Snelevacature Amsterdam

De Drug Van De Slaap

Gesund schlafen – gerade Tiefschlaf ist wichtig
Een gezonde slaap – vooral diepe slaap in de tweede helft van de nacht is voor ons organisme is zo belangrijk, je Slaapt minder dan zeven uur? Heeft u last van slaapproblemen? Dan moet u zich bewust van de risico ‘ s en bijwerkingen van te weinig slaap. Slaap onderzoeker Professor Ingo Fietze van Charite in Berlijn heeft een exclusieve “bijsluiter”.

Een drug die stopt op de vergrijzing, is het echt?

Lang genoeg slaap vertraagt het verouderingsproces. Als je goed slaapt, ziet er beter uit, het immuun systeem is sterk, de spieren en de hersenen klaar voor de dag, en onze botten blijven jongeren langer. Door een hogere dosis of een meer effectieve slaap je niet kunt stoppen met de vergrijzing, maar in de tegenovergestelde richting, we zouden verminderen, echter, als gevolg van gebrek aan slaap dosering ons leven.

Wat is de dosering van de slaap is voor welke patiënt?

Professor Fietze ist Schlafforscher an der Charité

Als je goed slaapt, ziet er beter uit, de slaap-onderzoeker Prof. dr. Ingo Fietze: “lang Genoeg slaap vertraagt het verouderingsproces.”

Een tiener heeft minstens acht uur slaap, tussen de 20 en 30 jaar, moeten we tussen zeven en acht uur slaap. Voor de 30 – tot 40-Jaar-oude voor zeven uur, zou kunnen worden volstaan.

Wat gebeurt er als ik te weinig van het medicijn is slapen””?

Als we slapen alleen vier, vijf uur, we ontbreken van een droom slaap, de zogenaamde REM-Fase, vanaf de tweede helft van de nacht. Wiens taak is het, het geheugen in de hersenen leeg. Omdat de mensen het niet kunnen opnemen van meer dan 48 uur van informatie, dus veel opslag ruimte die we hebben. Daarom, in de nacht, opnieuw gesorteerd en de geheugenkaart wordt verwijderd, dus we zijn het opnemen van de volgende dag. En als ik het niet bieden van de hersenen op deze manier, want ik heb een slaapstoornis in slapeloosheid wordt genoemd, is het hoofd de volgende dag en kan maximaal niets nieuws. Fysieke Conditie niet lijden, echter, alleen als we twee, drie weken, lang genoeg slapen.

Wat kan ik gebruik maken van de drug om te slapen?

Aan het begin van de verkoudheid ziekten, bijvoorbeeld. Omdat we gebruik maken van het sleep oog op de versterking van onze verdediging, we moeten de bestrijding van ziekteverwekkers. In de slaap, de natural killer-cellen en de fagocyterende cellen om zich te vermenigvuldigen. In dit opzicht wordt de zinsnede “heeft u goed geslapen” is zeker gerechtvaardigd.

Interactie: Hoe slaap is compatibel met alcohol?

Zoals met de meeste andere medicijnen ook belemmering van de alcohol de werking. Van tijd tot tijd een glas wijn is toegestaan, zelfs helpt soms bij in Slaap te vallen – waar de rode wijn is beter dan witte wijn, want witte wijn blijkt nogal stimuleren. Maar er zijn grenzen aan hoeveel alcohol de slaap uitgeschakeld. Het begint met twee glazen wijn. Want als alcohol wordt afgebroken, terwijl het lichaam een soort van wakker reactie, zodat ik Wakker wordt na een paar uur en, daarom, rusteloze slaap.

Hoeveel geluid kan verdragen in mijn slaap?

We hebben onderzocht gezonde slapers, en vond: het beste kunt slapen, als je hoort zo goed als niets. Wat heeft een verrassing voor ons, want we dachten dat je een bepaald niveau van de ruis. De rustigere de kamer, hoe beter de slaap. Dus we kunnen het plug-in om de Oren.

Slaap in het donker het beste?

Indien mogelijk, de kamer donkerder te maken, moet je dit doen.

Een venster is geoptimaliseerd voor onze gezondheid en ons slaap?

Het is voor het lichaam is niet gezonder dan een gesloten venster, omdat het bloed kan alleen absorberen van een bepaalde hoeveelheid zuurstof. En is bedekt met een normale kamer.

Slaappillen zijn gevaarlijk?

Niet als de medicijnen worden toegediend onder medisch toezicht. Omdat mensen die last hebben van een echte slaapstoornissen, de slaap-waak hormonen op hol slaan. Deze patiënten kunnen slechts worden gevonden met farmaceutische middelen, in een diepe slaap.

Waarom zijn vermoeidheid en slaapstoornissen zo gevaarlijk?

Die is constant moe, want hij slaapt regelmatig minder dan zes uur, bijvoorbeeld, verhoogt het risico op Diabetes en hart-en vaatziekten door meer dan vier keer.

Geef een reactie

Scroll To Top