Snelevacature Amsterdam

De dosering van Vitamine D voor de preventie van osteoporose

Een hogere dosering van Vitamine D is het handhaven van de minerale dichtheid in de heup bot bij vrouwen na de Menopauze is noodzakelijk. Dit resulteert in een Schotse studie. De studie past netjes in de lange reeks van studies die aantonen: de wijdverspreide Vitamine-D-tekort heeft ernstige gevolgen, het verhogen van de gezondheid op lange termijn, in het bijzonder met betrekking tot verminderde botdichtheid, een verminderd immuunsysteem en depressieve stemmingen.

Vitamine D is samen met foliumzuur of Vitamine B9 als het ontbreken van een Vitamine van de duitse bedoeld. Tal van studies tonen aan dat de meerderheid van de duitse burgers, de Cijfers schommelen tussen ongeveer 60 en ongeveer 80 procent, niet alleen tekorten in de voeding met Vitamine D, maar een Vitamine D tekort. Dit geldt vooral voor de winter maanden, als de Vitamine van het lichaam 25(OH)Vitamine D3 aan het actieve hormoon 1,25(OH)2Vitamin D3, slechts een klein deel van het voedsel.

De voeding met Vitamine D wordt voornamelijk gewaarborgd door de actie van de UVB-straling van het zonlicht op de huid. De meeste deskundigen adviseren daarom, in aanvulling op de reguliere wandelingen onder de open hemel tot een extra aanvoer van Vitamine D via een voedingssupplement. Als de minimale dosering voor een lange tijd werden beschouwd als in overeenstemming met de internationale Standaard dagelijks 5 microgram.

Dit bedrag heeft, bleek echter niet voldoende te zijn voor een optimale verzorging. Daarom is de duitse nutrition society (DGE), sinds 2012 een richtwaarde van 20 tot 30 microgram. Dat is het equivalent van 800 tot 1.200 Internationale eenheden (IE).

Schotse studie onder 305 vrouwen na de Menopauze

sonnenvitamin d mangel osteoporoseDeze dosering schatting – een bindend advies niet willen geven, de DGE, omdat het hier om veel hogere bedragen kan nuttig is heel dicht bij de waarden die zijn, volgens een onderzoek van wetenschappers aan de Universiteit van Aberdeen, Schotland, nodig, oudere vrouwen dichtheid na de Menopauze voor een sterke daling van de minerale bescherming van de heup bot.1 een Totaal van 305 postmenopauzale vrouwen in de leeftijd van 60 tot 70 jaar deelgenomen aan de 12-maand, Placebo-gecontroleerde, dubbelblinde studie. Terwijl sommige van de vrouwen die behandeld waren met 400 IE of 10 microgram Vitamine D elke dag, kreeg een ander deel van 1000 IU of 25 microgram Vitamine. Een derde groep proefpersonen werd gebruikt voor de controle en kreeg alleen een Placebo.

Lage Vitamine D-dosering is voldoende, de Serum-stabiel

Aan het begin van de studie gemeten met de vrouwen, met een gemiddelde van 25(OH)Vitamine D3 niveaus in het Serum van 33,8 Nanomol per liter. Deze juridische hoog, de gemiddelde bevolking teveel waarde wordt aangegeven door het feit dat een kleine kopgroep had al aan het begin van het onderzoek, meer dan 50 Nanomol 25(OH)Vitamine D3 per Liter Serum, terwijl in het onderste gedeelte van de 20 Nanomol-limiet, die is een Vitamine D-tekort, was het gebruikelijk stappen.

Na een jaar van inname van Vitamine D of Placebo, verhoogde serum waarden in de 400 IU groep, 31.6 Nanomol in het gemiddelde. In de 1000 IU groep EUR 42.6 Nanomol en in de Placebo groep, daalde de waarde van 4,1 Nanomol. Dit resultaat toont aan dat de lagere dosering is geschikt om de 25(OH)Vitamine D3-concentratie in het Serum in een tolerabelen gebied. De studie heeft echter aangetoond meer.

Het verwijderen van de minerale dichtheid van het heupbeen, alleen 1000 IU Vitamine D aanzienlijk verminderd

Na de periode van één jaar werd verminderd wanneer de deelnemers aan de 1000 IU groep, het mineraal van de heup-de botdichtheid met 0,05 procent in de Middellandse zee. Onder de deelnemers die duurde slechts 400 IE Vitamine D aan fraude van deze verwijdering, echter, is 0,6 procent. Hier is dus een aanzienlijk lagere reductie in de minerale dichtheid in de heup bot met een hogere inname van Vitamine D aangetroffen.

Maar dat is niet genoeg. Een maand na het einde van het nemen van het Serum inhoud in zowel Vitamine D-groepen was in geen geval minder dan 25 Nanomol, terwijl dit 40 procent van de vrouwen in de Placebo-groep. Een van de wetenschappers is het wenselijk om de gerespecteerde waarde van 50 Nanomol was slechts 16 procent in de 1000 IU groep. In de 400 IU groep was 50 procent, en 94 procent in de Placebogroep.

De ideale 25(OH)Vitamine D3 concentratie van 75 Nanomol in het Serum meteen bereikt op het einde van het nemen van 48 procent van de deelnemers aan de 1000-IU groep. Maar na een maand deze waarde van 83 procent van de studenten waren onder de stappen. De Schotse onderzoekers concluderen dat regelmatige en voortdurende inname van ten minste 1.000 IE beter tot 1700 IE Vitamine D nodig om een optimale serumconcentratie.

Bron:

Display Gezamenlijke supplementen in vergelijking www.GelenkExperten.com

Producten en samenstellingen vergeleken.Aanbevelingen voor gezonde gewrichten.

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org

Dus aminozuren om te helpen. Belangrijk fürMuskeln en voor de gewrichten!

Geef een reactie

Scroll To Top