, Noord-Korea, de Centraal-Afrikaanse Republiek, Beijing en het geheel van het Verenigd Koninkrijk. Ze liet me de berichten die de Video heeft bijgedragen tot de verlichting van de slaapstoornissen.”

Waterval-Video tegen slaapstoornissen

De waterval Video is getest in klinische trials

Meer dan zes miljoen Keer dat de Video is bekeken – tot slot is het onderzoek voor de beroemde “slaap begon te interesseren voor het medium”. In de tussentijd zal worden getest in verschillende Londense ziekenhuizen, als onderdeel van een klinische studie.

“Het doel van het onderzoek is om te houden van intensive care-patiënten voorafgaand aan het trauma, en om de hoge Tarieven van post-traumatische stress-stoornis bij patiënten die het overleefden een ernstige ziekte of letsel,” zei Dr Dorothy Wade, een psycholoog op de intensive care van het Londense University College Hospital aan de BBC. “Als onderdeel van de therapie, de verpleegkundigen geven de patiënt een Tablet Computer met een ander ontspanning van de materialen – inclusief de Video van Johnnie Lawson.”

In dit geval, het oorspronkelijke motief van de kunstenaar Johnnie Lawson was een zeer bescheiden: Hij wilde om de natuur in het leven van de mensen die geen toegang hebben tot uw. Hij is dankbaar dat het bos en de waterval zijn zo makkelijk te bereiken: “ik denk van mezelf gelukkig te leven in de onontwikkelde en rustig heuvels van County Leitrim.”

Hamburg-harburg, 5. Mei 2015

Geef een reactie

Scroll To Top