Snelevacature Amsterdam

De echte griep – wat u moet weten over Griep

Nach 48 Stunden ist eine medikamentöse Behandlung mit Virustatika nicht mehr hilfreich
Expert Dr. Hess: “Na 48 uur van medicamenteuze behandeling met antivirale middelen in een Influenza-handig, dan kan alleen symptomatisch behandeld, bijvoorbeeld met pijn en koorts verminderen van geneesmiddelen, zoals Ibuprofen of Paracetamol” Influenza, of vaak “griep”, in de Winter hoogseizoen is. Maar wat Griep is verschillend van de griep? Hoe gevaarlijk is het voor kinderen? En wat zijn de voordelen griep (vaccinatie)?

Influenza – de kinderarts Dr. Nadine Hess zegt:

Plotseling ontstaan van koorts meer dan 38.5 graden Celsius (zelfs bij volwassenen, soms meer dan 39 graden) met een zwaar gevoel van ziekte, pijn in een ledemaat, pijn in de nek, wat Misselijkheid, een droge hoest en een duidelijke loopneus, hoest komt vaak pas na een paar dagen. Een snelle diagnose Influenza, bijvoorbeeld met behulp van een Uitstrijkje bij de huisarts, kan veel. Want in de eerste 48 uur na begin van de symptomen, de behandeling met een Antiviraal, zoals Oseltamivir (Tamiflu®, 2xtäglich voor 5 dagen) is veelbelovend, en de ziekte duur worden verkort. In kinderen, van deze medicatie is goedgekeurd, van jaar tot jaar met de therapie. Niet altijd de Influenza met chemische moet worden behandeld-synthetische middelen. Mag ziekten bij kinderen, echter, reeds bestaande aandoeningen, zoals Astma, Diabetes, spierpijn, zwakte van het immuunsysteem, chronische neurologische aandoeningen, hart, lever of nieren zwakte, tarieven Artsen in het Algemeen, behandeling met medicijnen. Bij volwassenen geldt hetzelfde voor, vooral bij patiënten boven de 60 jaar.

Maar: Na 48 uur van medicamenteuze behandeling met antivirale middelen in een Influenza-handig, dan kan alleen symptomatisch behandeld, bijvoorbeeld met pijn en koorts verminderen van geneesmiddelen, zoals Ibuprofen of Paracetamol.

Complicaties in het kader van een Influenza –

Mogelijke complicaties tijdens een Influenza-bacteriële super-infecties, die het verwachte meest voor bij patiënten met reeds bestaande aandoeningen. Ook Zwangere vrouwen lopen meer risico. Hoe werkt het? De slijmvliezen en de verdediging verzwakt door het Virus, is de manier voor meer “indringers”. De meest voorkomende vorm van longontsteking, bacteriële oorinfectie, en de meest gevaarlijke zeker een van de Virus veroorzaakt de ontsteking van de hersenen (encefalitis) of een ontsteking van de hartspier (myocarditis). In het bijzonder, de myocarditis kan ook optreden voor een bepaalde tijd na de Griep, dus, mag niet worden afgeweken in gevallen van bewezen infectie gedurende vier weken, aan Sport, aan het verminderen van de belasting op het hart onnodig. Opmerkingen voor de complicaties van Griep en hoge koorts gedurende drie dagen of meer, kortademigheid, benauwdheid, kortademigheid, snelle ademhaling, blauwe lippen, bloederig sputum, pijn op de borst, duizeligheid, verwarring, of heel gemarkeerd Algemene zwakte, een zeer geconcentreerde urine of urine-uitgang als een teken van uitdroging (vervolg verwijzen naar de toelichting op het Robert Koch-Instituut, Influenza; www.rki.de)

Hoe kunt u uw gezin beschermen van Influenza, als iemand ziek is?

Een preventieve behandeling met Antivirale middelen zoals Tamiflu kan voorkomen dat de infectie van andere familie leden met Influenza. Kortom, een profylactische dosis wordt aanbevolen voor dit medicijn (1xtäglich over 10 dagen), maar alleen bij chronische aandoeningen. Ongeveer vijf dagen na het ontstaan van de eerste symptomen van de besmetting gevaar voor het milieu is dan voorbij en de patiënten, indien er geen complicaties aanwezig zijn, meestal beter.

Fieber mit mehr al 38,5 Grad Celsius

Plotseling ontstaan van koorts meer dan 38.5 graden Celsius, duidelijk loopneus en een Algemeen gevoel van ziekte zijn tekenen van een Influenza-infectie

Hoe goed vaccins beschermen tegen de Griep?

Aanbevolen wordt de vaccinatie bij voorkeur in oktober of November – voor Zwangere vrouwen, mensen boven de 60 jaar, kinderen, jongeren en volwassenen met een chronische ziekte, met een verhoogde blootstelling (bijvoorbeeld, medisch personeel, personen in instellingen met veel openbaar verkeer) en personen met een verhoogd risico door direct contact met pluimvee en wilde vogels, omdat deze dieren influenza kan zich mensen virussen.

Voor de kinderen is er een griep-vaccin dat wordt toegediend als neusspray is beschikbaar voor de winter 2012/13 seizoen – de onaangename Pieck is afgeschaft en de effectiviteit van de vaccinatie is minstens zo goed.

Griepvirussen veranderen elk seizoen, daarom is de vaccinatie moet worden vernieuwd per jaar.

Wat is Griep? De “echte griep, of Influenza, wordt veroorzaakt door een virus van de orthomyxovirus groep onderscheidt men de typen A, B en C, waarin de mensen, alleen A en B van belang zijn. De Griep is niet op één lijn gesteld worden met een griep, hoe maken we het de hele weg en terug. De ziekte is een ernstige complicatie tijdens de zwangerschap en de patiënten hebben meer uitgesproken symptomen dan in een banaal, als onaangenaam, griep-achtige infectie. De infectie met influenza virussen is uitgevoerd als een druppel infectie, na infectie kan het 1-3 (tot max. vijf dagen) tot aan de eerste ziekte tekenen.

 

 

Geef een reactie

Scroll To Top