Snelevacature Amsterdam

De HIV-sneltest met behulp van een USB-Stick

USB-Stick
Met een speciale USB-Stick in de toekomst de HIV-Test kan mogelijk wetenschappers in het verenigd koninkrijk hebben ontwikkeld, een USB-Stick in de toekomst de HIV-Test bij de dokter vervangen. Hoe het proces werkt, lees je hier.

30 jaar geleden een infectie met het HI-Virus werd beschouwd om een doodvonnis. Vandaag de dag zijn er medicijnen die kunnen voorkomen dat een Uitbraak van Aids, op voorwaarde dat de infectie is gedetecteerd en behandeld in de tijd. Laboratorium tests, echter, zijn complex, en de resultaten zijn over het algemeen alleen beschikbaar na drie dagen. Een nieuwe USB-Stick zou kunnen helpen om te maken met slechts een druppel bloed in minder dan 30 minuten, wordt de diagnose.

De onderzoekers van het Imperial College London en het Biotech bedrijf DNA-Elektronica hebben een disposable test apparaat werkt met een Smartphone Chip. Het kunnen meten van de hoeveelheid van het HI-virus in het bloed snel en nauwkeurig. De snelle test werkt hetzelfde als bij een Diabetes Test voor de suiker van het bloed meten. De Patiënt prikt zichzelf in de Vinger, druppels bloed op de Chip. De beslissende factor is de zure inhoud van de steekproef is: Als het HI-virus aanwezig zijn, het zuur. De ph-waarde van de gevoelige Chip zet deze Informatie om in elektrische signalen. Een speciaal ontworpen Software, analyseert het en stuurt het resultaat naar een aangesloten computer, Laptop of Smartphone.

USB-Stick

Onderzoekers van het Imperial College in Londen en technologie bedrijf DNA-Elektronica hebben de USB-Stick voor HIV-patiënten

USB-Stick geanalyseerd virale lading

Reeds 20 minuten na de Test kan worden gebruikt voor het ophalen van de waarden. Het Team onder leiding van Dr. Graham Cook benadrukt dat de ziekte monsters met de snelle test voor 95 procent (in het geval van 991 bloed) bepaald kan worden.

De vervoerder stelt de Betrokkenen om te controleren het bedrag van het HI-virus in het bloed. Voor HIV-positieve mensen is de regelmatige controle van het bloed is essentieel, omdat het Virus in het lichaam op enig moment kan reproduceren. Alleen als de zogenaamde anti-retro virale van de combinatietherapie een remming van de groei van het HI-Virus, of geduwd, kan het voorkomen dat de AIDS-uitbraak. Om ervoor te zorgen dat de therapie, een regelmatige controle van het virale lading nodig is. De nieuwe USB-Stick is gericht om het makkelijker te maken om te worden Betrokken in de toekomst, de Monitoring van de behandeling. De bijzondere Patiënten moeten trekken geen arts, maar kan het uitvoeren van de Test gemakkelijk alleen van huis.

De resultaten van het onderzoek werden onlangs gepubliceerd in het tijdschrift Wetenschappelijk Rapport. Nu, de wetenschappers willen weten of de nieuwe technologie met deze ziekte naar andere virussen zoals Hepatitis kan worden uitgebreid. Zo ver is, worden de gegevens gebruikt voor de ontwikkeling van Tests voor bloedvergiftiging en resistentie tegen antibiotica. Voor de toepassing op de markt, de USB is geoptimaliseerd-Stick momenteel, om te komen tot nog betere resultaten.

Geef een reactie

Scroll To Top