Snelevacature Amsterdam

De beste Wellness Trucs voor gezwollen voeten

Hilfe bei Lymphstau
Als gevolg van de toegenomen lymfatische congestie, de voeten zwellen, snel. Met behulp van een voet massage gecumuleerde Lymfe-vocht betere doorstroming Bij hoge temperaturen, veel last van dikke voeten. Reden: Door de toegenomen lymfatische congestie, ze zwellen snel. Met bijzondere zorg, en de teen sport voeten moe en pijnlijk na een lange dag, snel terug naar de draf.

Waarom Massage is goed voor

Door middel van gerichte Massage van de zolen van de voeten en de tenen, de doorbloeding wordt gestimuleerd, vastgelopen lymfe stroomt beter, zwelling. En dus, verfrist tegelijk: een Grote kom de helft met kiezels, vul met koud water. Voeten massage 5 minuten op de stenen heen en weer.

Aangrijpend Oefening maakt je fit

Ontspant de tenen en maakt vermoeide voeten weer fit: gast handdoek op de grond met de tenen van de linkervoet grijpen, optillen, neerzetten. Voetschakelaar, herhalen. Elke voet 20 Keer herhalen.

Voor soepele huid

Of sandaal of sneaker – de constante wrijving roughens de huid. Help: twee keer per week een dikke voet crème op de wreef en zool te verdelen, Saran omslag, drum wrap, sokken, ten minste 1 uur te laten weken.

Ice cube vernieuwen

Het koelt heerlijk en verkwikt vermoeide voeten: een bakje vullen met ijsblokjes, even ontdooien. Ga zitten, Kopje op de grond. Voeten op het ijs, tenen en voetzolen ca. 3 minuten op en tussen de Dobbelstenen te verplaatsen.

Geef een reactie

Scroll To Top