Snelevacature Amsterdam

De magie van vanille

Vanille
De geur, de smaak en het Aroma van vanille, iets magisch. Wat is de Koningin van de kruiden maakt het ook zo bijzonder, leer je in de galerij, Het is de geur die de koekjes van Kerstmis zo onweerstaanbaar. De geur die verleidt met onze zintuigen. Bewijst dat ruik je geluk. Het is de zoete geur van vanille.

Kerst, de mooiste tijd van het jaar: glühwein op de kerstmarkt, de kerstverlichting in de Windows en de wandelingen in de sneeuw. Maar ook culinair, de tijd is een echte highlight – vooral de Kerst kruiden die het moeilijk maken voor de zoete verleidingen, zoals cookies, Stollen en peperkoek te weerstaan. Vanille is een van de meest kostbare en kostbaarste specerijen ter wereld. Niet voor niets is zij de Koningin van de kruiden bekend.

Vanille maakt je blij

Als kinderen ademen en we proeven van de heerlijke vanille smaak in de spannende tijd van Kerstmis. Geen andere geur is vergelijkbaar met de een van de belangrijkste aroma stof Vanilline, geen andere maakt ons zo blij.

Recept tip: zelfgemaakte vanille suiker in het glas

Vanillezucker

Vanille suiker is makkelijk te maken

De Koningin van de kruiden, verfijnde zoete dessert kamers. Gebruik alleen de Vanille maar en liet het geschraapt pods. Dit kunt u benutten heerlijk door te maken vanille suiker zelf. Het is Zo gemakkelijk:

Voor 100 g vanillesuiker, je hebt 100 g van eenvoudige suiker en een vanillestokje. Snijd ze in de lengte en verwijder het merg. Snijd de lege Pod in kleine stukjes en doe deze samen met de suiker in een luchtdicht afsluitbare glazen pot. Schudden, twee weken.

6 verbazingwekkende feiten over vanille

Wilt u meer lezen over de Sterren in de Kerst-bakkerij? Klik op nu via onze image gallery – u zult versteld staan!

Geef een reactie

Scroll To Top