Snelevacature Amsterdam

De gezondste de Winter van mijn leven

Frau mit Ekältung setzt auf Naturheilmittel
Voeding speelt een belangrijke rol voor een sterk immuunsysteem en daarom ook voor een Winter zonder kou groene kool en spinazie, boven de kippensoep en olijfolie zijn een Flop. De arts, Dr. Joel Fuhrman uitgelegd wat ons lichaam echt nodig heeft voor het immuunsysteem bescherming van het lichaam afweer tegen infecties en verkoudheid te stoppen, en als ze komen prachtig beschermd door het koude Seizoen.

Een Winter zonder kou en griep – zelfs een leven zonder kanker en andere gevaarlijke ziekten? Dit is geen utopie – volgens de arts en voedingsdeskundige Dr. Joel Fuhrman, het is voor ieder van ons mogelijk is: om dit Te doen, we nodig hebben om ons te voeden in overeenstemming met haar revolutionaire super-immuun-naar-tabel. In dit onthulde hij een zogenaamd gezonde voedingsmiddelen zoals olijfolie, kip, vlees of melk een beetje nuttig is voor een sterk immuunsysteem. Wat zit er achter zijn provocerende stellingen, en wat is er wetenschappelijk bewezen?

De meest belangrijke gezondheids-tabel van de winter maakt ons super immuunsysteem

Boek tip

Joel Fuhrman: “Super immuun -, zodat u kunt maximaliseren van uw defensie”, Riva Verlag, ISBN 978-3-86883-325-6

Volgens Dr. Fuhrman, het immuunsysteem werkt voor de meeste van ons, op slechts 50 procent. Studies tonen echter aan dat een nutriënt-rijke voeding kunnen het dubbele van het vermogen gemakkelijk. Daarom is de arts-dichtheid in de tabel dat het voedsel volgens uw Vitale stoffen – waaronder meer dan 30 belangrijke vitaminen en mineralen in vergelijking. Duidelijk, we weten allemaal dat het eten van fruit is gezond. Maar Fuhrman zegt dat dit mag voor maximaal 60 procent van ons dagelijks verbruikte calorieën.

gruenkohl-macht-fit-wenn-wir-muede-sind

De groente Boerenkool is wat maakt ons geschikt, als we moe zijn. De reden hiervoor is de hoge hoeveelheid foliumzuur, die bevordering van de vorming van bloed en leveren het lichaam de cellen met zuurstof.

De leider is de kool van alle soorten, En vaak ook van deze heerlijke Winter groente te eten, bereikt een dubbel effect: Het bevat mosterd olie, die niet alleen de versterking van het immuunsysteem, maar tegelijkertijd het risico op kanker te verminderen. Volgens studies, de kanker tarief daalt tot 40 procent als de consumptie van kool toe met 20 procent! Belangrijk: het Is gekauwd, de groenten, gehakt of puree, het verhoogt de hoeveelheid beschikbaar genezing mosterd olie!

 

De reden waarom de selectie van de juiste vetten en koolhydraten zo belangrijk is

In de tweede plaats, Dr. Fuhrman adviseert de consumptie van fruit, bonen, zaden, peulvruchten en noten. U moet oplopen tot 40 procent van onze dagelijkse calorieën. Op de aardappelen en witte meel producten moet worden vermeden, omdat hun glycemische Index is te hoog. Dit drijft onze bloedsuikerspiegel op de korte termijn, laat hem maar vervolgens snel vallen, dus we zijn snel weer honger.

Ook vetten zijn voedingsstoffen de belangrijkste macro. Een extreem vetarm dieet kan leiden tot verschillende gezondheidsproblemen, zoals een droge huid, slapeloosheid, of spierkrampen. Bovendien, vet-tekort voorkomt de absorptie van in vet oplosbare vitaminen in. Echter, het is belangrijk dat het vet is afkomstig van gezonde bronnen. Ideaal leveranciers, bijvoorbeeld, zonnebloempitten, lijnzaad en walnoten. Want ze zijn Vol met ingrediënten die minder cholesterol op een natuurlijke manier, de cel-schadelijke vrije radicalen te ontwapenen en kanker preventieve werking. In het beste geval, een Groente gerecht of salade naar spice it up. Dus, de voedingsstoffen worden geabsorbeerd tot tien keer beter.

Voeding mythen blootgelegd: de olijfolie en de kip soep niet gezond

Nüsse sind die beste Lebensversicherung

Mensen die eet dagelijks een handje walnoten of amandelen vermindert het risico op een hartaanval met 35 procent, volgens een studie van de Harvard School of Public Health. Verantwoordelijk voor het beschermende effect is hun hoge gehalte aan Vitamine E. De Vitale stof voorkomt de schadelijke LDL-cholesterol op de vaatwanden stapelt zich op en de aderen verstopt zijn. De Vitamine voorkomt aderverkalking – een van de belangrijkste oorzaken van hart-en vaatziekten.

Olijfolie zoals noten of zonnebloemolie 100% vet en heeft ongeveer 120 calorieën per eetlepel. Bovendien, het is laag in voedingsstoffen en bevat geen vezels. Een ander nadeel is dat De calorieën worden gebruikt door het lichaam snel en als het vet pads zijn opgeslagen. Het is anders in het geval van hele noten en zaden: vet is gekoppeld aan bepaalde plantaardige deeltjes. Het beperkt de vetopname in de darm, een deel wordt uitgescheiden via de darm. Je maakt zo dus ook minder dik dan Olie, maar niettemin belangrijk, vezels en voedingsstoffen. AMERIKAANSE studies tonen zelfs aan dat noten en zaden helpen je verliest gewicht in de tijd.

De mythe van de gezonde kippensoep, Dr. Fuhrman op het hoofd. In een grote hoeveelheid warm geserveerd, het bevrijdt de neus is eigenlijk een beetje. Onderzoekers aan de Universiteit van Nebraska hebben echter gevonden dat de soep verminderd met de duur van de infectie, maar zelfs uitgebreid! De reden is dat kippensoep remmen de slijmvorming en de bewegingen van de witte bloedcellen. En Net wanneer we ziek zijn, moeten we geen belasting vormt voor het lichaam met een (moeilijk te verteren) vlees. Ook, in het algemeen, dierlijke producten zijn zelden op het dining plan. Onder andere, ze bevatten te weinig voedingsstoffen en een hoog aantal calorieën.

Geef een reactie

Scroll To Top