Snelevacature Amsterdam

“De hoge-frequentie therapie, genezen de pijn op mijn zenuwen”

Bei der Hochtontherapie wird dem Körper elektrische Energie in sehr hohen Frequenzen zugeführt
In het geval van de hoge-frequentie-therapie, wordt het lichaam geleverde elektrische energie in de zeer hoge frequenties. Als een resultaat, het metabolisme wordt gestimuleerd, de bloedcirculatie verbetert en klachten, zoals polyneuropathie, effect van het verlichten van Een constant tintelingen in de benen en scherpe pijn zware gemaakt Astrid vastklemmen van het leven. Een nieuwe energie-methode de diabetische was eindelijk bevrijd van haar polyneuropathie.

Het begon met een tintelend gevoel in de voeten – als de mieren zouden onder de huid lopen,” vertelt Astrid terminal van de eerste symptomen van uw ziekte. “Met de tijd, stekende, brandende pijn in de voeten en benen, ze plaagden me, vooral in de nacht. Ik kon nauwelijks slapen.”

Een bezoek aan de huisarts eindelijk de diagnose: De reden voor de klachten van uw Diabetes. Door het hoge suikergehalte in het bloed van de 54-jarigen waren de zenuwen waren beschadigd. Zo had ontwikkeld, een zogenaamde polyneuropathie. “De arts voorgeschreven medicatie die had een ernstige bijwerkingen en ook niet geholpen wreef me,” zegt Astrid vastklemmen.

Stroom moet de neuropathie-het verlichten van de symptomen

Bij uw volgende bezoek aan de huisarts verwees de hamburger naar zijn collega, Dr. Peter Tamme in Lüneburg. De pijn specialist heeft behandeld met een nieuwe procedure: de hoge-frequentie-therapie. “Het lichaam wordt gevoed met elektrische energie bij zeer hoge frequenties,” aldus de expert. Het voordeel ten opzichte van een “normale” stimulatie huidige therapie: “De energie dringt veel dieper in het weefsel, waar het zich ontwikkelt haar heilzame werking. De stofwisseling wordt gestimuleerd, wordt de doorbloeding verbeterd, de ontsteking wordt geremd en de klachten effectief verzacht.”

Er is een tintelend gevoel was slechts merkbaar

Voor de behandeling moet zetten Astrid klemmen comfortabel op de rug. Dan is Dr Tamme versterkt met een beklimming van de Vereniging een aantal elektroden op uw benen. “Ik nam een lichte tintelingen waar, en voelde dat mijn spieren aanscherping. Maar het was helemaal niet vervelend,” vertelt de 43-jarige.

Ten slotte, geen zenuw pijn en meer

Samengevat, de inwoner van Hamburg had tien sessies à 30 minuten. Met groot succes: “Al na de eerste behandelingen voelde ik een aanzienlijke verlichting in mijn klachten. En dit alles zonder bijwerkingen, zoals ik wist dat je van de medicatie”, zegt Astrid vastklemmen.

Blij met de 43 aanbevolen-jarige de hoog-frequentie therapie, haar vriend uit Beieren, die leed aan een sterke knie artrose. De therapie wordt uitgevoerd in Duitsland in ongeveer 400 vestigingen en met diverse klinieken.

“In de tussentijd, ik ben niet bang om te gaan meer slapen. Omdat mijn pijn is bijna weg en slapeloze nachten een ding van het verleden”, zegt ze.

Geef een reactie

Scroll To Top