Snelevacature Amsterdam

De diagnose psychose: Waarom, ingebeelde Zieken lijden

Hypochondrie ist eine Psychose
Hypochonders zijn lichamelijk gezond te zijn, te lijden als gevolg van de psychose, maar als de Zieke hypochonder worden vaak belachelijk gemaakt. Maar hun angst is iets anders dan grappig. Denkbeeldige ziekten kunnen een psychose te groeien – maar als ze eenmaal zijn ontdekt, en, gelukkig, zeer goed te behandelen.

Van een lopende neus, een ontsteking van de longen. Hoofdpijn je voorstellen als een hersentumor. Alle pijntjes en kwaaltjes te zijn levensbedreigend zijn – althans in de verbeelding van Hypochonders. Vijf procent van alle mensen die een bezoek aan een arts praktijk, zijn gewoon Ziek, dus de schatting van de world health organization. “Helaas, u bent vaak belachelijk gemaakt, of afgedaan als ‘crackpots’, zegt Dr. Gaby bleken Hardt van het Universitair ziekenhuis van Marburg, die onderzoekt hypochondrie voor jaren. De angst voor de ziekte heeft, in feite, ernstige oorzaken. En gelukkig is er een hoge kans op genezing.

De typische symptomen van een psychose

De slachtoffers zijn er van overtuigd te worden ernstig ziek, lijden onder de kwellingen van de hel”, wit Bleichardt. Elke Tweak maakt u in paniek raakt. En als iemand anhustet u, wilt u af te leveren. U speuren het Internet en het raadplegen van een specialist na de volgende, wat wordt genoemd,,, Arts-Hoppen”.

Stellen van de diagnose hypochondrie is moeilijk

De Artsen geven de-duidelijk is, is een korte termijn verbetering. Maar het effect wordt steeds korter en korter,” het Marburg-psycholoog. De arts van het bezoek van de Verslaving, het Lijden van chronisch. Niettemin, het duurt gemiddeld tien jaar, tot een hypochonder is om te worden erkend als zodanig. Gelukkig, onze verkenning is het dragen van het werk, in de tussentijd, de vruchten,” zegt Dr. bleekmiddel Hardt. De moderne psychotherapie classificeren hypochondriasis als een angststoornis die moet worden behandeld dringend.

Oorzaken van psychose in de Kindertijd

Het is een geestelijke ziekte, waarin eigenlijk de letterlijke Vertaling ,”hypochóndrios” komt uit het grieks en betekent,onder de borst kraakbeen liggen” – er is gelokaliseerd in de oudheid, de geestelijk Lijden.

Nieuwe resultaten van het onderzoek laten nu zien dat de psychose ervaart het resultaat van een slechter kindertijd: een tragisch ongeval, een ernstig ziek familielid, een bijzonder pijnlijke dood. Veel mensen waren beschut als een kind, te veel van de ouders. Bij de geringste koud, we hebben ze Verpakt in de “watten”. Ook seksueel misbruik wordt beschouwd als een mogelijke oorzaak van een psychose. Recente studies met tweelingen hebben aangetoond, dat bovendien een neiging tot hypochondrie kan worden in de genen.

Professionele hulp in het geval van een psychose

Eerder toegediend aan de Hypochonders meestal antidepressiva of kalmeringsmiddelen – met weinig succes. “Sinds een paar jaar kunnen we de behandeling van de patiënten beter met cognitieve gedragstherapie,” zegt bleken Hardt. Het duurt ongeveer drie maanden en bestaat uit individuele en groepssessies, die twee keer per week.

In de behandeling van Patiënten leren niet om te gaan zo intens met je eigen lichaam. Geleidelijk aan, je je realiseert dat bepaalde symptomen die duiden op een ernstige ziekte. En dat, bijvoorbeeld, de maag kanker waarvan u vermoedt dat het voor een lange tijd, gewoon een vervelende verzinsel. Het succes van de behandeling is 80 procent.

Dat is reden genoeg om te reageren op de burger te bespotten, in Plaats van een hypochonder, het zou goed zijn om een therapie,” adviseert de psycholoog. Dit is de enige manier was.

Geef een reactie

Scroll To Top