Snelevacature Amsterdam

De beste winter tips uit Azië

Zimt
Met de juiste kruiden verwarming – de traditionele Chinese geneeskunde wordt aanbevolen in de Winter. Meer tips voor een Winter zonder kou, het leven, het beoefenen van de Vita-afbeeldingen van de galerij In lijn met de seizoenen van het jaar laat zien – dat het recept van de traditionele Chinese geneeskunde, om behaaglijk warm en gezond de Winter door. Hoe gaat dat in zijn werk? Hier vindt u de beste tips.

Sinaasappels eten, sporten en griep vaccin – de aanbevelingen zijn in dit land om gezond de Winter door. De traditionele Chinese geneeskunde plaatsen een verschillende focus. Uw principe is leven In harmonie met de natuur en de seizoenen, het ritme en de omstandigheden van de winter, aan te passen.

Op de natuur gerichte

Aan het beste van onze kennis, door het observeren van de natuur in hoe ze verandert in de “Winter stand”. Uw ritme vertraagt: De dagen worden korter, de nachten langer worden, de dieren bewegen minder en slapen meer.

De natuur biedt ook de juiste ingrediënten, in het koude Seizoen, warm houden specerijen zoals kaneel in een warmte – tropische vruchten, zoals sinaasappels, die we eten in de Winter, hebben vaak meer van een koelend effect.

In onze galerie wij hebben voor u samengesteld van de beste winter tips van de traditionele Chinese geneeskunde – klik nu-en-warm-up.

Geef een reactie

Scroll To Top