Snelevacature Amsterdam

De grote daling controleer voor de in-house apotheek

Hausapotheke
In de herfst, vangen we de koude heel vaak. De praktijk Vita laat zien wat je moet altijd in uw medicijnkastje Alleen wanneer we een ernstige infectie gevangen, beseffen we hoe goed we zijn voorbereid. De praktijk Vita laat zien, dat is nu in elk huis apotheek.

Maakt niet uit, of in het geval van kleine verwondingen of een verkoudheid – de eerste en belangrijkste punt van contact met de in-house apotheek is hier. Maar als we eerlijk zijn: Velen van ons niet echt. Hier, experts raden om te controleren ten minste eenmaal in het jaar de voorraad van geneesmiddelen en verbandmiddelen. Dus waarom niet nu, waar we bereiden ons al voor hoesten, verkoudheid, heesheid?

Neusspray, hoest-oplosser en Co – wat mag er niet ontbreken in de eigen apotheek?

De standaard uitrusting van een in-house apotheek een hoest oplosser die release vastzittende slijm en ontsteking in de Luchtwegen te bestrijden. Hier, producten met klimop, of tijm zijn met name geschikt extract als een zachte, natuurlijke geneeskunde. Een stop hoest is nuttig, helpt tegen hoesten in de Vorm van kramp te verlichten Thee en een marshmallow, of venkel, of als tabletten bevatten de werkzame stof Dextromethorfan hydrobromide. Dus, nek pijn en moeite met slikken zijn snel verlicht, zijn druppels, met een dubbel effect: het moet bevochtig de gestresste slijmvliezen en kalmeren. Dit voorkomt dat de ziekteverwekker penetratie en en verlicht de onaangename stimulus.

Ter bestrijding van de symptomen van een verkoudheid veroorzaakt griep, volgens de deskundigen, vooral neus-sprays zijn geschikt, die een bijzonder hoge zee zout. Reden: De mineralen en zouten vermindert de zwelling en het gemakkelijker maken om te ademen. Producten met zout concentraties van 2,2% en een toevoeging van eucalyptus hebben het voordeel dat ze handelen op basis van de samenstelling ervan, binnen een paar minuten. Omdat de Spray bevat meer minerale stoffen als het neusslijmvlies, het is om te compenseren voor deze kloof, waterige Afscheidingen verwijderd. Dit versnelt het effect. Het hoofd in plaats van de neus is “dicht” zijn, moet pijn medicatie zoals Paracetamol of Ibuprofen bij de klaar – deze medicijnen kunnen ook koorts te verlagen. Het is een pijnstiller voor intern en extern gebruik in de kast, dus tabletten, druppels of zetpillen en, daarnaast, een zalf.

%image_alt%

Als u wilt om medicijnen te kopen voor uw huis apotheek, dient u uw medicatie plan van de arts

Wat hoort thuis in de eigen apotheek?

Ongeacht het Seizoen, elke home apotheek moet ook worden uitgerust met middelen van anti-diarree en Misselijkheid en brandend maagzuur. U moet ook een elektrolyt oplossing in voorraad dat kan de balans van het vocht en minerale verlies als gevolg van een grote geval van diarree of braken snel. In het geval van acute of chronische diarree, een medicijn met de werkzame stof loperamide wordt aanbevolen. Tegen reizen misselijkheid antihistaminica (dimenhydrinate, Meclizine), en anticholinergica (scopolamine) zal helpen. Misselijkheid door maagklachten met dopamine-antagonisten (metoclopramide, domperidon) te behandelen. Sinds bijwerkingen kunnen optreden, moet worden gebruik gemaakt van deze medicatie alleen voor ernstige Misselijkheid. Brandend maagzuur proton pomp remmers en maagzuurremmers helpen. Daarnaast moet je aandacht besteden aan je voeding, vermijd Stress, niet roken en zich onthouden van alcohol.

Ook, onderschat niet het belang van de dressing materiaal kan worden: Ideaal zou binden ontsmettingsmiddelen, zelfklevende pleisters in verschillende maten, steriele verbanden, gaasjes en Verband kits op voorraad. Ook Wond en helende zalf mag niet ontbreken. De beste van de werkzame stof Dexpanthenol, omdat dit versnelt de wond-genezing bijzonder betrouwbaar.

Belangrijk: Als u nodig hebt om een permanent nemen medicijnen die u moet overwegen wanneer het kopen over-the-counter remedies arts of apotheker voor advies. Dus ongewenste bijwerkingen of interacties worden vermeden. Tip: raadpleeg uw arts een medicijn dat plan.

Hoe lang medicijnen zijn stabiel?

Niet alle remedies kunnen de laatste jaren in de eigen apotheek te worden opgeslagen. Eenmaal geopend, is er het risico dat zij ineffectief of zelfs schadelijk, omdat bijvoorbeeld onderdelen zoals alcohol te laten verdampen en de werkzame stof concentratie is veranderd: oogdruppels, moet u gebruik maken van een maximum van vier tot zes weken, anders kunt u contact opnemen met het Openen van ziektekiemen in het flesje stevig en infecties veroorzaken. Neussprays het beste na het overleven van de koude, gooi onmiddellijk, zodat er geen re-infectie. Hoest siroop is na zonsopgang, vaak slechts vier weken van het afgelopen najaar zo afgevoerd. Zalven, crèmes en koude balsem zonder het gebruik van conserveringsmiddelen is ook vaak slechts zes weken.

Geef een reactie

Scroll To Top