Snelevacature Amsterdam

De meest populaire Schüssler zouten om gewicht te verliezen

Schüssler Salze Abnehmen
Met de Schüssler zouten Afslanken is zeer populair. De praktijk Vita vertelt u welke zouten kunnen u helpen met uw projecten, homeopathische middelen werken wonderen, als je wilt om zich te ontdoen van de pond. Wat Schüssler zouten helpen je verliest gewicht op de beste, kunt u hier vinden.

In het geval van een verstoord evenwicht in het organisme, de voedingsstoffen worden niet goed verwerkt, afvalproducten van de stofwisseling in het lichaam wordt gestort – het gewicht verlies zal worden voorkomen. De homeopathisch bereid minerale zouten oplossen van deze blokkades, bevorderen de vetstofwisseling en de terugkeer van het lichaam om de natuurlijke Balans. Schüssler zouten om gewicht te verliezen – hoe werkt het?

Schüssler zouten voor het verlies van het gewicht: de magische Vijf gewicht

De ideale combinatie voor het verliezen van gewicht van vijf Schüssler zouten: No. 4 (Kalium chloratum), nr. 6 (Kalium sulfuricum), nr. 8 (Natrium chloratum), nr. 9 (natrium fosforzuur) en nr. 10 (Natrium sulfuricum). Van elk van de zouten (er is er een in de apotheek) 3 keer per dag 1 tablet 30 minuten voor de maaltijd, opgelost in een glas gekookt water. Behandeling duur: ten minste vier weken. Zij ondersteunen de ontgifting met de oefening (3 keer per week, 30 minuten Fietsen, zwemmen, enz.) en een gezond eetpatroon (veel vis, fruit, groenten). Belangrijk: drink veel, de beste van de niet-koolzuurhoudend water of thee. En 1 tot 2 keer per week een Slim-Slecht De 20 tabletten van de “detox zouten,” nee. 6:., Geen 9 en geen 10 in de feed oplost in warm water gedurende 15-20 minuten baden.

Schüssler zouten voor het verlies van het gewicht: buik uit!

“Ik was gefrustreerd,” zegt Jutta B. “Zo kwam ik in de menopauze, en Roken is opgehouden, en ineens ben ik tien kilo in gewicht.” Vooral je dikke buik voelde als een vreemd lichaam. Ze besloot af te nemen en stuitte bij toeval op de Schüssler zouten. De dementie verpleegster nam drie keer per dag een Mix van vijf Schüssler zouten, ging twee keer per week zwemmen en minder consumptie van vlees. In plaats daarvan, veel vis en veel groenten en fruit landde op je bord. “In de eerste paar dagen heb ik gemerkt niets – dan duikelde na een week de kilo ‘s”, zegt Jutta B. in Totaal, zijn zij verloren had na zes weken, op ongeveer zes Kilo – door de manier, te kwellen. Ondertussen, uw verlangens is verdwenen, je huid wordt steviger en voelt u zich veel gelukkiger.

Schüssler zouten voor het verlies van het gewicht: de Top van de figuur, dankzij homeopathie

Sonja H. werd 50 en had al bijna ontslag, mollige door het leven. Na talloze mislukte diëten, de inwoner van Hamburg was gezien de ongewone tip door haar natuurgeneeskundige dat ze moeten proberen met homeopathische middelen. “In het begin was ik sceptisch,” zegt Sonja H., ‘ maar toen durfde ik het te proberen.” Ze nam de medium-Madar D4 – 30 minuten voor elke maaltijd, en dronk een groot glas niet-bruisend water. “Ik heb vijf maaltijden per dag kleine porties,” zegt Sonja H., “want plotseling voelde ik geen grote honger naar meer.” Uw onbedwingbare trek voor gummy beren en Chips was gegaan. In plaats daarvan, Sonja H. een veel gegeten evenwichtige, reed dagelijks op de Fiets naar kantoor, en nam de trap in plaats van de Lift. Het succes na slechts drie maanden, dankzij de Schüssler zouten voor het verlies van het gewicht: acht kilo minder op de weegschaal!

Geef een reactie

Scroll To Top