Snelevacature Amsterdam

De meest gevaarlijke paddenstoel in de wereld van de epidemie in de Verenigde Staten?

Laboruntersuchung
C. auris kan alleen het gevolg zijn van een complexe Gen-Test identificeert. Sterfgevallen het gevolg van een infectie met de gist Candida auris zorg bij het moment, de gezondheid van de autoriteiten in de Verenigde Staten.

pinterest board

Candida auris in de betekenis van “oor-champignon”. In aanvulling op het oor, de schimmel kan de huid maar ook dei en de doorbloeding wordt beïnvloed. Besmet champignon-sporen zijn te vinden in de oren, de urinewegen en de luchtwegen of in de urine.

De gist paddestoel is in vergelijking met de anderen, mens en paddestoelen, is nog onbekend. Alleen in het jaar 2009 C. auris werd voor het eerst geïdentificeerd in het geval van een 70-jarige patiënt uit Japan. Sindsdien heeft verspreiding van de schimmel snel en is momenteel in de VS voor angst. Zo ver, 13 gevallen zijn geregistreerd. Omdat alle besmetting in ziekenhuizen, angst voor de gezondheid van deskundigen nu een pandemie. Het Gevaarlijke van C. auris: Het resultaat van een besmetting kan een zogenaamde Fungämie (schimmel sepsis, voor het voortdurend of met tussenpozen schimmels in de bloedbaan te worden gewassen). Dan kan de infectie dodelijk zijn. Conventionele geneesmiddelen tegen schimmelinfecties zijn gebleven in gebruik tegen C. auris zo ver, bijna alle van de stammen niet effectief.

Vier sterfgevallen, volgens C. auris infecties

Als de Hoogste gezondheids-autoriteit voor de bescherming van de openbare gezondheid in de Verenigde Staten, is de CDC (Center for Disease Control and Prevention) in een persbericht bekend gemaakt, zijn nu vier besmette Amerikanen naar de gevolgen van de infectie overleden. Echter, de exacte oorzaak van de dood is nog onduidelijk. “We moeten nu handelen om inzicht te krijgen in de verspreiding van de multidrug-resistente schimmel beter te controleren en te stoppen,” zei Tom Frieden, Directeur van het CDC. “We hebben te doen met een opkomende dreiging en de noodzaak van het beschermen van kwetsbare patiënten en anderen”.

De Overdracht gebeurt meestal in ziekenhuizen, en treft vooral mensen met een verzwakt immuunsysteem. Deze omvatten de ouderen, verse diabetici, ontvangers van een Orgaan-of beenmergtransplantatie, en de patiënten die antibiotica of chemotherapie Gebruikt.

Speciale proliferatie risico in ziekenhuizen

Het CDC adviseert in haar advies de medewerkers van het ziekenhuis, in het omgaan met de C. auris patiënten de Hygiëne-voorschriften, in het bijzonder zorgvuldig te worden genomen, zodat verdere verspreiding van de schimmel-infectie te stoppen. In feite, twee van de momenteel geregistreerde Besmet was in hetzelfde ziekenhuis behandeld te worden. Je hebt bijna identieke stammen van de schimmel waren gevonden. Volgens de CDC rapport had 71 procent van de AMERIKAANSE patiënt monsters genomen, een weerstand tegen gewone drugs weergegeven, waardoor het moeilijk de behandeling.

Duur en omslachtig bepaling

Een ander Probleem van C. auris: Het is moeilijk om van andere Candida-soorten verschillen. Een meer nauwkeurige bepaling is alleen met de hulp van een Laser-Tests (MALDI-methode). En ook dat een 100% bepaling is niet gegeven, simpelweg omdat in de huidige analyse databases nog te weinig C. auris-beschikbare voorbeelden. Duur Gen Tests kunnen dan bieden de zekerheid.

Als C. auris wordt vaak verward met een andere gist, C. haemulonii,, zou het kunnen zijn dat, in feite, al veel meer geduld met de “Superbug” zijn besmet.

Geef een reactie

Scroll To Top